Evlenmek istiyorum ama düzgün ve temiz kız bulamıyorum?

Arkadaşlar , sizce evleneceğimi kızı bulma konusunda ben mi beceriksizim yoksa temiz kız mı yok ülkede?
İstediğim eş ;
- Namusuna düşkün , - Daha önce eli başka bir erkeğe değmemiş ve sevgili, aşk meşk işleriyle uğraşmamış olan , - Dürüst , - Güven verici , - Sadakatli ve merhametli

bir kız arıyorum ama hiç böyle bir kız yok. Üstte yazdığım özellikleri geçin , eline erkek eli değmemiş bir kız yok. Zina diz boyu olmuş ve normal bir hâl almış ülkemizde. Sokaklara çıkıyoruz her kızın elini bir erkek tutuyor. Yemin ediyorum bekaretleri bile gitmiş olanlar var. Yahu arkadaş bir zamanların güzel , ahlaklı , temiz , şerefli , onurlu ve namuslu kızları olan Türkiyesi ne ara zina yapmış kızlar ile dolu bir ülke haline geldi ya? Eski kızlara bak şimdi ki kızlara bak. Batıdan ve avrupadan bir farkımız kalmadı. Örf ve adetlerimiz çürür hale gelmiş. Kızlara bakıyorum daracık pantolonlar , kısacık etekler giyiyorlar , taytlar , ellerinde telefonlar , palyaço gibi makyajlar , küfürlü konuşmalar , genç yaşta alkol , sigara gibi pisliklere bulaşanlar ile dolu. İğreniyorum bu genç nesilden ve şu zaman da vallahi de billahi de temiz kız yok. Artık çok nadir görülür namuslu kızlar.
Evlenmek istiyorum ama düzgün ve temiz kız bulamıyorum?