Ben hiçbir şarkıyı tam olarak ezberleyemiyorum acaba benim zihinsel bir geriliğim mi var dedi ben bittim zihinsel engelli insanları dışlar mısınız?

Benim zihinsel rahatsızlığı olan bir arkadasım var aslında rahatsızlığının ne olduğunu tam olarak çözemedim herkes gibi konuşabiliyor ama konuşurken bir zeka geriliğinin olduğunu farkedebiliyorsun devamlı insanlar tarafından dışlanmış yalnız bırakılmış bir kişi kendisi ailenin tek çocuğu kardeşi küçükken gözünün önünde trafik kazasında vefat etmiş durumları oldukça kötü hangi işe girse kapılar yüzüne kapanıyor uzun yıllardır ona arkadaslık yapıyorum her konuda yardımcı oluyorum bazen onun yerine empati kuruyorum ve gerçekten zor bir durum kendi arkadaslarımdan bile tepki almaya başladım bir zaman sonra sevgilim bile bu durumdan rahatsız oldu ve şikayet etmeye başladı işte uzak dur arana mesafe koy gibi sözler söylemeye başladı dışlayamıyorum vicdanen huzursuz oluyorum acaba çok mu iyi niyetli davranıyorum yoksa olması gereken bu mu? bugün söylemiş olduğu o sözde bir an duraksadım gözlerim doldu
Ben hiçbir şarkıyı tam olarak ezberleyemiyorum acaba benim zihinsel bir geriliğim mi var dedi ben bittim zihinsel engelli insanları dışlar mısınız?