Kopegim boynunu dik tutamıyor sebebi nedir?

Aslında benim köpeğin değil. Apartmanın karşısında müstakil bir ev var, ordaki kadinin köpeği. Kadın köpeğe sadece kuru ekmek veriyor, sevgi gösterdiği de yok. 1 ay önce ciftlessin diye başka bir yere yolladilar. Oraya gitmeden önce çok coşkulu bir kopekti. Bir geldi tüm neşesi gitmiş, çok durgunlasmis. Bombos bakmaya başlamış. Geldikten bir hafta sonra da araba carpti, arka ayaginda bir süre aksaklik oldu sonra duzeldi su an düzgün yuruyebiliyor. Ancak psikolojisini iyice kötü etkiledi. Iyice bunalıma girdi anlayacaginiz. Bugün de boynunu bir türlü dik tutamadigini farkettim. Bunun sebebi nedir? Böyle bir şey yaşayan var mi? Eski neseli haline dönmesini çok istiyorum ama Sahibi ben olmadığım için bunu da yapamıyorum.
Tasmayla dolastirsam öyle bir köpek de değil. Kendi dolaşmaya alışık. Yine de tasmayla dolasyirmayi dusundum kendine gelsin diye ama öyle de tembellessir bu sefer dolaşmak için hep seni bekler diyor babam. Ne yapacagimi bilemiyorum, onu o şekilde görmek de çok üzücü...
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Veterinere goturemem köpek benim değil, orda bir şey olursa altindan kalkamam. Başka öneriler bekliyorum
Kopegim boynunu dik tutamıyor sebebi nedir?