Çok korkunç dolabın önünde öylece durmus bana bakiyor 1 2 kere kollarini hareket ettirdi bana birsey yapacak diye cok korkuyorum ne yapmaliyim? annemler evde degil odamdan cikmayada tirsiyorum
Biliyorum prenses dikkat etmedim yazarken 😃 valla oradaki test kitaplarinin ici bostur ne yalan soyleyeyim 😃 hic soru cozme ve konu calisma aliskanligim yok ders de dinleyemedim bircok konu eksigiyle ve gece uyuyamayarak girdim sinava 😃 ama iyi gecti yinede ilk 70k gelir gibi
Gelir insallah 😃 ben 30k bile gelse mezuna kalacagim bircok konu eksigiyle girdim sonucta turev integral trigonometri... fen de ise hic konu bilmiyorum sırf mantikla yaptim isaretlediklerimi ve gece de hasta oldum uyuyamadim buna ragmen genele gore cok iyi gecti ilk 70k ile girip daha dusuk bir maas alacagima 1 sene bekler iyi bir maas alirim
Aynen Türkçe cok uzun sürdü benim gozler agriyor basim agriyor gidiyordum az daha 3 saat uykuyla ninni gibi geldi ama uzun surmesi disinda kolaydi bence siklar arasinda kalmadim ben hic abartiyorlar gibi bu sure matematikte baya net kaybettirdi yapamayacagim 5 soru felan vardi tyt matta
Asiri istedigim bir bölüm yok alacagim siralamada bana en cok uyan gelecekteki yeri onemli olan bir bolume giderim pc ustune olsa daha iyi olur oh ne mutlu sana
İnsallah senin icinde risk almayi becerebilsek keske girisimci veya yazilimci olmadikca bu ulkede istedigini yapabilmek zor adam 6 yil tip okuyor 7 bin tl maas aliyor devletten
Yurt dışında mükemmel para kazanıyorlar ve alanlarında uzmanlaşıyorlar. Yani kısaca ya Türkiye'de adamakıllı bi' mesleğin olacak ya da yurt dışında yaşayacaksın benim felsefem budur aga :d
En iyisi yazilim öğrenmek veya is kurmak malum 1 milyon tl arabanin 700 bin tl si vergi olan bir ulkede yasiyoruz hayallere bir sirkette calismakla vb ulasmak zor diger bir uzucu taraf ise ayni araba yurtdisinda 68 bin dolar burada 68 bin tl ye kicikirik bir arabayi zor aliyorsun
Aynen öyle yurtdisinda uber yaparak bile 5000 dolar para kazaniyor adam aylik 😃 5000 dolar süper bir miktar burada iyi bir sirkette calisip o kadar luks yasayamazsin
Olabilir aslinda 😃 asiri rahat istedigin zaman calisiyorsun canin istemiyorsa istersen 10 gün yat hic problem degil uberin farkli kollari var mesela dukkandan yemek alip siparis veren kisiye goturme bu cok mantikli geliyor bana arabana tanimadigin insanlarida almiyorsun parasida iyi
😃😃 o da dogru bea tayyip gider yenisi gelir BOP a adam bulmak zor olmaz abd icin adamlar tsk yi bile tamamen bir kisinin iki dudagina bagimli hale getirdi saka gibi 😃 ülkenin hali berbat
Herkesde bunu soruyor 😃 kisaca alerji ve sinuztin etkisiyle okulda mahvolurken actim bu hesabi (bas agrisi halsizlik vb) ismim o yuzden cok yorgunum acıkli bir olayim yok 😃 dersleri dinleyememin sebebide alerji eve gelince yatiyordum oyle mahvolmus bir sekilde son dene diye anadoludan temele gectim pisman oldum adamlar bu devirde tebesir kullaniyor dogu illerinde olsa imkansizlik derim dogal gorurum ama İstanbul'da tebesir kullanmak nedir bea
En İyi Cevaplar