Suçu qûnek likmis
Öğrendiğim kadar
Quzê pîrika amedê
Lê amedê amedê 😂
Bırakın şu memlekete şehire göre cinsiyetçi , boy, tip, karakter genellemesini her yerin iyisi de var kötüsü de. İyilere denk gelmeniz dileğiyle🙏
Hê nizane rast binivîse. Mi'd quz gayê
@BejnaZraw 😚😚😚
E' bikutim di we de yeko yeko. Bila?
Kufurr ettim anlamadiniz ışte bu kadar salakksiniz hiyarbekirliler😂
Hahahhjhaa valla salaksiniz ben akademik kurtce ile yazdim. Siz yoreselseniz ben napim 😂
"Herhebi xuskam" yazmissin ya. Yazım yanlısı var doğrusu şöyle "Tu her hebî xwîşka min"
Xûşk metatezdir ona bir şey demiyorum zaten.
Her hebî- de hebî nin sonundaki î şahıs eki tu yu kullanmasan da olur.
Xûşkam diye bir sey olamaz siz mejîtirek diyarbskirlilar kurtcenin de içine ettiniz. Ulan ne lanet insanlarsiniz.
Yahu bir hadi oradan git. Konuştukça batıyor. Ben böyle basit bir şeyi mi arastircam benim kürtçe bilgim internetteki datadan daha çok. Aptallllll
Sen bana amed in manasını söyle
Bilmiyorum hayatımda Diyarbakırlı görmedim hatta yanlış anlama Kürt görmedim
Gormesen daha iyi olur. Özellikle diyarbakirlilari
kardeşim biz kürtlerle selçuklu öncesinden beri beraber yaşarız boş ver kürtlügü türklügü vatanımız için ne söylemek istersin berabermiyiz
Yahu onu bırak da burdan bütün diyarbakirlilara ana avrat kufretmeye var misin
kardeş terbiye el vermez buna cahillik başa bela onlarda cahil kalmış sadece yoksa kürtler yigit ve soylu asil insanlar biz kız aldık verdik gayet iyi insanlar selçuklu savaşında henüz bir degilken 10 bin asker vermişler bize kürtler
Yahu kız aldık verdik de ben diyarbakirlilari sevmiyorum diyorum. Konumuzla alakası yok
bende diyorum ki yıllarca boş kaldılar kandırdılar cahil kaldılar o yüzden elimizden uçup gidiyorlar böyle her şey egitimden olur
Her insanın iyisi kötüsü var. Tabularım yok. Diyarbakır büyük ve kalabalık bir şehir
Büyük şehir insanı biraz hırçın olabilir.
Cevap
8Cevap
Vatanını bayrağını seven herkesi severim... Din dil ırk ayrımı yok
Ya vatan lik bir şey yok. Sehir sel bir şey. Hiyarbakir sorunu okeyy
Ben diyarbakirliyim ne bu ön yargı
Bende seni sevmiyorum
Zaten karşılıklı hiyarbakirli. Hatta quzbekir li
Daha kürtçe bilmiyorsunuz. Ne biçim insanlarsiiz siz hiyarbakirlilar. Quz ne. Senin iyi bilmen lazim
Zikir git gerzekk xiyarbakirli
Yok zikmemis sino. Ben amedlilerin amed diyemeyisine de ayrı bir kilim. Ben konuşma sive üslup ları ve şaka anlayışlarına insanliklarina gicigim.
Ne cahili söyle bakayım amedin anlamı ne. Ben biliyorum mesela. Siirtin de biliyorum sêrt. Üç yer demek. Sê erd sonra konusu la konusula sêrt olmuş. Ama siz xiyarbakitlilar cahil oldunuz için bilmezsiniz amedi. bir arap asiretinin ismi olan xiyarbekiri kullanisiz. Ayiksan
Off her diyarbakırlı aynımı sanki kişilik meselesi o 😔😏
Valla hepsi aynı. Bugüne kadar hiçbir diyarbakirliyla anlasamadim. Konuşma tarzları beni sinir ediyor. Hani hapis korkusu olmazsa hepsini vururdum elimden gelse.
Kımse kımseyı sevmek zorunda deıl, kaldıkı sen asımıle olmussun bu yuzden sana ne desek boş, boşsun yani
Kim ben mi. Ulan bütün diyarbakirlilari topla sol bacagim kürt olamaz. Qeşmer kurrê qeşmera'
Onlarda diyordu ztn ne olur bizi sevin😂😂
Sirnaklilari severim
Diyarbakırlılar hırsız olurmuş
Genel olarak Kürtleri sevmiyorum
@BejnaZraw sevmeyebilir ama özellikle hiyarbakirlilari sevmesin
@BejnaZraw evet var
@BejnaZraw büyük kuyruk acisi var belli
@BejnaZraw Hem de çok bejna stûr
Susarmısınız artık
Yav sen simdi bizi sevmisen biz cok üzüldük keske alıştıra alıştıra girsydk
Işte bu üslup midemi bulandırıyor. Yok zaten hayatıma girmeyin başka bir şey istemez. En sonunda diyarbakırlı yaklasmasin tabum var dicem
Bende kürt olduğum halde sevmem
Aynen bra. Memleket nere
Sêrt bra ben. Sive yapmaları yok mu deli ediyor beni. Napisen falan filan. bir de yapış yapış böyle. Kendilerini şirin sanıyorlar. Surtukkk gibiler yaa
Pardon bir şey dicem ama alınma urfalilarda da biraz hiyarlik var. Ama %100 diyarbikarlilardan bulasmadir. Fena değilsiniz siz
Yok kardeş siz iyisiniz. Hedef xiyarbakir. Riha li kusura bakma. Orda yine xiyarbekire taş atıyordum komsusunuz ya ☺
Taylor swift aslen diyarbakırlıdır.
Onun da aminaa koyam 😂 Yok la diyarbakırlı lar esmer kara kaslı olur dua lipa gibi
:Dd
Diyarbekirliler sevilmezmi yaaa🙈
Seveni zikim sevileni zikim. Nalet xiyarbakirree. Sabahin korunde cerg mi yenir
@1deLLy siz xiyarbekirlilerle aynı uyruktan olduğuma utanıyorum. Keşke kürt olmasaydiniz.
burda ayrım yapma kaybol kümesine git orda gıdıkla
Diyarbakirlilari karantinaya almak lazım. O zaman ülke çok güzel olur
Biz hiyarbakirlilarla birlikte degiliz ama 😂
Kadın değilim düngul. Mavi kafalık profilidemi gormuyon.
Kürtleri hiç sevmem bir de saçma dilleri yok mu
Yeterki diyarbakirlilari sevme. Başımın üstünde yerin var yavrum
Çokta şeyimdeydi mk sevmessen sevme
Hayatıma girmeyin ulan. Biliyorum zaten umrunda olmaz. Sadece bahsetmek istedim
varr
k*rt hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar