AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Severim ❤️
burada sevmem diyenler gitsin diyarbakirda medeniyet görsünler
Valla PKK lı olduk insanın adı çıkacağına g@tü çıksın ne yapalım kader
boş ver ne bu cahil kutikleri ciddiye aliyon
Bunlara cocukluklarindan beri irkcilik asilanmis bu onlarin etine kemigine islemis b*k gelmisler b*k gidecekler…
Haklısın valla ne kadar karaktersiz varsa hepsi aynı zihniyette
Diyarbakır insanlari insanliklari çok çok iyi oraya gittin mi asla seni dışarda bırakmazlar alırlar evine karnını duyurular kendi yemezler ama seni asla aç ve açıkta bırakmazlar ben bu yönlerini çok severim ama PKK zihniyetleri var bir yanlari olumlu iken diğer tarafı olumsuz oluyo ne yazık keşke PKK zihniyetleri olmasaydı Türkiye'nin en iyi ili diyebilirdim
Haklısın Diyarbakır insanı merttir gelen çok insanı da evimde ağırladım tek olsun ayle olsun bayan olsun fark etmez ama dediğin gibi iki ara bi deredeler bi öyleler bi böyleler
Hiç gitmedim gezmek istediğim şehirler arasında şimdilik uzaktan seviyorum ancak gördükten bilemem
Gördükten sonra insanların hoşuna gidiyor seviyorlar çok misafir geldi yeri geldi evimizde bile ağırladık ☺️
Komşularım Diyarbakır’lı gerçekten çok misafirperverler insan her gittiğinde mahçup oluyor
Valla öyledir Diyarbakırlı insanların kıymeti bilinmez
Mardinliyim tabii severim
Baş tacısın 👌
😊🙏🙏🙏
Açıkçası bende sevmem.
Sebebi ne peki bilmek istiyorum 🤗
Kürt düşmanlığından başka ne olacak
Doğunun paris i diye bilinir diyarbakır. Ama ben bu ülkede TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni seven Diyarbakır lı görmedim. TC deyip geçiyorlar. Herkes gibi bende vergi veriyorum bu ülkenin kalkınması için ağzımı açmıyorum ama d. bakırlılar (Genelleme yapmıyorum) devlet e küfür ediyorlar. Ülkenin bağımsızlığına ve bütünlüğüne inanmıyorlar. Neymiş kürdistan kurulacakmış. Biz babadan kalan 1 karış yer için kavga eden milletiz. Size toprak mı veririz.
@bejkadın Benim en yakın arkadaşım kürt. Irkçı bi insan değilim. Sadece ülkenin taşına toprağına egemenliğine göz dikenlere karşı düşmanım.
Bak işte böyle belli edersiniz size suriyeliler lazım sizin gibi ırkçılara merak etmeyin onlar bize benzemez sizlerden habersiz Arabistan’a satılan topraklarda egemenlik kurumca anlarsınız.
Hayır sen yanlış anlamışsın olayı sana şöyle anlatayım bu ülkeyi seven de var sevmeyen de onlar bizi alakadar etmez insanlar bu zamanda bu sisteme karşı koyamıyorlar kim baş kaldırırsa terörist oluyor bu ülkeyi kim bu hale getirdi
@bejkadın Haaa siz satılmayan topraklarda egemenlik kuracaksınız öyle mi?
Bu ülkeyi seven başımın tacı.
Lütfen kitap okuyun çünkü cehaleti böyle yeneriz 🙏🏼
Dostum sen makarna yemeye devam et hatta ekmeğini makarnaya ban soğan da olsun yanında aç kalırsan sana yine soğan ekmek verirler
@bejkadın ben mardin e gittim iş gereği. Adres soruyorum insanlar Türkçe bilmiyor. Şimdi söyler misin kimlerin kitap okuması gerekiyor. 30 yaşına gelmiş insan nasıl türkçe konuşamaz. Geçenlerde bi akrabam kürt ile evlendi. Olabilir. Nasip işleri bunlar. Çocuğun babası 60 yaşına gelmiş ama türkçe bilmiyor. Kesinlikle katılıyorum kitap okunmalı. Cehalet giderilmeli. Özellikle G. doğu anadolu da.
Dostum sen çok net yalan söylüyorsun Mardin’e bende o kadar çok gittim herkes biliyor yaşı büyük insanları da göz ardı etmen lazım çünkü cehalet döneminden geldiler yokluktan geldiler bıyığına bak ta utan Senden yaşça büyük insanlara kurduğun cümleler için
Memnun değilsen, gider sandık ta oyunu kullanırsın. Sana bu konuda söz hakkı vermişler. Sen onunla yetinmeyip ülkenin bağımsızlığına egemenliğine aykırı hareket edersen, devletin kolluk kuvvetlerine silah çekip dağa çıkarsan (Şahsına değil bu düşüncede olanlara söylüyorum) ben kuru soğan ekmek te istemem. Bu düşüncede ki insanların, ülkenin bağımsızlığına egemenliğine toprak bütünlüğüne göz dikenlerin yaşama hakkının elinden alınması için, kuru soğan ve ekmeğe verilecek paranın TSK ya bağışlanmasını yeğlerim.
Zaten tsk ya bağışlanan paraları da yiyorlar yardım için toplanan para nerde söylesene dün adıyamandaydım insanlar hayla perişan kolluk kuvetlerine kimsenin dili uzayamaz asla ama baştaki ülkeyi parça parça satarken neden konuşmuyorsun?
Konuşuyorum. Sandık ta söz hakkım var. Daha yaşın 24. Ülkeye her gelen iktidara kızıp dağa çıkmak, pireye kızıp yorganı yakmak bize göre değill.
Dostum benim yaşıtlarım yurt dışında rahat geçinebiliyorlar yaşın 24 ama benim gezip gördüğüm şeyler bana yeterlidir ben her şehire gittim çok şükür herşeyi gözümle gördüm 15 yaşındaki çocuk dahi anladı artık senin koruduğun kişinin yaptıklarını söz hakkın varsa cesaretin varsa çık sokağa ben bu düzene karşıyım de bak savunduğun topluluk başına ne getiriyor
Açıkcasi sevmem
Neden peki
İnsanlıklarina bişe demem ama cahil zihniyet icindeler ve PKK lar elektrik odemezler kaçak kullanırlar sevmem Ben
Eee öyle diyorsun da kaçak elektriğin PKK ile ne alakası var ona bakarsan ben çok şehir gezdim ve büyük fabrikaların yarısı da elektrikleri kaçak onların aylık elektriği kaç milyar geliyor?
Baba boşuna konuşma doğulularin içinde yaşıyorum ben çok gezdim diyosun ama ben kimin ne olduğunu iyi bilirim vatan hainleri
Eee valla öyle diyorsun baş göz üstüne de asıl vatan hakiminin kim olduğunu ikimizde iyi biliyoruz 🤗
Ulan ağzımı açma benim hee bu ülke bizim se siz kalkıp da bu vatana ihanet edemezsiniz Diyarbakır Şırnak Hakkari Van çoğunuz PKK siniz benim gördüklerimi duyduklarımi sen mi gordun
Size göre biziz vatan haini dimi
Kardeş bize göre sen değilsin ve kimin ne yaptığı umrumda değil asıl vatan hayinini sende biliyorsun kimdir açlıktan nefesiniz koksa dahi baştakini yüceltirsiniz gözünüzü açın da bakın ülkenin her tarafı satıldı bu askerlerimiz sınırlarımız için şehit düşerken ülkenin içini satmak nedir
Askerlerimiz şehit düşüyorsa sizin yuzunuzden şehitlerin adını da ağzına alma
Bizim yüzümüzden mi şaka mısın sen sınır dışından geliyor bütün şehitler artı benim kuzenim de şehit babam emekli memur kuzenim teğmen kardeşim asker neyin kafasındasın acaba?
Baba ben gördüklerimi duyduklarımi yaşadıklarımı sende görsen aynisini dersin Hakkari yüksek ovada sene 2012 de karakol baskınında karakola baskın yapıldığı zaman ordaki köylülerin hepsi PKK ya silah tasiyodu bunları biliyomusun Vanlı birisi gözümün önünde dağdan inmiş PKK bir arkadasini karşıladi büyük bir aşkla vs vs daha çok var eee dışardan gelen asker diyosun dışarda şu an geliyo öncekiler
İyice gecemedim ki. 1kez geldim sadece
Bidahakine artık 😂
Sevmiyom
Neden ki
Severim
Teşekkürler 🤗🤭
Evet