Enerji içecekleri boğa idrarı ve sperminden elde edilen bir madde içerirler. Longhorn Sığır Firması tarafından yapılan bir araştırma Red Bull, Monster vb. enerji içeceği markalarını test etmiş. Ve içlerinde boğa spermi ve Boğa idrarı içeren bir madde bulmuşlar. Siz enerji içeceği içiyor musunuz?
Enerji içeceklerinin boğa spermi içerdiğini biliyor musunuz?
Longhorn Sığır Firması adı altında olan yer var mı yok mu bilmiyorum ama Longhorn enerji içeceği var ne tesadüf :) Onlar spermli biz spermsiz mi yapıyoruz diyorlar yani :)
Evet içiyorum. Sen sanıyor musun diğer içecekler gıdalar çok sağlıklı? Kırmızı renk verici genellikle karnın böceği kullanıyorlar;) böcek yiyoruz yaw..
Açıkcası böceği tercih ederim 😊 Böcek çoğu yerde yenebilir görülür. Özellikle kolada kanını ondan alır, mesela ben kolda da içmem ama böcekten değil fare sevmem pek ondan 😂
Var olduğunu ispatlama çabam yok. Ama söylentisi bile rahatsız edici. O yüzden bence olmadığını ispatlamaya da gerek yok. Kaldı ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Yani o zamanlar çok sık gördüğüm bir bilgiydi. Kesin mi bilemem ama ben olduğuna inanıyorum. Sperm güçlü bir şeydir, boğa için bilemem belki enerji veren bir şeydir, belki tat içindir. Belki de yoktur. İlginç geldi sordum ☺️
O sözde spermlerindeki şeyin uyarıcı etki yapması için katalizör olabilmesi için o spermlerin de uyarıcı bir maddeye ihtiyacı var aktifelşmesi için ki sadece bilinidği gibi sadece kadınlarda var o aktifleştirici madde, protein dersen tamam o var ama o da 3. enerji basamağında olan uzun vadeli bir enerji verici protein, yani enerji içeceğinin asıl amacı anlık uyarıcı olmak, proteini enerji için harcamak için ya u. turucu kullanılması ya da günlerdir aç kalınması lazımdır.
Biraz zamanınızı çalmak istiyorum mümkünse 🙏 bu olgun kadınsı muhteşem ne istediğini bilen bir hanımefendi ile mutlaka konuşmak istiyorum, sizden çok çok ricam💐👑👑
internet aleminin en eski yanlış bilgilerinden hurafelerinden birini alıp ısıtıp önümüze sunma sebebin nedir lan senin? illa mağara capsi mi atalım sana?
Sanane bilader, soru sorma, cevap verme özgürlüğüm var. Okudum araştırdım ilgimi çekti insanların fikrini merak edip yazdım. Fikrin yoksa yazmazsın okur biter 😊
En İyi Cevaplar