Mesela bu tiplerle derler yakışıklı olsun dört dörtlük olsun iyide yakışıklı sana bakar mı kardeşim senin tipin yok önce kendi tipine bak sonra yakışıklı iste
Türk kızları çirkin oldukları halde neden yakışıklı isterler?
%90 'nı bunun derdinde Erkek ılk mesaji atack Erkek yazacak Erkek açilacak Erkek çikma teklifi edecek Erkek hesap ödeyecek
%70 Hoşlanirsa açilmam ben basit kiz görür beni deyip gurur yapip %20 %30 u zengin okunca pesinden koşup açilmak için bir sn düşünmediler basit kiz olarak görür mü acaba diye
Dahasi kendi madfi yonden zayiftir zengin istet orta ogrenim mezunudur dr muhendis savci subay ister saniyorlarki dunya kendi etraflarinda donuyor bir delik yukarida iki delik asagida olunca hersey tamam saniyorlar
Eee sizde çirkinsiniz bende çirkinim hatta tüm Türk ırkı çirkin! Nedir bu güzellik takıntınız. Evet çirkin olabiliriz çirkin olabilirsiniz ama yüz vermeyince kötüleme hakkınız yok! Kızlar hiç kötülüyorm u aaa bana şu erkek bakmadı halbuki ne kadar çirkin falan filan diye. Yooo Türk erkekleri fazla kibirli zaten egolu ve kibirli olmasalar karşısındaki insanları aşağılamazlar. Ve aynaya bakmadan Rus kızlarına yavşıyorsunuz. Rus kızları sizlerin ne b.. K olduğunu bilse bakmaz hem çirkinsiniz hem karaktersiz. Rus kızlarının egolu olmama ve teklifinizi kabul etme sebebi sizin yakışıklı olduğunuzdan filan değil erkekler genel olarak bu kızları beğendiği için kompleks olmuyor onlarda bu yüzdende insanlarda kusur aramıyor lar. Fakat Türk ırkı fazla çirkin olduğu için iki tarafta birbirini kötülüyor çünkü kompleksli ler hem erkeği hem kızı. Halinize şükredin ya kör var tola var mk!
Onlar abazan mk kezbanı onlar açlığın işeğinde efendi adam karı kıza doymuş adam ne yakışıklı olsa bile dikkatını çekmez karakterine bakar sanki güzel kadına teklif yollasak kabul mi edeceksiniz mk kezbanı
En İyi Cevaplar