Sevgilimden ayrılmak istiyorum ona çok koyacak bir laf arıyorum böyle çok sert bir laf olsun, hayatı boyunca unutamasın o lafı bana yardımcı olun lütfen özellikle erkekler size en çok hangi laf koyar bana yardımcı olun teşekküler
Cevabın nedir?
Insan gibi ayrılmak varken laf koyma çabası niye? Neyse derdin neden ayrılmak istiyorsan onu soyle. Cok kizdircak birsey yaptıysa ayrılman icin hiçbirsey söyleme direk sil herşeyini bir anda kes bitir. Başkasını seviyorum yok daha iyilerine layiksin falan hikaye bunlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Laf sokma çabasına girme kendini küçük düşürürsün. Ayrılmak istiyorum de sebebini sorar açıklarsın sonra da konuşmazsın.
00 Yorumla
ayrıldıktan sonra koyacak lafa gerek yok...sadece ne yapmadığını ne bekleyip de olmadığını söyle dürüstçe...o eğer sana aşıksa eğer her yaşadığınız laf ona zaten tsunami gibi dalga dalga vuracak ama aşıksa...öylesine sevdiyse hiç bir laf kar etmez
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler cevabın için ama ondan ayrılmak istemiyorum aslında içimden bir ses onunla ayrılma kal biraz sabret her şey yoluna girecek diyor bir yandansa beni sevmediğini düşünüyorum çünki bana sanki arkadaşıyla konuşurmuş gibi davranıyor fazla ilgili konuşmuyor biraz soğuk davranıyor, bu arada ben o kişiyle sanaldan tanıştım onun beni sevdiğini ya da sevmediğini anlamıyorum bazen kötü davranıyor ama bazen iyi davranıyor bu ne oluyor şimdik? İyi değilim demişti bikeresinde biraz yalnız kalmak istiyorum demişti ben ona bir hafta mesaj atmadım sonra ama o bana mesaj attı ve demişti ki bana hiç mesaj attığın yok demişti ama o önceden demişti ya ben yalnız kalmak istiyorum diye niye bu lafı demişti ki? Hem biraz yalnız kalmak istiyorum diyor hemde bana hiç mesaj attığın yok diyor ve neyse orayı geçelim daha 2 gün önce bana,, pislik :D,, diyerek Facebook unu dondurmuş işte en çok ta buna sinir oldum şimdik ona yazamıyorum çünki facebookunu dondurdu umarım geri acar da yazarım ona
Soran+1 yılBiliyorum güvenmek istemiyordum ama onu çok seviyorum napayım
- Diğer konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılseninle birlikteyken başka birisinden hoşlandım ve seni aldattım demen kafidir ama sevgilinin psikolojisi ne durama girer bilemiyorum biraz sıkıntı olabilir senin için
023 Yorumla
Soran+1 yılBu laf koyar mı ona sizce
- +1 yıl
koymak mı a. bile koyar (adını)
Soran+1 yılAma ona bu lafı mesaj olarak yazıcam sizce seviyorsa cevap yazar mı ya da sevmiyorsa cevap yazmaz mı
- +1 yıl
sana diyebileceği tahminimce 2 cevabı vardır.
1 : nasıl böyle bir şey yaparsın falan filanlı sevgi dolu sözler
2 : bu lafı yediremeyip kendisi yapmamış olsa dahi bende seni aldatmıştım diyip egosunu tatmin etmesi tahminlerim bu yönde ama dediğin laf emin ol erkeğe en çok koyucak şeydir - +1 yıl
cevap yazar tabii ki o lafın altında kalmaz o :D
Soran+1 yılTeşekkürler sana ama şöyle de birşey var eğer cevap yazmazsa bu kezde bana çok koyar
Soran+1 yılEmin misiniz umarım öyle olur
- +1 yıl
cevap yazmaması ona daha çok koymuştur anlamına gelir zaten haksız mıyım? seni hayatından bir an önce silip yoluna devam etmek için
- +1 yıl
ama bir dakika ilk önce başka bir şeyi öğrenmem gerekiyor sevgilinizle aranızda hiç cinsel bir ilişki oldu mu eğer olmadıysa zaten buna inanması güç olabilir
Soran+1 yılHayır ben onunla sanaldan tanıştım ve bu yaz görüşecektik onunla
- +1 yıl
yahu sanaldan tanıştığını söylesene ya o zaman şöyle bir değişiklik yapabiliriz ; ben sevgilim zaten vardı seninle eğlence amacıyla takıldım tarzında bir şeyler de diyebilirsin
Soran+1 yılAma ben ona deli gibi aşık oldum sanaldan olsa bile
- +1 yıl
ee niye ayrılmaya çalışıyorsun o halde?
Soran+1 yılO diyordu önceleri seni çok seviyorum falan diye ama şu bir aydan beri bana sanki soğuk davranıyor bana sanki onun arkadaşıymışım gibi davranıyor bunu ona sorunca da off boş ver diyor bide ben kendimden vazgeçtim diyor kendin ol diyorum o kendim olamıyorum olmak istiyorum ama olmuyor diyor ve facebooktan konuşuyordum onunla en son ,, pislik, manyak, deli :D,, diyerek facebookunu dondurdu
- +1 yıl
pardon ama yaşınız kaçtı acaba?
Soran+1 yıl18 onunda yaşı 19
- +1 yıl
aranızdaki mesafe ne peki sen nerede o nerede oturuyor?
Soran+1 yılBen Almanya o Türkiye
- +1 yıl
peki onun sana aşık olduğunu nerden anladın şöyle bir ihtimali hiç düşündün mü? ;
almanya'dasın sonuçta türk erkeklerin genelinde aklında şu olay vardır avrupada yaşıyor bu rahattır takılırım mantığı da olabilir sende bu yönde hiç şüphe duydun mu?
Soran+1 yılEvet başta zaten öyle bişey aklımdan geçmişti acaba yalan mı atıyor sonuçta ben Avrupa da yaşıyorum diye aklımdan geçiriyordum hep ama sonra o kadar ilgi gösterdi ki bana saatlerce konuştu ki o kadar inandım ki ona inanamazsın çünki çok inandırıcı konuşmuştu ve bana daha kimse ,, seni seviyorum,, dememişti ve ilk onunla çıktım sanalda belki çok saçma geliyor hemde çok saçma sanaldan sevgili mi olur bende hala şaşıyorum ama dediğim gibi bu sevgisi belki yalan ama beni öyle inandırdı ki anlatamam bide bana benimle ciddi düşündüğünü söylemişti ama bundan sadece 2-3 kere bahsetmişti bidaha da öyle bir şey dememişti ama sırf ben Avrupa da yaşıyorum diye niye böyle bişey yapsın ki Türkiye de okadar kız var sırf ben Avrupa da mı yasıyorum diye yalan atar seviyorum diye?
- +1 yıl
hangi sanal ortamda tanıştınız peki?
Soran+1 yılFacebook
- +1 yıl
şuan çalıştığım için ks'ye pek bakamıyorum yoğunluktan eğer istersen facebook'tan sadece yardım amaçlı bakabilirim facebook'tan abdullahyildizim@hotmail.com diye aratırsanız bulursunuz zaten
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
+1 yılbence sakın başka birisi var deme ya da başkasını seviyorum deme.Sadece de ki ben sana fazla geldim artık seni görmek istemiyorum.Haketmiyorsun beni de.Bitir bu işi.Başkası var dersen kaşar der sana bu sefer sen sarsılırsın :D
00 Yorumla
+1 yılbana seni benim gibi seveni ne ahirette nede dünyada bulursun demişti, bende ona ben bulmam o karşıma çıkar aynı senin bir anda karşıma çıktığın gibi demiştim baya bir sarsıldı
00 Yorumlaseninle sevişirken bile üstümde başkasını hayal ediyodum seninleyken bile sen aldatıyodum de bence çünkü ben öyle yapıyodum
01 Yorumlaayrılmanın sebebini öğrenmek istiyorum öncelikle ;) boktan yere ayrılıyosan boşuna uğraşma kırmaya gelmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgilenmiyor, bana arkadaşıymışım gibi davranıyor
Soran+1 yılAma ona koysun dediğim laf yani eninde sonunda kırılmicak mı zaten
biz olmuyoruz de beraber olamyaız bitirelim tamamen de hadi eyvallah de sonra git *
02 Yorumla
Soran+1 yılBu laf koyar mı sence bu lafdan sonra hali ne olur sence
Bence deki ben karaktersizim seni haketmiyorum, o cocuk senin gibi biriyle nasil ciktim diye dusunmesi ona cok koyar :-D hee unutmadan istedigini desende hicbir zaman bir erkegin skinde olamicaksin :-D
00 Yorumlahastasın ve de eziksin ve öyle olduğun için de "laf koyma"yı bir bok zannediyorsun emin ol express hızında unutulacaksın.
00 Yorumla
+1 yılVala bana hiç bir laf pek koymaz ama bir erkek için ayrılık zaten başlı başına felakettir. Ayrılırken umursamaz olursan da darmadağın edersin.
00 YorumlaSeni hic sevmedim de, her sey yalandi de. Cok koyar heralde
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin ben fazla koyucanı , zannetmiyorum ya o da beni sevmiyorsa ozaman ona koymaz sanırım
Soran+1 yılAma ben bunu yüz yüze söylemek istemiyorum mesaj atarak söylemek istiyorum bunu dedikten sonra eğer seviyorsa ne der sence
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevginin adını kirletmek ancak bu kadar yakışabilirdi sana.
Sevmek demek sevgi bitince nankörlük değil , sevmek demek sevgi bitince saygı demekti.
Nankörlüğün gururu olmaktan başka ne işe yararsın ki sen.01 Yorumla
Soran+1 yılOnu hala seviyorum ama ondan ayrılmam lazım çünki galiba o beni sevmiyor ve ben beni sevmeyen insanın yanında daha fazla durmak istemiyorum bana soğuk davranıyor
gayet guzel konus hic ummadigi anda soyleyiver bence
013 Yorumla
Soran+1 yılNe söyleyim nasıl başlıyım
Soran+1 yılNiye durduk yere ayrılıyım ben onu çok seviyorum ve o beni sevmiyor galiba ben onunla sanaldan tanıstım bana arkadaş gibi davranıyor önceleri seni seviyorum diyordu artık demiyor yani ben bu kişiyi gerçek hayatta daha görmedim bu yaz görecektim ama sanırım nasip olmayacak o beni sevmiyorsa onun yanında durmak anlamsız benim için yoksa ayrılmak mı istiyor anlamıyorum onu ama onu çok seviyorum her gün dua ediyorum onun için
Soran+1 yılBende ilk başlarda saçma buluyordum aslında ilk başta bu kişi benimle niye konuşuyor demiştim hatta onunla konuşmak istemiyordum ama benimde canım sıkılıyordu yapacak bişey yoktu sonra bende zaman geçsin diye konuşuyordum onunla sonra konuşa konuşa bir bakmışım onu deliler gibi seviyorum hatta daha hiç gerçek hayatta bile görmedim onu bende çok şaşırıyordum o bana nezeman kötü bir söz söylese ağlamaya başlıyordum o aklıma geliyor her gün hiç çıkmıyor ben yalnız kalınca ağlıyorum onu düşünüyorum her bir filme bakışımda onu hayal ediyorum her müzik dinlediğimde o aklıma geliyor ve bazen aynaya bakarak sebepsizce ağlıyorum nezeman çok gülsem ardından hemen o aklıma geliyor gözlerimden yaşlar akıyor çok üzülüyorum hep aklıma takılıyor onu bir görsem ona saatlerce sarılmak istiyorum ama o da beni seviyormu bilmiyorum bana hep diyor du aslında seni seviyorum diye ama ben inanmıyorum çünki bana arkadaşıymışım gibi davranıyor ve bu aklıma gelince yine ağlıyorum
Soran+1 yılÖyle mi dersin daha mı çok üzülürüm ama ya o benden ayrılırsa?
Soran+1 yılBiliyorum bir görüşsem onunla belki onu sevmiyorumdur sadece onun hayalini seviyorumdur belki onunla görüşünce onu sevmediğimi anlıcağımdır
Soran+1 yılAma zamanla unutulur ben bikeresinde 4 sene boyunca birini sevdimde hala bile unutamıyorum onu ama o sanaldan değildi tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyor yürümüyor ayrılalım
benden daha iyilerine layıksın
sana karşı bir şey hissetmiyorum
bunlar çok koyar bir erkeğe bana çok koydu şahsen:/00 Yorumlaİbrahim Tatlıses- Bir ayrılık şarkısı seç.
:Dasdjfk02 Yorumla
Soran+1 yılburada ciddi bir konu yazıyorum ve senin dediğin şeye bak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbasur oldum de birde çok sesli kaka yaparım kokuturum ortalığı de...
00 Yorumla
+1 yılAyrılma sebebini söyle sana kapak edicek sihirli kelimeleri söyliim :)
00 Yorumla
+1 yılBazen sükût etmek de en iyi cevaptır. Tecrübe edin beğenmezseniz yanıma gelin.
00 Yorumlaburdaki kimse erkek arkadaşınin yerinde olmak istemezdi gerçekten ayıp iyiyken iyi kötüyken kötü olunmaz ayıp
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu hep böyle ufak mı kalacak? diye bir laf söyle.
00 Yorumla
+1 yılsen hiç birşeyi haketmiyosun de
00 Yorumla
+1 yılBen çok düşündüm. İstemiyorum.
00 Yorumla:)
Ya of!...
Tamam neyse ben bişe demiyorum :))02 Yorumla
Soran+1 yılNiye bişey demiyorsun demiceksen niye yazıyorsun bişey demiceni
+1 yılsen daha iyilerine layıksın :D
00 Yorumla
+1 yılSenden hevesimi aldım canım sıkıldı falan de :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBuda çok şerefsizce ama
- +1 yıl
Evet ama çok fena koyar
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. başkasını seviyorum..
05 Yorumla
Soran+1 yılBu ona çok koyar mı sizce?
Soran+1 yılBen bunu mesaj olarak atmak istiyorum ona sence ne cevap yazar ya da o bişey yazmassa sevmiyor mudur, seviyorsa biletler yazar mı?
Soran+1 yılBir şeyler yazacaktım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusun otmuyo beni doyuramiyon de
00 Yorumlayatakta berbatsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden soğudum
02 Yorumla
Soran+1 yılBu laf çok koyar mı sence
Cevap sahibi+1 yılseviyorsa koyar tabiki. senden soğudum artık sevemiyorum ilk tanıdığım kişi değilsin sana bakıçca hiçbrsey hisstmiyorum gözlerine bakarakta seni sevmiyorum bitti de sonrada mesaj yazsa arasada cevap verme en çok koyan ise dediklerine cevap vermemen olur insan deliriyor.
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler