Evlenmek istiyorum ama aileme bundan bahsedemiyorum...

Merhaba, ben sorumu sormadan önce ilk bi anlatayım.

ben 21 yaşındayım ve geçen yıl üniversiteye başladım. üniversitede bir erkekle tanıştım o günden beride konuşuyoruz. beni ailesiyle tanıştırdı. benimle evlenmek istiyor. ben ise daha aileme bundan bahsedemedim. tam söyliyeceğim zaman hep araya birşeyler giriyor. teyzem gibi sevdiğim bi kadın var ona söylemek istiyorum ama annem yanlış anlar diye onada anlatamadım. neyapabilirim? tanıştığım kişide benden 2 yaş büyük hem çalışıyor hem okuyor. Bir yandanda onun ailesi baskı yapıyor artık sizi sözliyelim diyorlar:( evlenincede sorunumuz olmayacak babası kirada oturmamızı istemiyor bize ev alacakmış vs.. bana lütfen akıl verin neyapım nasıl söyleyebilirim. ben anneme söylemekden çok korkuyorum kızar diye. ben şimdiye kadar hiç ailemi üzmedim üzmekde istemiyorum. bir ara evlenmekdende korkuyordum ama bu aralar o korkumuda yendim. Bana bi kaç tiyor verirseniz çok sevinirim. ben evin ilk kiziyim. abim veya ablam evlenmiş olsaydı kolay olurdu oda yok. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Biz almanyada yasiyourz. burasi türkiye gibi degil. okudugumuz icin devletten para aliyoruz. evlenmis olsak bile kiramizi devlet ödeyecek.
Güncellemeler
+1 yıl
anneme daha hic bisey söylemeden annem üniversteden sonra evlenebilirsiniz dedi (kardeslerime ve bana). onun aileside cok zorluyor :( neyapmaliyiz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar aileme söyledigimi sizede söylemek istedim. Annem kizmadi ama babam benimle konusmuyor ve onu gördükce agliyorum. Aglamamak icin neyapabilirim?
Evlenmek istiyorum ama aileme bundan bahsedemiyorum...