Kuma olarak evlendim, sizce şanslımıyım?

Sevgilim aşiret çocuguydu 4 yıl çıktık ve yollarımız ayrıldı ben üniversiteye gittim, oda kuzeniyle evlenmiş döndüğümde 3 çocugu vardı gördük tekrar birbirimizi ben onu görünce onu unutamadığımı anladım ve benimle 2 3 ay ilgilenmeye başladı sevgili gibi olduk evli oldugunu bildiği halde vazgeçemedim oda benden çogu zaman beraber geçirirdik bana evlilik teklifi etti resmi nikahı bende olacagını kuzeni imam nikahı oldugunu söyledi kuzeniyle aile zoru evlenmiş küçük yaşta şu an hiç mutlu değil bende kabul ettim ve evlendik bunu anladım ki bu hayatta kuma olacaksınız eşim beni çok mutlu ediyor onlar altta ben üste oturuyorum eşim bana çok düşkün ama ilk eşi benden nefret ediyor bana her gece senin yatağına geliyor karşımıza tekrar çıktın herşeyi mahvettin diyor ben hamile kalıp iyice kendime bağlamak istiyorum o kadar cilveler yapıyorum ki eşim aşağıya inmek bile istemiyor benim karım sensin diyor çocuklarının hiçbirşeyini eksik etmiyor ama ilgi alaka zaten ederse ben kızarım sizce hamile kalsam nasıl olur her gece saatlerce sana doyamıyorum diyor beni bırakıp gittin yoksa ilk karım sen olacaktın olsun dedim ikinci karınım ben senin diyip hayran bırakıyorum hamile kalsam daha iyi olmazmı?
Kuma olarak evlendim, sizce şanslımıyım?