Bana karşı çok sadakatli bir kedim var bahçede besliyorum 2 yıl kadar oldu tek tırmık bile atmadı nereye gitsem peşimden geliyor çok uysal bir kedi. 3 hafta önce 4 tane yavrusu oldu ilk 2 hafta farklı bir yerde baktı 2 hafta sonra balkona bizim yanımıza getirdi yavrulara karşı zerre kıskançlık yok cama gelip bakmam için miyavlıyordu hatta. 5 gün önce aniden kayboldu 3 mahalle ileriyi aradım bağırdım çağırdım yok. Ölmüş olma ihtimali beni yiyip bitirdi hele yavruları balkona bırakıp gitmesi beni düşündükçe çok üzdü en fazla 2 gün gelmemişti eve. Kediler öleceğini hisseder mi?
fotografını poster gibi yapıp etrafa asabilirsn ya da facebookta hayvanlarla ilgili gruplarda falan paylaşabilirsin kediler enteresan hayvanlar ne niyetle gittikleri bilinmez yavruladıktan sonra kaçıp giden kediler olduğunu duymuştum sebebi değişebilir. inşallah en kısa sürede kedine sag salim kavusursun
İyi kedi ölüsünü göstermez derler. Benimde balkonda 4 daire kapısının önünde 1 tane var şu an. Bazen hasta olabiliyorlar tahmin ediyorum yavrulara bulaşmasın mantığıyla yuvaya uğramıyorlar ama sen beş gün diyorsun umarım gelir dua et.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her gün ayağına dolanan, sevdiğin canlının birden kaybolması çok acı ağlamaktan gözlerim şişti 3 kiloluk sesi soluğu olmayan canlı nasıl da etkiliyor insanı bu kadar..
Etkiler hisli hayvandır kedi bana aşık olanları biliyorum ben eve bir tane erkek almıştım geberttiler dayaktan hayvanceğiz nereye saklanacağını şaşırdı konuşurum onlarla onlarda cevap verir bana ne mutlu ki bir hayvan seversiniz. Benim esas problemim insan kılığında gezen hayvanlarla :)
Söylediğiniz gibi insan kılığına girmişlerin olduğu dönemde sokak tehlikeli hale geliyor işkence yapan mı ararsın bozuk et veren mi tecavüz eden mi ne ararsan var..
Ya bir insan ruh sağlığı bozuk değilse kenarda duran bir kedi evini kaldırıp neden çöpe atar ki? Her gün çöpünü kapının önüne attığı halde hadi bana bunu mantıklı bir açıklama getir :)
benimde bir sürü kedim öyle gitti yemek yemedi su içmedi sonra öğrendimki hayvanlar ölceklerini anladıkları zaman sahipleri üzülmesin diye gidiyolarmış 😑
En İyi Cevaplar