Herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hiç bir resim tasarım vesaire dersi almadım şimdiye kadar resmim berbattır. bir elbise çizdim bugün mini buz mavisi ve ya toz pembe tonlarında yuvarlak olan şeyler beyaz inci askıları inciden sizce nasıl? Çizim yeteneğim var mı moda tasarımcısı olabilir miyim?
Evet yeteneğin var.
Hayır yok yeteneğin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çizim yeteneğim var mı moda tasarımcısı olabilir miyim?
Sevgili akranım. bu sözleri şevkini kırmak için değil; tam tersine seni kamçılamak için söylüyorum, tasarımcı olmak demek sırf çizim yapmak demek değil. Tasarımcı olmak demek sıfırdan kopye çekmeksizin kimsenin yapmadığı yepyeni çizimler ortaya koymaktır. Yani bir abiye etek çizmeyle olmaz bu iş. Dışarı çık doğayı gez etrafına görür gözle bak. Belli mi olur belki bir nilüfer çiçeğinin deseni belki yıldızların dizlimi belki hoş bir kadının dudaklarının kıvrımı sana esin kaynağı olur ve beyin yakan bir tasarımla piyasayı sallarsın. Kim bilir?
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yalnız kıyafet çizimi yapmak istiyorum doğa dudak tabiat ana falan değil yani.
Ihmmm, sıkıntı. Dialog sıkıntımız var. Hatta daha kötüsü. Okuma alışkanlığımız yok. Yazdığım yazıların ölçüsü sırf üç parmak kalınlığında diye doğru düzgün okumaya tenezzül etmedin üstün körü baktın değil mi? Ne de olsa okumak senin için işkence gibi değil mi?
Yok yani satırları düzgün dürüst okuysadın sana git tabiat anayı resmet DEMEDİĞİMİ hayatı yaşayarak deneyimlersen belki bir şeylerden feyz (İlham ) alıp güzel eserler ortaya koyabileceğini söylediğimi anlardın.
Yalnız bunun eteği oldukça kabarık bir elbise buna yırtmaç eklenirse giyinen kişiyi baya zorlar anca alta bir mayo gibi külot dikilmeli. Ve tasarımlarda gerçi hemen hemen tüm çizimlerde çok kalemi bastırarak çizilmez.
En İyi Cevaplar