Abim tam bir şerefsiz ne yapmalıyım?

abimden nefret ediyorum kendisi önemli bir sanava girmeden 1.5 yıl önce ailem ona tölerans gösteriyor ama benim sınavıma birkaç günüm kalmasına rağmen bana emirler yağdırıyor ve hizmetçisi olarak sıfatlandırıyor ki bunu kendiside söyledi.

Evdeki işleri ben yapıyorum o ise kendisinin erkek olduğunu söyleyerek kızların yapması gerektiğini söylüyor.

Anneme ağır küfürler ediyor ama ben manyak dediğimde ailece bana kızıyorlar.

Eve güzel yiyecek, içecek, eşya gelince ve ailemin ortak kullanmamızı ikimizin ve yemesini veya içmesini söylemesine rağmen kendisine alıp saklıyor ve büyük olduğunu ve erkek olduğunu söyleyerek onun olması gerektiğini söylüyor.

Sürekli cinsel organını kaşıyor ve benim elim kendikime çarpınca bile bana kızıyor ve beni küçükken sürekli g*tveren olarak nitelendirirdi.

Ailedeki her konuya karışıyor ve kendisi mastırbasyon yaptığında hertarafta beyaz sıvısını bırakıyor ve kalanları temizlemiyor bizden temizlememizi bekliyor.

Ben ders çalıştığımda kitaplarımı ve kağıtlarımı fırlatıyor ve sürekli başımda bekliyor ayrıca odadaki tüm teknolojik aletleri götürüyor. Aileme ise hiç ders çalışmadığımı söylüyor ve bana karşı kışkırtıyor. Dershaneden akşam 8 de geliyorum ve bu benim için çok zor oluyor. Çalışacak vaktim zaten pek yok.

kısacası abim tam bir pislik ve bu konuda ne yapabilirim
Abim tam bir şerefsiz ne yapmalıyım?