Geçmişte yaşadıgım tacizleri okur musunuz ve bunlari yaşayan insan sağlıklı olabilir mi?

Ben çocuklukta yaşadığım şeyleri unutamıyorum o anda bilmiyodum ama şu an düşünüyorum da gerçekten çok kötü bı çocukluk geçirmişim taciz edilmişim ve en yakınlarım tarafından... O zamanlar amcamı çok severdim onlarda kalırdım amcamın çocukları vardı benden yaşça büyük bı gün birisi evcilik oynayalım dedi elini tutmami istedi çocuğum o zaman tuttum ama o demek ki farklı düşünmüş sonra yatiyoduk ben daha çok küçüğüm okula bile gitmiyorum o yüzden aynı odada yatardik yatınca benden yaşça büyük olan beni yanına çağırdı gittim penisini agzima almamı istedi dondurma yer gibi yap dedi cinsellik ne demek onu bile bilmiyorum gerçekten şu an da hayal mayal hatırlıyorum bir iki dakikalık şeyler ama yapmadığımi da biliyorum... Daha sonra yine okula gitmiyorken bakkal amca beni sever gibi kucağına aldı arkamdan sanırım penisini arkama sürter gibi yaptı düşüncesi bile iğrenç buda aklımda kalan tramva öz abim tarafından zorla göğsüme dokunmak istedi yeni ergenliğe girerken aramızda 7 yaş vardı zorla dokundu ama görseniz dünyanın en saf insanıdır diyebilirim babam en çok beni sarsan buydu çok severdim babamı yanından ayrilmazdim çocukken ya 5. Sınıf ya da 6. Sınıf arabada gidiyoduk çok kalabalık olduğu için kucağına oturdum bunlar o zamanlar normal şeylerdi küçük bı kız çocuğu ve araba kalabalık misafirliğe gidiliyor ve küçük kız çocuğu babasının bacağına oturuyor oturdum babamın göğsüne kafamı koydum çok uykum gelmişti babamin yavaş yavaş göğsüme doğru gitti eli ve ben uyanıyomuş gibi yaptım titredim hemen çekti elini sanırım öyle hatırlıyorum... Şimdi babamı herkes çok sever ama öz kızı babasından nefret ediyor kimseye bı zararı yok ama ben unutamıyorum ya bunlar 4 sene önce de buraya yazdım bana gelen yorumların çoğu sen abartmissin baban öyle bişey yapmak istememistir vs yorumlar geldi ama görüyorsunuz 1 buçuk yaşındaki çocuğa bile tecavüz ediyorlar...
Güncellemeler
+1 yıl
Yine başka bı kuzenim ayaktayken gelip beni arkamdan tutup salladı penisine doğru bununda unutmuyorum ya bunlarin tamamını hatırlamıyorum sadece kısa kısa aklımda kalmış demekki derinden etkileyen olaylar bunlar ki unutamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yine liseye giderken otobüsteyken biri sürtünmeye çalıştı hemen arkama bakıp ittim onu bidaha yanaşamadi gerçekten düşünüyorum da çok yaşadım böyle şeyler ben bunları kimseye anlatamıyorum ve ben eve gitmek dahi istemiyorum babam yürürken arkadamdan bakıyor diye düşünüyor
Geçmişte yaşadıgım tacizleri okur musunuz ve bunlari yaşayan insan sağlıklı olabilir mi?