Diyelimki öldünüz. Ve bir bakmışsınız ki doğru olan din hristiyanlıkmış. Ve siz hristiyan olmadığınız için sonsuza kadar cehennemde yanacaksınız. O durumda hristiyanlığa inanmadığınız için size sonsuza kadar azap çektirecek olan Tanrı'ya ne söylerdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBöyle bir şey imkansız..
Allah, vaadinden asla dönmeyendir..
İncil’de de yazar “bu alemin reisi” geliyor diye.. Son peygamberin geleceğini müjdeliyor.. Ahmed geliyor diye geçer..
Varaka bin Neyfel.. Büyük bir İsevi alimidir.. O peygamberimizi görünce anlıyor onun son peygamber olduğunu.. O da müjdeliyor..
Yani İsevilik (Hristiyanlık) son dinin geleceğini haber veriyor..
Kuran, son dinin İslam olduğunu ve en baştan beri de bütün semavi dinlerin, İslama ulaştıran basamak olduğunu söylüyor..
Bir basamak, asla zirve olamaz..
#Vesselam26 Yorumla
Soran+1 yılHristiyanlık kutsal ruhun geleceğini söylüyor. Peygamberin değil. Kuran'ın son din olduğu yine kuranın iddiası. Belki doğru olan incil ve kuran sonradan uydurulan bir kitap.
- +1 yıl
İncil tahrif edilen bir kitap..
Peygamberi olmadan her ay güncelleme gelir mi? Apple mi bu?
Kuran ilk günden bu güne bir harfi dahi değişmemiştir.. Kutsal kitap budur..
Kıyamete kadar geçerlidir.. (Bunların hepsinin ilmi ispatı mevcuttur)
Dünyanın yaratılışından kıyamete kadar tazeliğini ve geçerliliğini koruyan yalnız Kurandır.,
Burası sosyal medya.. Bunu burda 2000 karaktere sığdırarak açıklayamazsın..
Bunun için yazılmış tefsirler mevcut..
Merak eden gider okur..
Bu yukarda söylediklerimi ilmik ilmik ispatını görürsün..
Soran+1 yılKuranın hiç değişmediği ispatlanamaz. Çünkü elimizde kuranı kerimin orjinali yok. Kuranı kerimin kitaplaştırıldığı Ömer dönemine ait bir kitap yok. Ayrıca incilin değiştirildiği de sadece müslümanların iddiası.
- +1 yıl
@MütefekkirSeyyah_ herkes yalan, boş sen ve sen doğrusun değil mi?
- +1 yıl
Bu demek oluyor ki sen mlyarlarca hristiyanı yok sayıp kendini var sayıyorsun. bencillikten başka bir şey değil bu.
- +1 yıl
@El-Chapo-Denisino Ben. Yurt disinda yasiyorum.. Hristiyan bir tanidigimiz yuzune karsi direk soyledim." Siz size gonderilen kitabi degistirdiniz.. Sonunuz. Cehennem dedim oda sen. Ve milyonlarca kizi neden bizim Hristiyan ulkemize geldiniz? Cevap veremedim... El Cahill dedim icimden cekil gittim
En İyi Cevaplar
+1 yılBen yanlızca Allaha ve peygamberlerin de Allah tarafından gönderilmiş olduğuna inanıyorum (HZ isa dahil) iyi olan tüm insanların cennete gideceğine ve cennet için iyi bir insan olmanın yeterli olduğuna düşünüyorum.
Yoksa yok müslüman olmayan cennete girmeyecekmiş, yok erkeğe huri varmış yok bilmem neymiş.
İnanmıyorum ben bu tür şeylere.37 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece bir soru sordum.
- +1 yıl
Ben de sadece bir cevap verdim :) Bunda kötü bir şey yok ki
- +1 yıl
sana hayat felsefemi yazdım. TÜM İYİ İNSANLAR CENNETE TÜM KÖTÜ İNSANLAR CEHENNEME GİDECEK bunun teminatını size verebilirim. Allah yarattığı kulları arasında ayrım yapmaz :)
- +1 yıl
Bu nasıl bir Allah ve Peygamber inancı? Allah benim peygamberime inanmayan cennete giremez diyo sen bh bana ters diyosun?
- +1 yıl
@fotoisteme1600 Gerçek müslüman gör. Siz emevi müslümanısınız.
- +1 yıl
hadi ya bana anlatır mısın gercek müslümanlığı? nasıl oluyormuş öğrenelim
- +1 yıl
@fotoisteme1600 Bu yaşına kadar gelip öğrenememişsen senin problemin.
İncil de bile son peygamberin geleceğimden bahsediliyor. Doğru dinin islam olduğuna dair binlerce kanıt bulunabilir.
27 Yorumla
Soran+1 yılİncilde kutsal ruhun geleceği yazıyor. Peygamberin değil.
Soran+1 yılKuranı kerimin 1 tane olması doğru olduğunu göstermez ki. Ayrıca kuranın hiç değişmediği de ispatlanamaz. Çünkü elimizde kuranı kerimin orjinali yok. Luranı kerimin kitaplaştırıldığı Ömer dönemine ait bir kitap yok. Ayrıca incilin değiştirildiği de sadece müslümanların iddiası.
- +1 yıl
@Hz Ömer dönemine ait bir kitabın olmadığını neye dayanarak söyleyebiliyorsun? Bununla ilgili bir kaynağın var mı yoksa kulaktan dolma mı? Dur tahmin edeyim. Kulaktan dolma bilgiler.
- +1 yıl
O kısım sonradan eklenmiş incilin 2014 yılında YUHANNA "Bu alemin reisi geliyor mutlu olmanız gerekir iblis geliyor" der 2018 yılında ise bu alemin reisi kutsal ruh geliyor diyor buda incilin basım evleri tarafından bile tahrip edildiğini gösteriyor ismini hatırlamıyorum ama başka bir ayette ki birazdan bakacağım ayetin ismine bu efendimiz son kişi geliyor diyordu.
- +1 yıl
Conanda. Diyordu..". Crom!!! Kutsal ruh askina. ( Conan karsisinda. bir seytan gordumu. Bu cumleyi soylerdi.)
Her müslüman cennete girecek senin soruna göre o zaman 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılHristiyanlığa göre müslümanlar cehenneme gidecek.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
31Cevap
+1 yılDostum birçokları faraklıt yani yardımcı yani alemin reisi olan ayetin Muhammed olduğunu söylüypr bu büyük bir yalandır ayeti kendin de okursan anlayacaksın
[16-17] Ben de Baba'dan dileyeceğim. O sonsuza dek sizinle birlikte olsun diye size başka bir Yardımcı, Gerçeğin Ruhu'nu verecek. Dünya O'nu kabul edemez. Çünkü O'nu ne görür, ne de tanır. Siz O'nu tanıyorsunuz. Çünkü O aranızda yaşıyor ve içinizde olacaktır. [18] Sizi öksüz bırakmayacağım, size geri döneceğim. [19] Az sonra dünya artık beni görmeyecek, ama siz beni göreceksiniz. Ben yaşadığım için siz de yaşayacaksınız. [20] O gün anlayacaksınız ki, ben Babam'dayım, siz bendesiniz, ben de sizdeyim. YUHANNA 14:16-20 TCL02
Dikkat ettiysen dünya onu ne görür ne tanır diyor ve ayrıca içinizde olacaktır diyor
Sana tavsiyemdir kendin oku kendin araştır böyle sayfalara çok takılma çünkü herkes bir şey bilmeden konuşuyor.
Kutsalkitap. org dan ücretsiz incil de sipariş edebilirsin gerekirse ben de sana yardımcı olabilirim sadece sana değil merak eden tüm kardeşlere _istefanos_ Instagramdan merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz ama size şunu söyleyehim mesihi tanımaya çalışın. İncilde isteyen alır arayan bulur kapı çalana açılır der.
Esenlikle kalın...
20 Yorumla
+1 yılHristiyanlıkta yazıyor mu kimsesiz biri gördünmü başını okşa komşun açken sen tok yatarsan bizden değilsin ya da karşı cinse bakma kendine hakim ol ya da garibanlara fitre verin ya da kalp kırmayın peki neden bütün p*rno siteleri amerikaya ait hep neden hep ordan çıkanlar dünyada cinselliğiyle tanınıyor
29 Yorumla
Soran+1 yılKuran da yazan şeyin doğru olduğunu neye dayanarak söylüyorsun?
- +1 yıl
bence sen konuşmaları düzelt bundan 3-4 yıl önce ingiliz bir tane ünlü adam Allah yok dedi töbe töbe o an yüz felci geçirdi ağzı burnu birbirine karıştı hristiyanlık madem doğru din diyelim ki niye hristiyanlar ikiye ayrılıyor biri katolik diğeri ortodoks onlar bile birbirlerine yalancı diyorlar biliyormusun ortodoks diyor Hz isa Allah tır töbe töbe yani Ruslar diyor katolik kısmıda diyor Hz isa Allahın oğludur Amerikalılar diyor tövbe tövbe bunlar bile kendi dinlerinde birbirlerini yalanlıyor sen kalkmış hristiyanlık doğru dinse diyorsn
Soran+1 yılİslamda da mezhepler yok mu? Bir şey bir mezhepte günahken, başka bir mezhepte günah olmayabiliyor. O zaman bu mantıkla islamda yanlıştır deriz.
- +1 yıl
öyle bir mezhep mi güldürme Allah aşkına ya söyle islamda öyle olan mezhep nedir açıkla böyle birşey yok mezhep uydurma kendiden
Soran+1 yılHanefi, Maleki, Hanbeli, Şafii. Bunlar islamın mezhepleri.
- +1 yıl
bunlarda değişik birşey yok sadece şafide abdestli iken eşinin eli deydimi abdestin kırılır abdesti sırayla alırsın önce yüz el filan karıştırırsan abdest kabul olmaz hanifilikte ise bunlar yok abdesti karışıkta alırsın eşinin elide deyse eline abdest bozulmaz var mı eklemek istediğin birşey
Soran+1 yılMesela maliki mezhebinde hiçbir deniz hayvanın eti yenmesi haram değilken, hanifi mezhebinde balık haricindekileri yemek haram. Eee o zaman neye göre karar vereceksin yiyip yemeyeceğini.
- +1 yıl
valla vakit kaybısın sen ya başkada birşey değilsin adamların arasında din ikiye bölünmüş sen kalkmış balık harici yemek haram diyorsun bu kadar mı gereksiz konuşur bir insan ya
Soran+1 yılEğer evrenselse böyle farkların olmaması gerekirdi.
Kültür & Sanat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu sitede böyle sorular sormak gerçekten cesaret işi çünkü gerçek anlamda kör cahil insan çok fazla. Bunun dışında aslında sorulabilecek çok soru var :) Mesela geleceği her şeyi biliyorken din konusunda bu kadar kararsız kalmış son kitapta netleştirmiş? Şimdi buna diğer kitaplar değişti diyen arkadaşlar olacaktır klasik cevap bu :) Yine bunu görebiliyorken neden sözde Kuran gibi hiç değiştirilmeyecek şekilde korunmamış? Neyse ben yine sapıttım içine şeytan kaçmış diyenler gelmeden gideyim :D
00 Yorumla
+1 yılBurada inanç insanlara atalarından kalıyor.. Sonradan din değiştirenler çok az.. Önemli olan vicdan dahilinde dürüstlü ve ahlaklı olmak... Hristiyan olup veya müslüman olup ahlaksız olan dürüst olmayan insanın şansı kalmıyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta ne kadar iyi insan olursan ol, hristiyanlığa göre hristiyan olmayanlar sonsuza kadar cehennemd yanacak. Buna dayanarak soruyu sordum.
Son çıkan araştırma veya bilimsel sonuçlar her zaman doğrudur. İslam, Hristiyanlığı-İsayı , Musevi-Musayı tanıyor ve peygamber kabul ediyor o halde en son çıkan din doğru dindir.
121 Yorumla
Soran+1 yılAraştırma, bilimsel sonuçlar derken neyi kastediyorsun? İslamın son din olduğu kuranı kerimin iddiası. Belki doğru olan din hristiyanlık, islam sonradan ortaya çıkmış uydurma bir din. Sonuçta böyle bir ihtimalde var.
- +1 yıl
Geçmişi tasdikleyen din doğru dindir. Zira, Hristiyanlıkta museviliği tasdikler, musevilik İslam'ın kabul ettiği bütün peygamberleri kabul eder ve onların yaptıkları aldıkları emirler Kur'an da yazar. Bu 2 dini ve 2 dinin atası peygamberlerini kabul eden din gerçek dindir. Hristiyanlık çıktığında kimse son din demedi, musevilikte de öyle ama İslam son din dendi ve ondan sonra ilahi bir din yok
Soran+1 yılYani şu yeni bir din ve kutsal bir kitap çıksa, kitapta incil, tevrat ve kuranı kerimi destekliyici şeyler yazılsa ve bu din son din dense o zaman onu kabul edeceksin : )
Soran+1 yılİncille kuranı kerim arasında yaklaşık 500 yıl fark var. Aradaki süre bir 1000 yıl daha uzadı diye mi kabul etmiyorsun : )
Soran+1 yılÇok saçma bir mantık. Diyelimki hristiyanlık doğru. Belki müslümanlık hristiyanlıkta çalıntı bir din. Belki çalıntı din olduğunu gizlemek için önceki dinleri de kabul ettiğini söylemiş. Bunun böyle olmadığını yüzde yüz ispatlayamassın ki. Böyle bir ihtimalde var.
Soran+1 yılBen zaten hiçbir dine inanmıyorum.
Soran+1 yılO ayette allahın kudretinin genişliğinden bahsediyor. Evrenin genişlediği değil. Bu konudaki profesör bile ayetin ona işaret etmediğini söylüyor yavrum.
https://www.youtube.com/watch?v=JG-uBrwlGlg
Soran+1 yılEski meallerde kudret sahibiyiz şeklinde çevrilirken sonradan bazı meallerde sırf bilimsel gerçeğe uysun diye çarpıtalarak "genişleticiyiz" şeklinde çevrilmiş. Ayrıca ilahayat profesörü bile ayetin gerçek mealinin o olduğunu söylerken senin aksini iddia etmen komik.
Soran+1 yılNasıl çevirttin : ) K.. çından mı?
Gerçek meal bu
Elmalı Hamdi Yazır Meali Biz göğü kudretimizle bina ettik. Hiç şüphesiz biz, çok genişlik ve kudret sahibiyiz.
Ayrıca genişleticiyiz desende buna bakarak evrenin genişlediğini yazıyor diyemessin. Evrenden bahsetmiyor çünkü.
Soran+1 yılO anlamı sen kendin uyduruyorsun.
- +1 yıl
Konuyu konuştuk dayımla, şöyle sordum.
Evrenle ilgili Allah'ın genişlettiğine dair ayet var mı?
Cevap, "Ayetin Arapçasını" okudu ve şöyle açıkladı. Biz göğü ellerimizle yarattık ve genişleten de biziz. Biz'den kasıt Allah Hz. Adem'den itibaren bazı yarattıklarını bizzat kendi eliyle yapmıştır. Yani ol der ve olurdan ziyade. Yani evreni genişlediği ayeti doğru, mealleri bazı alimler farklı çevirdi ancak kapı aynı sonuca çıkıyor.
Soran+1 yılEğer öyle olsaydı evrenin genişlediği bilgisi ortaya çıkmadan önce bu söylenirdi. Eski mealler kudret sahibi şeklinde çevirmezdi. Ne zaman bilimsel bir gerçek ortaya çıkıyor. Kuranı kerimdeki ayetler çarpıtalarak aa bakın bu kuranı kerimde yazıyormuş deniyor.
- +1 yıl
Kuran Arapça olarak hiçbir zaman değişmez, 1000 yıllık kitapla arada hiçbir fark yok. Arapçayı okuyarak anlayan birinden cevabı aldım. Bu aslında insanların dinden olan bir haberliğinden. Kimse okuyarak anlamıyor, biri merak edip anlamını okuyor ortaya atıyor herkeste bunu kullanıyor. Bunun birden yayılarak Kur'an da yazılıyor denmemesi lazım ama işte ülkedeki din cahilliği. Her konuda cahil bir millet
Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. İşte sırf bu durumdan ötürü tüm dinlerin aslında olmadığına karar verdim. Din, zamanın ileri gelenleri tarafından insanları dizginleyebilmek için uydurulmuş olgular bence. Yarısı saçmalık diğer yarısı ise yalan.
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu dediginin mantiga ve yazilanlara uymadigini dusunjyorum.
Cunku: incilde tevratta ve zeburda. İslam'in gelecegi yaziyor..23 Yorumla
Soran+1 yılHristiyanlık kutsal ruhun geleceğini söylüyor. İslamın değil.
- +1 yıl
Hz. Ise zaten deccali öldürmeye gelecek o baska bu baska..
- +1 yıl
Hz. İsa. Yani
+1 yılPeygamberimiz de bu kadar zulmü, eziyeti boşuna çekti zaten, haşa Kuran'da boş yere indi demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılKuran'ın insan yazması olmadığı ne malum?
- +1 yıl
Tamam sen istediğin dine mensup ol ben seninle tartışmaya girmek istemiyorum
Peki tersine olursa hristiyan dini hz isa döneminde kaldı bütün dinler hristiyan olsun ermeni olsun insanı olsun bütün hakiki kitaplarda peygamberimizin geleceği ve son din islam dir tabiki bunlari adirlardir menfaat için insanlara soylemediler
00 Yorumla
+1 yılDinde amaç tanrının varlığını bilmek ona ibadet ederek kalbi aklı ve ruhu temiz insan olmak bunlar olduktan sonra Allah hiç bir insanı yakmaz için rahat olsun
00 Yorumla
+1 yılçelişkiler neden vardı derdim baba oğul ve kutsal ruh dedikleri normalde 3 kişi ama 3üde tanrı yani tek bir kişi o nasıl oluyor derdim
00 YorumlaAllah akil fıkır versin ne diyim kurani okusaydın Şu an bunu yazmaya çekinirdin
01 Yorumla
Soran+1 yılKuranı zaten okudum. İnsan yazması olduğunu düşünüyorum.
+1 yılKafam çok karışık ya şu dinlerin belli bir bölgede olması da tuhaf zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldinler ne hikmetse 4 bin yıllık sümer yazıtlarından türetilmiş şeyler. Doğru ya da yanlışlık arayamazsın. Bir de dünyanın neresinde doğarsan doğ orda olan din doğrudur inancı vardır
04 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani sumerler? sumerlerden önce din yok muydu? sen ilk insanın Adem a. s olduguna inanıyor musun?
Cevap sahibi+1 yıl@fotoisteme1600 ilk insan kalıntılar ile çok eski çağlara gider ama peygamber hesabına göre 6bin yıl falan. Ayrıca adem ve havva olayına bakarsak herkes ensestin çocuğu. Ayrıca bu kadar gen tipi ırk vs nasıl oldu acaba? Neyin mutasyonu oldu da oluştu. Bunlar için 6 bin yıl yetmez
- +1 yıl
burdan sacmalayacagına bunlarin cevaplarinı hic aradin mı doğru söyle?
Cevap sahibi+1 yıl@fotoisteme1600 sana göre saçma bana göre değil
Her din içerisinde doğru ve yanlışlar barındırır, mutlak doğru din yok. Mutlak olan yalnızca Tanrı.
00 Yorumla
+1 yılacıkca guldum buna o kadar kanıt varken kendi kitaplarında bile son peygamberin gelecegi tamamlayıcının gelecegi yazıyorken mi
010 Yorumla
Soran+1 yılHristiyanlıkta kutsal ruhun geleceği yazıyor. Peygamberin değil.
- +1 yıl
barnabas gercege en yakın incildir senin bahsettiğin insanların yazdıgı incil
Soran+1 yılee ne yazıyor o bahsettiğin incilde. Birebir alıntı yap.
- +1 yıl
ugrasamam internete yaz cıkar
Soran+1 yılBarnabas incilinin doğru olduğunu neye dayanarak söylüyorsun? Hristiyanlığı kötülemek, müslümanlığı yüceltmek için yazılmış sahte bir kitap olmadığı ne malum?
https://www.kutsalkitap.org/barbanas-incil-nedir/- +1 yıl
boyle konusacaksak incilin dogru oldugunu bana nasıl ıspatlıyorsun ?
Soran+1 yılBen hiç bir kutsal kitaba inanmıyorum.
- +1 yıl
peki ateistmisin
Soran+1 yılAgnostiğim.
- +1 yıl
hmm einstein sevgilim olsun diyenlerdensin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHz Isa bana inanan kurtulusa erecek demistir.
Eee biz muslumanlar ona da inandigimiz icin sorun yok.06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@OguzCC
Hristiyanlar oyle diyor dogru ama hz Isa hicbir zaman ben tanrinin ogluyum bana o sekilde inanin demediki.
Cevap sahibi+1 yıl@OguzCC oylemi?
Bir bakayim.
Cevap sahibi+1 yılTurkceye cevirdirtim buldugumu
Orda hz Isa sorguya cekiliyor ve cvb olarak ben tanrinin ogluyum demiyor.
Siz bunu diyorsunuz diyor.
Bak:
- Sonra hepsi “Sen Tanrı'nın Oğlu musun?” Dedi,
“Sen benim olduğumu söylüyorsun (İsa)” dedi.
+1 yıl@El-Chapo-Denisino Birsey hakkinda bilgin yoksa bosuna bilgiclik taslama pzevnk! var mı oyle adamı engelleyip kacmak!
00 YorumlaAkıl var fikir var araştırıp baksaydim ki baktım aslında onarnki çokda bizden farklı değil sade onlar öyle yaşamıyorlar
00 YorumlaŞeytanın son nefes de verdiği vesvese elhamdülillah sayende bir kere daha dinimin doğru olduğunu anladım zaten şüphem yok da
10 YorumlaOfff öyle birşey yok Son din islam en mukemmelide lakin müslümanlar kusursuz ve mükemmel değil hiçbiri tam anlamı ile islami yasamiyor
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yüksek bir ihtimalle yok ama öyle birşey olsaydı naneyi yerdik
00 Yorumla
+1 yılNiyet önemli, her Müslüman iyi insan mı? Hayır
20 Yorumla
+1 yıliyi ters köşe yaptın teşekkür ederim derim.
00 Yorumla
+1 yılHristiyanim istediğin soruyu sorabilirsin?
00 YorumlaSenin gibi kafirlere karsi Allaha siginirim.
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğmamış çoçuğa don biçilmez evlat
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey olmaz ki.
00 YorumlaYemin ederim çok sağlam bir soru olmuş
00 Yorumla
+1 yılYa islam çıkarsa da sen ne diyeceksin?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnce ben sordum.
- +1 yıl
Benim diyeceğim belli en son bu kitabı gönderdin ve bütün delilleri de beraberinde... Tıptan fiziğe, kimyadan matematiğe, gök bilimden yer bilime her yazdığın şey ispat edildi doğru olduğu bu sebeple inandım...
Şimdi ya sen ne diyeceksin?
Soran+1 yılNe ispat edilmiş ki kuranda bilimsel olarak? Onlar tamamen müslümanların ayetleri çarpıtması ya da zaten o yıllarda bilinen şeylerin yazılması.
- +1 yıl
:))))))))))))))))))
- Kültür & Sanat konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılya din diye bir şey yoksa?
ya öyle değilse?02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten dinsizim.
- +1 yıl
bende onun için öyle dedim.
Kültür & Sanat konusunda 429 cevap paylaştı. senin demenle hrıstıyan olun maz dinimiz islam
00 Yorumla
+1 yılsor niye yaptım derdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHristiyanım zaten. Sıkıntı yok.
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKandırıldık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnE derdim
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı derim
00 Yorumla
+1 yılCanin sagolsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay 🎎
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında