Her türden dualar Şia - Sünni dualarıKorku duasıKorku duası : Ya kafiyen min kullu şeyy. Ve la yekfi minke şey'un fis-semavati vel-arz. İkfini ma ehemmeni min emril-dunya vel-ahireh. Ve selli ala Muhammedin ve alih. - Türkçesi : Ey her şeye yeten. Yerlerde ve göklerde her bir şey Senin için yetici değil. Benim dünya ve ahiret zorluklarım için Kendi yetmeni bana göster. Muhammed ve Ehli-Beytine selam gönder.
Korkuyu yenmek için bu duanın okunması gerektiğini biliyor muydunuz?
Paylaştığımız dualar yüreklendirmek için emin ol kardeşim, sende kendinden dua uydurup bu duaların en güzelidir diye paylaşa bilirsin. Çünki dua, hiç bir hadise dayanmıyor. Hiç bir şeye dayanmıyor. Dua samimi kalpten kurulan cümledir.. Allah la konuşmaktır dua..
yok yanlış anlamayınız hanım efendi hakaret değil yani genellikle müslüman olmayan her kes bu tip isimler alıyor ondan demiştim Örneğin çoğu zaman müslüman bir siteye girerken Muhammed ismi filan alır ya gerçek ismi ateist ise öyle yapmaz başka öyle şekilli isim alır ondan dedim
Hayır hesabımı deneme amacı ile açmıştım sonra kaldı diğer bir hesap daha kullanıyorum ama nedense bu deneme hesabı daha çok geliştirdim o öylesine kaldı
En İyi Cevaplar