Lütfen ciddi cevaplar verin? Korkuyorum? Ben vampir miyim?

1. Kısa bir özet ile yaşadıklarımı anlatacağım. Lütfen biraz ciddi olun ve saçma cevaplar vermeyin. Çünkü aylardır bu konuyu araştırıyorum. Fakat en ufak bir bilgi dahi bulamadım. Geçen sene bir etkinlik amacıyla abant gölüne gittik. Herkes kendisine çadırda kalmak için eş seçti. Ve dışlanan tek kişi olduğum için yalnız kaldım. Saat akşam on bire gelmişi. Hocalar uyumamız için gitmemizi söylediler. Kulaklığımı takıp yattım. Sabah olduğunda kolumun ortasının morarmış ve oyulmuş olduğunu gördüm. Revir hocası da bizimle gelmişti. Böcek ısırması diyerek geri yolladı. Tişörtümü yırtarak koluma sardım. Eve dönüş vakti geldiğinde servislere bindik. Cam kenarı bana kalmıştı. Güneş vurduğu için uyumaya çalıştım. Yol boyunca uyudum uyandığımda yüzümün uyuştuğunu ve kaşındığını hiseettim. Kameradan bakınca derimin topaklandığını ve döküldüğünü gördüm. Annem ile cilt doktoruna gittik. Güneşe alerjim olduğunu söyledi ve bir krem yazdı. Akşam yemeğinden sonra babam kolumu neden sardığımı sordu. Çizildi diyerek geçiştirdim. Pansuman yapmak için banyoya gittim. Kolumu açtığımda sadece kurumuş olan bir delik vardı. Yatmak için odama geçtim. O gece ile karnım 3 gün boyunca ağrıdı. Reğl olucağımı düşünerek üzerinde fazla durmadım. Ama bir haftaya yakın geçti ve regl olmadım. Muane için doktora gittik. Kan testi için numara versiler. Sıra bana geldiğinde içeri girdim. Normalde kandan korkmazdım. Ama kanım alınırken çok değişik hissetim. Birden boğazım kurudu ve nefes alamadım. Birden başıma giren sızlamayla gözlerim bulanıklaştı. Kolumun kanayan yerini delice emmek istedim. Acile yaptırdılar ve sonuçlar çıkana kadar beklemem söylediler. Sonuçlar çıktığında anemi olduğumu öğrendim. Bir serum taktılar ve tek gecelik gözetim için hastaneye yatış yaptırdılar. Yanımda yatan çocuğun kolunda kan serumu takılıydı. Kan alınırken hissetiğim şeyleri tekrar hissettim. Yanımızda kimse olmadığı için çocuğun serumunu çıkararak patlattım ve delice içtim. O anda içeri hemşireler girdi.
Güncellemeler
+1 yıl
Kolumda ki serumu sökerek hastaneden kaçtım. O sabah ablamın mezarına gittim ve akşama kadar yanında ağladım. Eve geri döndüm. Bir kaç hafta sadece ağrılar ile geçti. O gün annemler ile kavga ettim. Ve çatı katında yattım. Annemlerin odası 1. Katta çatı katı ise 4. Katta. Annem babama pskiyatriye gitmem gerektiğini söyledi.
Güncellemeler
+1 yıl
Aşağı indim ge kapılarını hızlıca açtım. Bağırarak ben hasta değilim dedim ve kapıyı kapattım. Ardından annem yanıma gelerek kapınmı dinliyorsun dedi. Odadan duyduğumu söyledim ama annem 1. Kattan 4 kata duymamın imkansız olduğunu söyledi ve gitti. Herneyse bunların üzerinden 8 aya yakın geçti.
Lütfen ciddi cevaplar verin? Korkuyorum? Ben vampir miyim?