Anne-baba sevgisi nasıl bir duygu?

20 yaşındayım ne annem ne babam bir kere öpüp sarılmadılar. İçim öyle acıyorki. Yarım saat önce kendime sahur hazırlarken müzik dinliyordum bir den bana bir masal anlat baba şarkısı çaldı. Gözümden hemen yaşlar aktı. Neden ya neden diye soruyorum hep kendime. Dışardaki it kadar değerim yok. Şimdi diyeceksiniz anne babalar göstermesede evlatlarını sever diye. Öyle bir şey yok. Babam yüzüme karşı. Senin doğmanı bile istemiyordum. Seni sevmiyorum dedi. O an ölseydim de duymasaydım. Hala o lafa acır sol yanım. Annem ise düşmem için çok uğraşmış. (Bende b. k var gibi inatla doğmuşum. Doktorlar bile yaşamaz ölür demişler) Ablam sevdiği adama kaçtıktan sonra babam beni dövmeye başladı hortum yapmıştı onunla dövüyordu dizlerim de sırtım da hortum izleri çkıyordu. Bazen aç yatırıyordu. Annem oklavayla dövünce babam gülüyordu. Siz hiç başkasının babasına bakıp iç geçirip keşke benim babam olsaydı dediniz mi? Ben dedim. Beni sevsin diye yeri geldi ayak tırnaklarını kestim ayaklarını yıkadım çoraplarını giydirdim dizlerine kremler sürdüm. Ama o ne yaptı sadece beni dövdü küfretti. Annem abimi çok seviyor babam erkek kardeşimi. Beni ise kimse sevmiyor. Gerçekten bir tane bile sevenim yok. Bir gün beni de seven biri çıkarmı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Anne-baba sevgisi nasıl bir duygu?