Ben iki muhteşem evlada sahip bir anneyim çok şükür ki.🙏Rabbim gönülden isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin. 

Benim kızım geçen ay kabızdı, çocuk 2 hafta mahvoldu acıdan.. neyse ki düzeldi yani bir insanın kaka yapması seni bu kadar mutlu edecek deseler cidden bir tarafımla gülerdim 🤣🤣 cidden tarifsiz bir his..
Aynı problemi bizde yaşıyoruz maalesef yaptığı yapanda dünyalar bizim oluyor genellikle kurtarıcımız duphalac çocuklar için
Çok af edersin gaita tahlili istendi bir insanın kakasını kaşıkla eşelemek mi ben mi asla derdim evlat olunca söz konusu yapılıyor. Rabbim acılarını göstermesin.
Gerçekten bu hayatta anne ya da baba olmak kadar insanın kalbini kocaman yapan başka bir şey yok gibi. ❤️ Ben de iki çocuğumla, her gün yeni bir şey öğrenip, bazen dertlenip ama çoğu zaman gülümseyerek hayata tutunuyorum. Onların o masum bakışları, minicik elleri ve dünyayı keşfetme heyecanı bütün yorgunluğa değer. Rabbim bu mucizeyi yaşamak isteyen herkese nasip etsin. 🌸 "Ebeveynlik, kalbinle hissedip kahvenle dayanabildiğin bir maraton!" 😄
Cevap
20Cevap
Kızım olsun isterdim hep
Allah nasip eder inşallah ablam
🙏 inşallah ablam
Yaraya tuz basıyorsun ama onun acısına zorluğuna rağmen o tuzu çekmiyorsun üzerinden yeterki onlara değmesin o tuz diyorsun...
O kadar güzel özetlemişsin ki onlara bir şey olacağını bana olsun onlardan gelen her şeye eyvallah diyorsun kalben kabul ediyorsun normalde insanların sana yapamayacağı her şeyi evlat yaptığı zaman yapmamış sayıyorsun yeterki iyi olsun yeterki mutlu olsun yeterki gülsün Rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın
Babayım çok şükür. Zor ama güzel bir duygu. Sorumluluk açısından ve aklının sürekli çocuğunda kalması açısından çok zor.
Sana yemin ediyorum ki benim kadar takıntılı bir anne yoktur 7:24 çocuklarına bir şey olacak mı korkusuyla yaşayan başka bir ebeveyn yoktur ama muhteşem bir duygu ebeveyn olmak iyi ki anneyim.🙏
Bende de var. Özellikle evden gelen her telefon korkutuyor.
Anneyim ama köpeğim var😂❤️ ama elbet bende 2 çocuk annesi olmak istiyorum dünyalar tatlısı bebeğim ve dünyalar tatlısı köpeğim ile yaşamak
Canım benim yaşayan başka canlılara annelik yapmakta seni çok anaç olduğunu gösterir Rabbim bir gün evlat sahibi olmayı da nasip etsin.❤️🙏
İnşallah çok teşekkür ederim 🥹❤️
Çocuk konusunda karasızim bebekleri seviyorum ama kendim bile artık bu hayatla uğraşmayı sevmiyorum sıfırdan bir insan büyüt.
O kadar haklısın ki belki de bizler bencillik yapıyoruz bilmiyorum ama yine de annelik müthiş bir duygu.
Doğrudur ben de çocuklari bebekleri seviyorum hayırlısı galiba ben de isterim bir tane
Evet büyük sorumluluk o çocukları aileye topluma ülkeye yararlı birey olarak büyütmek çok onemli
Elbette ama sevgisi apayrı Rabbim acılarını göstermesin
Anne olmak çok güzel baba olmak ayrı güzel. Nasıl annesin?
Nasil annesin derken?
Allah bağışlasın güzel günlerini göstermeyi nasip etsin inşallah 🤲
Amin hepimizin evlatlarının 🙏
🤲🤲🙏🙏
Suanlik maalesef değilim ama iş en yakın zamanda olmaya nasıp etsin
Rabbim nasip etsin inşallah canım benim
Amin cümlemize
Çocuğum yok ama 1 tane Muhabbet kuşum var evladım gibi severim
Benim de Muhabbet kuşum var Onu evladım gibi seviyorum ama kendi doğurduğumun yeri çok daha başka
Tabi haklısınız
Kendi annemden bile en güzel anne olurum annem halt yemis benim yanimda
Sana bişey itiraf edeceğim inan kendi annemden kat kat iyi bir anneyim sanırım kötü anne olarak bize iyi anne olmayı öğrettiler
Hım huy olarak mesela ben öyle değilim bazı herlerde
Değilim
En az 10 yılını garanti altına alamazsam üremem
E şu an ekmek almaya param yok
Allah yardımcın olsun elbette imkanlar dahilinde yaşamak lazım
Harika Allah isteyen hak eden herkese o duyguyu yaşatsın
Amin isteyen ve hakeden herkese nasip olsun 🙏
Çok şükür bende 2 tane evlada sahibim Rabbım. bin şükürler olsun ki evlatlarım var
Amin Rabbim acılarını göstermesin benim de iki evladım var
Oğlum 9 yaşında olacak Fırat, kızım 7 yaşında.
Anneyim çok şükür varlığına
Çok şükür varlıklarına. 🙏❤️
Amin. Allah bağışlasın ne tatlısınız 🥰
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️🙏
Rica ederim 🌸🙏🏻
abla ben senden korkuyom ya jdjf
Bugün ki soğuk espri hakkın bitti ablacım.
Bosandm deglim olmadı sizin
Benim iki evladım var çok şükür.
Allah bagislasin masalalh size sizin nasıl evliliginiz
Değilim ama olmak isterim tabi
Zamanı gelince nasip olsun inşallah
Inşallah ama Türkiye'de olmasın djjdjd
Daha olamadık ama belli ki çok güzel bir duygu
Çok şükür ben o duyguyu yaşadım
Ne mutlu
baba olmak güzel değil bence
Ben aynı fikirde değilim neden öyle düşünüyorsun?
Baba değilim anne olma ihtimalim de yok 😅
Bir gün baba olmak nasip olsun diyelim
Teşekkür ederim 😊
ALLAH herşeyin hayırlısını versin
amin ablacım sağlıkla büyüsünler 😻
Amin balım Rabbim acılarını göstermesin.🙏❤️
aminnnn hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun ömüleriniz olsun inşallah
Ablayimm sayılır mi👉🏼👈🏼
Çok anaç bir ablasın ve bunu hissettiriyorsun elbette sayılır.❤️🙏
babayım çok şükür:)
Çok şükür Rabbim acılarını göstermesin.🙏
amin ecmain
Değilim
Allah nasip etsin inşallah
Anayım ben anaa😎😎
Hanım hanım onlar benim yavrularım diye devam edeyim.😂😂
anne degilim
Allah nasip etsin inşallah canım benim
Değilim, bilmiyorum.
Allah nasip etsin inşallah balım 🙏
İstiyor muyum emin değilim 🙄 hayırlısı olsun inşallah.
Kendini hazır hissettiğin zaman ve istiyorsan olsun o zaman canım benim , açıkçası çok ağır bir sorumluluk ama paha biçilemez bir aşk.❤️🙏
🫠❤️ amin.. eminim öyledir, yeğenlerime bile aşkla bağlıyım kendi çocuğuma nasıl taparım kestiremiyorum.
Kendi kanınla canınla yoğrulan ile aşkın çok başka oluyor canım hele anne karnında ki ilk hareketini hissedince aklı gidiyor insanın. ❤️🫣🫣
Önce bir eşim olmalı, çocuk sonraki plan 😅
Hayır çocuğum yok
Bence sen iyi bir baba olabilecek adamsın umarım bir gün nasip olur
Sağol. İnşallah olur bakalım
Babayım guzum
Bende anneyim koyunum.
Kocana baba derim
Olur bence sorun yok diyebilirsin.
Niye sorun yok
Annem ne der bu duruma
Kocam ve annen yetişkin bireyler onlara adına benim karar vermem doğru değil istediklerini yapabilirler istediklerini konuşabilirler tıpkı senin de yetişkin bir birey olduğun ve istediğin kişiye istediğin söyleyeceğin gibi
Annem size gelsin bu durumda
Çok istiyor kocanı
Kötü mü konuşmaları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?