Sevildiğini sanmak nasıl bir duygu ? İllaki o duyguyu yaşamışsınızdır nasıl bir duygu ?
iyi geceler
link
iyi geceler
link
platonik aşıkların en büyük düşmanıdır.onun da sizi sevdiğini zannedersin teselli olursun kulaklarını kapatırsın tek düşünce onunda seni sevdiğidir evet bunun için ne mi yeterli ?sadece bir bakış belki yalnışlık'la belki acırcasına ama bir bakış sizi ona bağlamaya yeter.sonuçta uzun bir süre siz sevildiğinizi sanırsın sonunda sevilmediğin anlıyacağın kaçınılmaz olduğu için, bu duyguya kendini ne kadar kaptırdığına bağlı olarak acı çekmene sebebiyet verecek duygu ne yazık ki ...
" Sanmak " ne demek yahu...? anlamadım ben...
Yani demek istediğin : Biriyle berebersin ve sen onu , oda seni seviyor. Sonra 1-2 yıl sonra ayrılma durumu olunca da Aslında sevmemiş de ben öyle sanmışım durumu mu?
Eğer bunu demek istediysen, öyle birşey söz konusu değil. Ya seviliyorundur, ya da sevilmediğini fark etmişsindir. Ama sevildiğini sanmak diye bir durum mümkün değil.
Hiç yaşamadım, eski sevgilim ile ayrıldıktan sonra bana çok acı çektirdi. Hemen gidip başkasını buldu, bir dövmediği kaldı. Sonra döndü dedi ki; ''Beni hala sevdiğini bildiğim için, seni kıskandırmak amacı ile yaptım'' O günden itibaren yemin ettim kendime, bir daha hiçbir herif için üzülmeyeceğime. Onun aşkı değiştirmişti beni gerçekten ve anında onu tanımadan önceki halimde döndüm. Yine o agresif ve herkesle dalga geçip eğlenen Selin'e. Be hala daha da öyleyim, hep de böyle kalacağım. Bana sevmek yakışmıyor.
yıllarca sevildiğimi sandım ben :)
:))))))))))))
Cevap
13Cevap
Sanırım yaşamadım.. Ya da bilmiyorum.
Seviyordum birini 2 yıla yakın çıktık.
Bir şeyler oldu soğudum..
Hala durumlar paylaşıyor whatsapp'ta , facebook'ta ikinci adında ben varım.. Kime olanları anlatsam sevmiyor seni diyor. En yakın arkadaşları kızı kötülüyor.. Ama sevdiğini hissediyordum.. Garip bir olay. Eğer o sevmemişse evet sevildiğimi sandım..
çok zevkli birşey böyle ilişkin gözünün önünden film şeridi gibi geçiyor bir gülme geliyor içinden sıkıyosun kendini falan sonr ayagında bir karıncalanma falan olur . tarifi imkansız bir his yaşamak lazım tam anlamıyla ögrenebilmek için.
Bir umut iste seviliyoruz diye sonra hep bir sekilde kalbimizde hancerler.. dolaniyoruz ortada.. sevilsekte.. biraz diye..
ama insani sevildigini sansanda sanmasanda en cok annesi seviyor.. sen onu kirsanda üzsende senden vazgecmiyor
Özlem şiirleri yazmak için,sevdiklerinizin uzakta olmasına lüzum yok!
Bazen insan yanı başında olmasına rağmen,aradığı insanlara tahassür ve hasret duyar Şair'in cebinde hep elem ve keder yoktur Bazen sevdikleri cebine ızdırap ve hüzün koyar
Aslında kimse sevildiğini zannetmez %99 seviliyordur fakat ya karşısındaki bunu gizliyordur çok önemsemiyordur ya da sevildiğini zannettiği insanın istememesine sebep olacak hatalar yapmışsındır
Cevabını bildiğin soruları neden soruyorsun kavanozcuk :))
ben çok kötü biçimde yaşadım :( bir çoçukla konustuk yakınlaştık filan sevdiğini sandım öyle davranıyordu sonra pufff beni arkadaş olarak görüdğünü söyledi :(
Sevildiğini sanmak nasıl oluyor bilmem de sevildiğini hissetmek güzel :)
En azindan umut var sevildigini saniyorsun.ya hic umut olmasaydi..
tabii sevildigini sanipta aci gercegi ogrenmekte oldukca uzucu.
Acının seni ele geçirmesine izin ver. Mücadele etme. Kötü olur zeminin geçirgen olmadığını yüzünün tam ortasına hissetmek ama öncelerde kötü olur. Bittiğinde hissettiklerin çok daha güçlü olabilirsin.
Sanıpta aldanmasını düşününce.
Sanmayım ben böyle iyi :)
hayal kırıklığının daniskası bence
Kötü bir duygu mide bulantısı gibi :/
sanıp duruyosun işte.
Sanmak mı çok yıkıcı bir durum
Hoş değil kandırılmak acı verir.
gerçeği öğrenmeyene kadar güzel
yok öyle bişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar