Sevgilimin annesine anneler gününde ne hediye alabilirim? Erkek arkadaşımın annesine anneler gününde ne hediye alabilirim? Önerileriniz nelerdir?Anneler Günü
Sevgilimin annesine anneler gününde ne hediye alabilirim?
Böyle bir soru sorduğuna göre çok uzun zamandır birlikte değilsiniz demek ki. O yüzden ağır ve abartılı birşey alman hem tuhaf olur, hem de yaranmaya çalışıyormuşsun gibi gözükür.
Erkek arkadaşına annesinin şu sıralar özellikle istediği birşey olup olmadığını sor. Bütçene uygun birşeyse her ne istiyorsa, onu alırsın. Çok makbule geçer hem :) Yoksa o zaman çiçek buketi yaptırabilirsin ya da kolye vb onun zevkine göre seçtiğin bir aksesuar veya mutfağı için hoş bir kahve takımı olabilir diye düşünüyorum.
Ben annemin yaşlarındaki şan hocama doğumgününde paşabahçeden türk kahvesi fincanı seti almıştım 6'lı. 45 mi ne vermiştim. Çok beğenmişti. Sürekli kahve içmeye, içirtmeye başlamıştı akabinde :)
Cevabını yeni gördüm, ben de yazıyormuşum o sırada :) Çanta biraz daha riskli, fazla kişisel. Çok iyi tanıman lazım tamamen zevkine hitap edecek birşey alabilmen için. Bence daha eve hitap eden birşey alsan başlarda daha isabetli bir karar olur.
Ben seni anlıyorum fakat fazla kişisel olması şu aşamada riskli :) Beğenmez, beğenmiş gibi yapmak zorunda kalır falan :) Zevkler kişiden kişiye değiştiği için diyorum :) İlla kişisel birşey alacaksan bir çift gümüş küpe alabilirsin minik, hani hemen hemen herkesin hoşuna gideceği cinsten :)
yaşı kaç annesinin? biliyor musun? tarzı vs falan nasıl? :) en sevdiği çiçek hangisiymiş, onu sor erkek arkadaşına. bir tane tek ya da minik bir buket olarak da ondan alırsın yanında :) bence minik bir çift gümüş küpe çok kibar ve hoş bir hediye olur :)
Kapalıysa küpe pek kullanmaz o zaman. işlemeli, hoş bir baş örtüsü alabilirsin. Ya da takı tercih edeceksen gümüş zincirli, kibar bir kolye olabilir. mesela melek figürlü falan :)
Eğer 3 yıldan fazla çıkıyorsanız al. Ama az ise alma. Kendi kendine gelin Güvey gibi. Cık. Olmaz. Illa da almak istiyorsan, abartısız birşey tercih etmelisin. Mesela bir el şahmeranı hoş olabilir. 300 tl gibi. Eğer pahalı dersen, küpe al altın. 200 tl ye çok güzel küpeler bulursun. Güzel bir çanta fena fikir değil. Toka bile alsan olur. Evli değilsin ki. Kendi ananı düşün ilk önce. Tabi varsa.
Hayatımda gördüğüm en aptalca yorumlardan birisini yapmışsın tebrik ederim. Ne bu gösterişli hediyeler alma ALTIN sanırım gösterişli değil anan varsa hahahaha falan gibi düşüncesizce konuşmalar ne patavatsız insansın sen ne bu düşmanlık sana ne sana hediye fikri sormuş ilişkiler ile ilgili fikrini soran olmadı.
En güzel hediye oğlunu çok sevdiğini ve çok iyi bakacağını söylemen. Bir de orta yaştaki kadınlar altını çok severler. Altın küpe, yüzük veya kolye alabilirsin. Bu onu oldukça mutlu edecektir. Bir diğer hediye alternatifi de çanta. Güzel bir çantaya kadınlar hangi yaşta olursalar olsunlar hayır diyemezler, aklında bulundur. Kolay gelsin, umarım hediyen beğenilir.
İlk olarak sevgilinden annesinin en sevdiği çiçeği öğrenip, çiçek Sepetiden çiçek alabilirsin, çanta ve cüzdan da çok kullanışlı olur. Onun haricinde yakınlığınız fazlaysa ve tarzını biliyorsan penye tarzı bir şey olabilir. Eğer kapalı biriyse başörtüsü alabilirsin.🌺
Haklısın kapalı bayanların bir tane baş örtüsü olur onun başına bir iş gelene kadar yıllarca aynı baş örtüsünü kullanırlar. Bence de çok isabetli olmuş 00629 görevini başarılı bir şekilde tamamladın.
Ne kadar hastalıklı, bencil, kıskanç, çıkarcı ve antisosyal insan varsa yorumlara toplanmış. Değersiz görüşleriniz teşekkürler, umarım evlenme fırsatınız olmaz çünkü o yuvayı hayal edemiyorum.
En İyi Cevaplar