Beyaz tişörtler kaç derecede yıkanır, beyazlar kaç derecede yıkanır biliyor musunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba KScan 🙂,
Beyaz tişörtler kaç derecede yıkanır?
'Beyazlar kaç derecede yıkanır?' konusunda büyük bir yanılgıya; yani beyazların daha kolay yıkanıp, rengini daha kolay koruduğu bilgisinin yanlış olduğuna değinerek konuya giriş yapıyorum. Bu yanlış bilginin yanında bir de birçok yanlış uygulama mevcut maalesef. İlk olarak yapılan bu hataları ve aslında yapılması gerekenleri yani doğruları yazalım...
Beyazlar yıkanırken yapılan yanlışlar nelerdir?

Beyaz t shirt kaç derecede yıkanır? Arkadaşlar beyazlar kaç derecede yıkanır? Beyaz giysiler veya beyaz tişört fark etmeksizin düşük ısıda yıkanmalı. 30 derece ve 40 derece tişört için uygun sıcaklıktır. Max 60 derece, o da çok kirli ise ( bu max derece başka kumaş türleri için uygundur, tişört için çok yüksek olur)

Rinso Deniz Minarelleri Tişörtümü makinadan misler gibi bir şekilde çıkmış görmek istiyorum, bana öyle bir deterjan öner ki bunu deneyimleyeyim ve mis gibi kar gibi bembeyaz tişörtüm olsun diyorsanız deterjan önerisi olarak da size Rinso Deniz Minarellerini öneririm.

Hem çamaşırların rengini korur hem yumuşacık yapar. Mis gibi kalıcı kokusu da ayrı bir güzel.🤩🤩🤩Dur orada ben tişörtümü narinler sınıfında tutuyorum, önerini ona göre yap diyorsanız da yine @Rinso dan Narinler için Gül Suyu sıvı deterjanı var. Yeni bir ürün. Kullandım kokusu ve çamaşırlara etkisi harika.
40 derecede yıka bence 60 da olabilir çekme yapmaz ama kırışıyo..
çeker bence ya elinde ya da hassalarda yıkıcaksın
20 dk oldu durdurdum sıkmaya aldım..bişey olmuş mudur
madem neden makinaya atmadan sormuyorsun ?
umarım bişi olmaz ama beyaz kıyafetlerimden hangisini makinaya attıysam küçülüp çıktı :/
çıkardım küçülmemiş ama çok hafif genişlemiş hissettim sanırım o da ıslaklığından ağırlık yaptı salaş durdu
hm sevindim demek ki yüksek derece de atmamışsın
belki de erken çıkardım :)
yapar :)
uzerinde yazardı kac derecede yıkaman gerektiği
Cevap
1Cevap
Çamaşır makineden hiç anlamıyorum kiii
artık oğlun falan varsa onlara giydirirsin :D
çık sıcak yıkamak yıpratır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?