Estetik burun ameliyati olmak istiyorum ama bu soru basliginda ki kisiden randevu alamadim. Yaklasik bir sene bekledim ve hayal kirikligina ugradim. 2019 full doldu. 2020 senesi icin henuz randevu almiyorlar. Lütfen yardimci olur musunuz? 😔
Instagram hesabina baktiginiz zaman ortaya resmen sanat eseri cikardigini anlarsiniz. Baska doktorlar gibi herkese ayni burnu takmiyor. Okadar detayli, dogal ve kusursuz yapiyor ki.. cidden elleri dert gormesin.
Bu doktor gibi özenerek estetik burun ameliyati yapan, hastanin isteklerini onemseyen birini onerir misiniz lütfen. Artik cok fazla beklemek istemiyorum. Özguvenimi etkileyen bir sey ile yasamak istemiyorum. Hedeflerime ulasmama engel oluyor. Kucuklugumden beri biraz psikolojik olarak takintiliyim. O yuzden elestirmemenizi rica ediyorum..
Bu bahsetmis oldugum doktor 10bin liraya yapiyor. Fiyati onemsiz. Yeterki istedigim gibi yapabilecegine dair guven verip, elinde resimler bulunsun.
Instagram hesabi varsa ve gorusunuze eklerseniz cok sevinirim.
Umarim yardimci olabilirsiniz ve fazla beklememe gerek kalmaz artik 🙏🏻
Op. Dr. Reşit Burak Kayan gibi özenerek burun estetigi yapan birini önerir misiniz?
Ankara'da Mesut Kaya ile görüşmeyi düşünüyorum ben. Hem kişilik olarak hem yaptığı işler açısından çok övülen biri aşırı popüler değil. Fiyat hakkında bilgim yok ama uygun olduğunu okumuştum forumlarda.
Canım ben de 3 ay öncesinde burun ameliyatı oldum, olmadan önce çok araştırdım burnuma çok takıntılıydım doğal olmayacak diye çok korkuyordum çünkü doğal olsun istiyordum estetik olduğunun belli olmasını hiç istemiyordum Esteworlde (Altunizadedeki) muayene olmaya gittim. Dr. Güler Gamze Özcan’a muayene oldum. Muayeneler ücretsiz. Doktorum o kadar tatlıydı ki sorduğum her soruyu ayrıntılı bir şekilde anlattı bana çok güleryüzlü çok samimiydi öncesi sonrası hasta fotoğrafları da gösterdi, simülasyon yaptı. Ben çok endişeli gitmiştim muayeneye ama doktorumu çok sevdim ve ona ameliyat oldum hastane çalışanları çok güleryüzlü çok memnun kaldım. İyi ki de Gamze Hanıma ameliyat olmuşum çok ilgili birebir kendisi ilgileniyor her şeyle ve burnum çok doğal çok güzel oldu hiçbir problem yaşamadım her süreci tüm ayrıntılarıyla anlattığı için her şeye hazırlıklıydım çok güzel ve rahat geçti. Bence git muayene ol eminim ki çok memnun kalacaksın :)
Ben kendisinden 2019 da ameliyat oldum çok da sıra beklemiş ve çok istemiştim. Sonrasında şekli fena değildi. LAKİN NEFES ALAMIYORUM 2 yildir nefes alamiyorum ve adamsın umurunda değil. Muhatap olmuyor. Zar zor randevu alıp muayaneye gittim 2. Operasyona karar verdi burun eti için. Umutluydum. Ama hiç bir işe yaramadı. Onca sıkıntı çektim. Her günüm işkence şu an her aktovote uyumak bile işkence nefes alamazken. Şimdi sprey yazdırıyor asistaniyla kendi operasyondan beri kesinlikle muhatap olmadı benle. Kontrole bile çağırmadı tamponlar bile hemşiresi aldı. İnsan nasıl bu kadar kötü olabilir derseniz o kadar kötüymüş. Beni hayal kırıklığına uğrattı.
kendisine 2018 tarihinde ameliyat oldum hayatımın en büyük pişmalığı burun deliğin biri küçük biri büyük kaldı tamam onu kabul ettim ameliyat yaklaşık 6 saat sürdü ve odaya geldğimde kolumun dışında ellerimdende damar yolu açılmıştı sorduğumda cevap alamadım ne olduda kan kaybı oldu ameliyat neden bu kadar uzun sürdü anlamadık ama burun çatısında bi yuvarlak top gibi bişey kaldı asistanına yazdım hemşireye yazın dedi bu döngü böyle devam etti 5 yıl geçti ve burnumun çatı kısmı çökük kemik var asistan ve hemşirenin görevi burak beye yeni hasta dışında kimse gitmesin bunu tabiri oyalama ve beyfendıyle hiç bi şekilde görüştürmediler fotoğraflı bi şekilde whatsap yazışmalarımız mevcut şu an o burnumda çatı kısmı ellendiği zaman kemik boşluk şeklinde duruyor kredi çekip ameliyat olmuştum 2. ameliyattı diyede fazla ücret ödemiştim hayal kırıklığı ve dedğiniz gibi insanlar parayı aldıktan sonra işinin arkasında durmuyor
Ben burnumu İstanbul'da vanity estetikte yapırdım İhsan Türkmen doktorumun adı o da yapay durmayan ameliyatlar yapıyor çok güzel konuştuk kararlaştırdık tam istediğim gibi doğal bir burun yaptı kesinlikle tavsiye ederim hastane de inanılmaz temiz hastalara test yapıp içeri alıyolar o anlamda da tereddütün olmasın
Ben de olmayı düşünüyorum iki doktor buldum Ömer Aşkıner ve Nihat Dik. İkisi de iyi yapıyor ama Nihat Dik sanırım daha popüler olmasından dolayı daha pahalı ben sorduğumda 10 nin gibi bir rakam vermişti, Ömer Aşkıner ise 8 nin demişti.
En İyi Cevaplar