Op. Dr. Reşit Burak Kayan gibi özenerek burun estetigi yapan birini önerir misiniz?

Estetik burun ameliyati olmak istiyorum ama bu soru basliginda ki kisiden randevu alamadim. Yaklasik bir sene bekledim ve hayal kirikligina ugradim. 2019 full doldu. 2020 senesi icin henuz randevu almiyorlar. Lütfen yardimci olur musunuz? 😔

Instagram hesabina baktiginiz zaman ortaya resmen sanat eseri cikardigini anlarsiniz. Baska doktorlar gibi herkese ayni burnu takmiyor. Okadar detayli, dogal ve kusursuz yapiyor ki.. cidden elleri dert gormesin.

Bu doktor gibi özenerek estetik burun ameliyati yapan, hastanin isteklerini onemseyen birini onerir misiniz lütfen. Artik cok fazla beklemek istemiyorum. Özguvenimi etkileyen bir sey ile yasamak istemiyorum. Hedeflerime ulasmama engel oluyor. Kucuklugumden beri biraz psikolojik olarak takintiliyim. O yuzden elestirmemenizi rica ediyorum..

Bu bahsetmis oldugum doktor 10bin liraya yapiyor. Fiyati onemsiz. Yeterki istedigim gibi yapabilecegine dair guven verip, elinde resimler bulunsun.

Instagram hesabi varsa ve gorusunuze eklerseniz cok sevinirim.

Umarim yardimci olabilirsiniz ve fazla beklememe gerek kalmaz artik 🙏🏻
Op. Dr. Reşit Burak Kayan gibi özenerek burun estetigi yapan birini önerir misiniz?