Bütün gün sordum ve araştırdım 1 tek cevap bulamadım alamadım bezelyeler peçeteler ve 2 adet kula temizleme cubugu vardı 1 peçeteye sarılı 5-6 bezelye çürük diğerleri çürümemişti ne bu neden yapıldıgını bilmek istiyorum
Sanirim pisman olmani saglayacak bir buyu. Diyelim hirsizlik yaptin o kisi senin pisman olup geriye getirmeni istiyor. Ne kadar cururse okadar faydasi olacak buyunun. Hocaya git acilen. uflesin bir geciyor.
Knk babannem yaptırmışsa? Ben poşeti geri sarmaladım mutfaga masaya koydum babaannem ellemedi bile bakacam eğerki babannemden ses çıkmazsa o yaptırmış belliki
Bana nie yapsınki ben ona bişi yapmadım beni çok sevio aylık maaşını öz kızları dururken bize verio yediriyo her gün bişiler alıo bize babama bana abime bizi çok sevio yani ihtimal veremem o yapamaz
Kanka dua et üvey yapmış olsun ben büyüyü bozdurturumda babamla üvey kadının mahkemesi var ordada kullanırız bunları büyüsüde boşa gider parasıda puahaha
Koca odada tekim lsskskz bugün onu bulup inceledikten sonra geri bağladım koydum mutfaga masaya aldım üzümlü sirke suyunu koştum banyoya jdlndlcndl hemen bir güzel yıkadım kendimi tabi o kokuyla kalmadım şampuan kullandım kokudan eser yok skxkx google amca öyle diodu sirkeli su. Gusül aldm çktm rahatım onu yapmasam Şu an tırsıodm skxkx psikoloji işte ama şu an biri bö dese bayılcam skznzkz
Yaw allahından bulacak olsalar büyümü yaparlar gözünü seviyim dkxkx sus ağzımı açtırma o poşeti açarkenki halimi ben bilirim beynime yıldırım yedim resmen sürekli bu büyü değil değil değil diyerek açtm açtm ve kulak çöpüyle çürüyrn bezelyeyi görünce hayda diyip beynime yıldırım düştü üzdü beni insanlarn bu tip aptalca şelerle ugrasması
Çok bilmişlik taslama ben cahilmiyim bunun ne oldugunu anlayamayacagım? İstanbuldayız bahçemiz yok saksıyamı ekicekler bezelyeyi? Bunuda geçtim kimisi peçeteye sarılı kimisi açıkta poşetin içinde bir poşet daha var onun içinde sarılı olan bezelye çürük yanındaki peçetede 2 adet kullanılmış kulak çöpü var ben aptalmıyım bunun ekim için olup olmayacagını anlamıycagım?
Resim açıklayamadı malesef 2. Resmi falan atabilsem anlarsın kim 2 kaşık bezelyeyi böyle yapar kimini peçeteye sarar kimini açık bırakır ki poşetin içinde 2. bir poşet daha çktı onun içinde ise 5-6 adet bezelye sarlmış çürümüş yanındaki peçetede ise 2 adet kullanılmış kulak çöpü sarılmış.
Birisi bezelye yemeği için 2 kaşıklık bezelye mi poşetler ve saçma şekilde kimini tekli peçeteye sarmış kimini açıkta bırakms poşet içine poşet koymuş 2 poşettede bezelyeler açıkta ve peçeteye sarılı karışık 2. Poşette sadece çürüyen bezelye ve 2 kullanılmış kulak çubugu var
Satanist değilim şeytanı severim zlxkx ama bu izlediğim filmlerin psikolojime etki etmesini engellemiyor o saçma suratlar sesler gözümün önüne geliyor haliyle gece ve koca odada tekim ne yapmamı bekliyosun 😄 satanist adamda korkar ateist adamda böyle bir olayda çünkü bu çok kötü bir durum büyü
Anlamadınmı kardeşim bu tip şeylerde boş tek isteğim bu tip bir bezelye kulak cubugu büyüsünün ne amaçla yapıldıgı bu şekilde yapan deliyi bulup dişlerini tek tek kıracagım kadın dahi olsa yani büyüye inanıyor olsam korkarım tek isteğim yapanı bulup göklere zıplatırcasına işlemek
En İyi Cevaplar