Sizce Subaylık Nasıl Bir Meslektir Subay Olsaydınız Ençok Hangi Alanı İsterdiniz Mesela Hava Kara Deniz
Ordudan Atılan Biri Hakkında Ne Düşünürsünüz ?
Ordudan Atılan Biri Hakkında Ne Düşünürsünüz ?
deniz subayı olmak ısterdım cok zor bır meslek ve cevrenızdekıler sızı yalancı sanıyor.cunku asla sozunuzu tutamazsınız asla sosyal hayatınız fazla olamaz.ordudan atılma nedenını merak ederım açıkçası.
Yok Denizcilikte Daha Çok Gezersin Yani Hayatın Bayonca Limanı Olan Bütün Gemisi Olan Ülkelere Giderdin Atılma Sebebi B oşver
Atıldım Ama Hayırlısı Sebep Farklı Aslında Ama Irkcılık Yaptığımdan Atılmıştım xD Ama Şimdi İyi Ya İtü Mak Okuyorum üNv Okumak Bambaşka Bir Duygu
Öyle aMA Atılmak Daha Kötü
Sen Üniv Okuyormusun
hANGİ bÖLÜM
harika bir meslek hiç tereddüt etme bence benimde tek idealim subay olmak
Olup Nabıcan
Boşversene Git Doktor Ol Daha iyi Unuforma için Subay Olunmaz
Subay lık gibi bir meslek var mıdır ? Allah aşkına.Benim şansım olmadı olsaydım zaten şuanda özel tim lerin birisinde olurdum yani.
Hoca Bırak Şimdi xD
Hocam bilmediğin ortada bari böyle boş konuşupda bari kendini küçük düşürmesen ?
Havacı olmak isterdim ama subay olarak. çünkü hayalim hep pilot olmaktı.
Işıklar ı Bitirecektin Hava Harbokulu Na Gidecektin Uçuş Okuluna Gidecektin Ve F14 VEYA 16 Binecektin xD
Boşversene Atılmak Daha Kötü
Ne Yazıkki
:((( trajik konuştun :((
Cevap
2Cevap
tsk da görev yapabilirdim yapmakta isterdim ama büyük şehirde yaşıyorum zaten iş imkanları var ama isterdim. subaylık asil, karizmatik, lider, temiz, kültürlü, sosyal bir iştir. emekli olunca başka işlere de rahatlıkla girebilir başkaları için referans verebilirsin kendini.
Üniforma Onurdur Nuyumn
askerlık zor bır meslektır havası civası parası için seçilmez sorun varsa özelden ulaş akerı okul okuyorum
Sen HARP Okulundamısısn Havacımısın
karacıyım kuleli
Kuleli Yıllarını Harbokulunda Arıcaksın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar