Yerin dibine girdim nişanlım çıplak yakaladı lütfen dalga geçmeyin

üniversitedeyim üniversitedeki biriyle nişanlandım neyse kız arkadaşımla aynı evde kalıyoruz dün nişanlım geldi benimle dışarı çıkmak için bende duş aldım neyse gelmiş arkadaşımda sen otur o gelecek demiş mutfakdan birşeyler getirmeye gitmiş sonra geldi girdi odama bende çıplak yakalandım ya pardon dedi kapıyı kapattı evden gitti ne ben aradım ne de o rezil oldum saatlerce ağladım arkadaşımda duş aldığını söyleseydim ayıp olurdu diye şimdi gelecek dedim dedi ne bileyim içeri gireceğini dedi off :( belki size saçma gelecek 2 senedir nişanlıyız ve öpüşmüyoruz bile
Güncellemeler
+1 yıl
o günden sonra görüşmedik telefon açtı arkadaşım rahatsız falan dedi bugün aradı açtım bana nrdesin arıyorum cevap vermiyrsun aramıyorsun derslere de gelmiyorsun dedi bende rahatszdım biraz dedim oda seni görmeye gelicem ya da biryerde buluşalım dedi bluştuk ve ben özür dildim sonra (belki dalga geçceksiniz) ağlamaya başladım oda bana sarıldı sen bu yüzden mi böyle davraıyorsun o benim hatamdı ben erken gelip sürpriz yapmak istedim ama üzülmen çok saçma sonuçta biz nişanlıyız dedi konuyu kapattı
Yerin dibine girdim nişanlım çıplak yakaladı lütfen dalga geçmeyin