Bunu da merak ettim :)
Odanızda astığınız posterler vs. var mı? Varsa neyin/kimin resimleri?
Odanızda astığınız posterler vs. var mı? Varsa neyin/kimin resimleri?
poster fln out oldu bence bayaga bi igrenclestiriyor odayi..
benim kendi cizdigim büyük bi tattoo var.. photoshopta yaptigim resim var (puzzle cerceveli) birde acryl boya tablosu var kendim yaptm tabi onuda..
elinden böyle seyler geliyorsa yap derim ..sonucta bence kendi odam
ve kendi yeteneklerim ..
Hala poster asan var mı ki duvarına?! En çok oy alan Twilight ile ilgili olandır bir de sanki Keremcem... Benim dolap kapağımda "Mükemmel Futbolcu" tarifi diye öyle abuk bilimsel bir şey vardı. Davids, Nedved, Zidane karışımı her birinin bir özelliğini almışlardı vs vs...
Ne desem "-" (eksi) diyorsunuz anlamadım ki!?
bir ara şu vardı baya büyük, onun haricinde pek poster sevmem, zaten asacak pek duvar da yok.
link
evet, çok komikler, muhabbet gırla :]
Bu;
link
Cevap
16Cevap
+Bende bir tane wow posteri var, bir human paladin troll rogue'un kafasına mace indiriyor;
+sonra bir tane bmw-williams F1 takımı posteri,
+bir tane de kocaman satürn gezegeni posteri var, o sarımtrak rengi ve muhteşem halkalarıyla...
jetpa jet fadıl bu adam imza marka araba üretecekti yerli ve milli bir araba slogsnıyla gazeteler bu arabanın posterini veriyordu evin en gosterişli gelen gidenin rahat bir şekilde görecegi yere astım 2 yıl felan kaldı sonra jet fadılıma dış güçler komplo kurmuş iç mihraklarda malesef harcadı capris gold devremülk falan filan işte anlayın
3000 parça ATATÜRK puzzle. Okulumun puzzle'ı :D İ.Ü.
Pulp Fictuon ve Godfather posteri. Boyum kadar Empire State posteri. Neon ışıklı BATTLESTAR GALACTICA panosu :D Bir duvarımı da kitaplık kaplıyor. Projeksiyon felan boş yer yok pek..
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ' ün resimleri duvarlarımda onurla gururla yer alıyor.
Bir tane Nike Woman posteri var
Bir de benim sevdiceklerimle çekindiğim fotoğraflardan oluşan kendi yaptığım devasa posterimsi gibi birşey :D
Kocaman bir southern konfederasyon bayrağı var, ortasından chupperlı bi abi çıkıyor... Baş ucumda asılıdır. (Red neck falan değilim yanlış anlaşılmasın.)
Atatürk posteri,türk bayrağı,kendi fotom,ailem,ve Manisasporun posteri..:))
Odama ve evin diğer yerlerine astığım resimler genelde kendi çalışmalarım.. Akrilk, yağlıboya, vs.. : )
Var uludağın tepesinde snowboardla kendimi çekinmiştim bir ara. Kocaman yaptırıp astım duvarıma :)
kendi fotograflarim, sahnelerden cekimler, afisler ve ailemle arkadaslarimin fotograflari var evimin her yerinde.
yok valla annem duvarın boyaları çıkıcak diye gebertir beni :D
renerbahceli eski futbolcu anelkanın resmi var.. hem zencii hem yakışıklı canımaa minnet her gece yatarken onunlayım sanki :D
Erkek arkadaşımla kendi resimlerimi poster büyüklüğüne getirdim. Onlar var :)
duvarı boydan boya kaplayan bir Jack Daniels çizimi var
Alparslan Türkeşin ve Alex de souza nın posteri bulunmaktadır.
britney spears,paris hilton,jenna jameson,hülya avşar özge ulusaoy:)
teşekkürler hepsi birbirinden güzel
mahir çayan ve ulaş bardakçının resimleri ve müzisyenlerden keith flint ve Nietzsche nin bir sözü asılı ' müziksiz bir hayat hatadır '
kedi fotolarından oluşan bir resim, bir de atatürk posteri var.
büyük boy emma watson posteri, büyük boy hansi kürsch posteri, 4 yaşında yaptığım resim.
manga beşiktaş posteri ve en önemlisi türk milli futbol takımı var
tek şebnemin posteri var özel yaptırdım çok büyük =))
al pacino atatürk ve ahmet kaya posteri
vın diesel:):)aşk yaa
Coldplay posterleri. :)
Asmam
var Hilyeyi şerif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar