Aile & Toplum Odanızın duvarında poster var mı? Neyin posteri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ergenlik yıllaarında odama bir tane bile poster asmadım. Ama şimdi yaşım 28'da bunu yapıyorum ergence bir durum mu bilmiyorum 🤭 Sizin de var mı? Güncellemeler10 ay yazım yanlışlarım için kusura bakmayın 🤭🌸 Odanızın duvarında poster var mı? Neyin posteri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zakanaツ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. Eski kız arkadaşım one direction posterii asardıı 😂😂 0 0 Yorumla
yamac5806 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Hiçte bile yani postre asmanın ergenlikle alakası yok. Oldukça da normal bende kartal posteri var 0 0 Yorumla
BenBabanım Takip Et Xper 2 Yaş: 31 10 ay Beşiktaş’ın ve Fenerbahçe nin 100. Yıl kadroları var 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. yoktur kiminkini astın bakalımmm 0 2 Yorumla Soran 10 ay Edebiyat dergilerinden, film repliklerinden filan Yorumla Sağlıkcı023 10 ay güzelmiş Yorumla
agnostikbirisi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 10 ay 28 yaşa göre normal değil. 0 1 Yorumla Soran 10 ay Ama direk ünlü posteri değil. Edebiyat dergilerinden, sevdiğim film repliklerinden filan Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 10 ay Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Şu an yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mustafa Kemal, Father of the Turks.
Eski kız arkadaşım one direction posterii asardıı 😂😂
Hiçte bile yani postre asmanın ergenlikle alakası yok. Oldukça da normal bende kartal posteri var
Beşiktaş’ın ve Fenerbahçe nin 100. Yıl kadroları var
yoktur kiminkini astın bakalımmm
Edebiyat dergilerinden, film repliklerinden filan
güzelmiş
Yooo ne güzel 90 lardan bir alışkanlık
28 yaşa göre normal değil.
Ama direk ünlü posteri değil. Edebiyat dergilerinden, sevdiğim film repliklerinden filan
Şu an yok
As sen de