Erkek arkadaşım hırsızlık yapıyor onu nasıl vazgeçittirebilirim?

Bana bugün axise girip 60 TL'lik Parfümü kutusuyla beraber çaldim Allah affetsin dedi. Senin ihtiyacın yokki dedim haksız yere emeksiz bir şey alman haram dedim. Bana dediki zenginden alıyorum fakirden değil. Mazluma karışmam ama başkaldıran insanı ezerim. Kafasi baya guzel olduğu için böyle bir şeyi itiraf etti. Yoksa bana hırsızlık yaptığını hiç söylememişti.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar karşımdaki kişiden ayrilirim ama onun da duzelmesini istiyorum. duzelmedikten sonra yine devam edecek. yarin öbürgun sizinde bir seyleriniz calinabilir. Ben sizden yöntem istiyorum. sevdigim adamın duzelmesi için bir yontem istiyorum. onun iyiliğini istiyorum. Tamam ayrilcam ama ayrılmadan önce ona bir iyilik yapıp onu bu seyden vazgeçirmek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün bir makyaj magazisina girdik ben tester ürünleri deniyordum. Gizliden kapalı renk fondoten almış koymuş cebine. Nasil ötmedi anlamadim ama kızdım ona geri ver dedim. Ben kullanmam dedim. Geri goturursem yakalanirim dedi. Bende ağacın dibine sıktım fondoteni. Günah olmuş mudur? Vallaha haberim yoktu aldigindan
Erkek arkadaşım hırsızlık yapıyor onu nasıl vazgeçittirebilirim?