Erkek arkadaşımı aldatıyorum. Pişmanım nasıl kurtulabilirim?

Benim 2 yıllık bı ilişkim var. Erkek arkadaşımla başlarda çok iyiydik sonradan kopmalar falan oldu bı ayrılıp bı barışıyorduk. Bı ara aynı evde kaldık bişiler yaşadık o günden sonra ona karşı büyük bir soğuma oldu. İçimden onu öpmek bile gelmiyordu. Sonra biz yine ayrıldık. iki ay ayrı kaldık o süreçte halamın oğluyla konuşuyordum. Kuzendik ama iki yabancı gibiydik birbirimizi hiç görmemiştik (medyadan tanıştik o derece) . Sonradan bana sevimli geldi ondan hoşlanmaya başladım o da aynı şekilde. Sonra bana açıldı ve biz sevgili olduk. İki ay sonra eski sevgilimin çok kötü bı durumda olduğunu öğrendim ve beni aradı sesi o kadar kötü geliyordu ki icim ciz etti. Oysa hala onu sevdiğimi fark ettim. Eski sevgilimle tekrar konuşuyoruz tekrar olduk. E ama bu sefer kuzenim var kuzenimle ciddi olmak istemiyorum neden böyle bir şey yaptım onu da bilmiyorum vicdan azabından ölecem. arkadaşlar bana yardım edin bı yol gösterin ben napim. eski sevgilimle tekrar olduk ve ben onunla devam etmek istiyorum. Halamın oğlunu ne yapacam ya beni bütün aileye rezil ederse. Offf offff...
Erkek arkadaşımı aldatıyorum. Pişmanım nasıl kurtulabilirim?