Çoğu kürt aşiretler uyuşturucudan para kazanıyor milletvekilleri de var işin içinde ama hiçbiri tutuklanamıyor sizce neden?

Sadece Türkiye'de değil dünya genelinde belli bir yere gelmiş insanları tutuklamak o kadar kolay olmuyor. Bu adamalr gerekirse şahitleri satın alıyor ya da kanıtları ortadan kaldırıp suçsuz bir şekilde kurtulabiliyor. Elbette devlet de bir o kadar suçlu. Çünkü bu tür oyunlara yer verilmemesi için önlemeler almalı.
Kalkınma payı.. Bunlar olmasa ülkenin bir miktar kalkınması nice olur!..
Ama o insanlar Türkiye'de yaşıyor?
Devletimiz el atsın! Neden hala serbest? (soru buydu de mi)
Kısacası devletin, bu kişiler olmazsa bazı konularda başı çok ağrır da ondan..
Kısmen.. Ama belli olduğu halde el atılamayanlar da var 🤐😶
Uyuşturucu, silah vb kirli işlerin bir pazarı var ve kontrol altında tutmak yok etmeye çalışmaktan çok daha akıllıca. Zira yok edilemez. İnsanlar yasadışı silahta, uyuşturucuda kullanmaya devam edecektir.
İşte bende diyorumki, sen x şahsını tutuklasnda geçecek, a şahsını öldürsende geçecek, idam yasası çıkarıp b şahsını assanda geçecek. İpsiz sapsız müptezeldense, devletin gücünü bilen, kendi kontrolünden çıktığında ona neler yapabileceğinin şuurunda olan adamın yapması daha mantıklı.
İnstagram'da mafya olmak için suç işlemek gerekmiyor. Lüks mekanlarda fotoğraf çekilip, mafya saylarına reklam vermek yeterli.
Cevap
4Cevap
Ülkeye şarbonlu et sokanlardan mı bahsediyorsun? Aynı geminin yolcuları çünkü
Sağdaki gazapizm değil mi la
Aynen ya sago felan da kullanıyormuş eskiden, şimdi bilmiyorum.
Özellikle rap camiasında kullanan çok var.
Adalet ve kalkınmada birinciyiz o yüzden sjshsgsgs
Herkes gucu yeteni ezer
Üstlerde ensesi kalın dayıları var. :)
Hükümet ile anlaşmaları var rant derler
Pkk nin de devlet ile anlaşması olduğunu düşünüyorum.
Her devlet mutlaka illegal bir örgüt ile işbirliği yapar.
Bu diyalog tehlikeli olmaya başladı. Bende Diyarbakırlıyım mafya değiliz ama babasını indirdiğimiz bile oldu.
Bu çakallar AKP nin maşaları milliyetçilik yaparak da kendine maske yapıp sempati kazanımı elde ediyorlar (bir Kürt nasıl olur Türk milliyetçisi olur aklım almıyor gerçi) oysa senin düşündüğünün aksine pkk ye değilde hükümete gidiyor bu uyuşturucu paraları pay alıyor.
AKP hükumeti çıkardığı yasa ile Esrar ekmeyi yani kenevir tohumu elde etmeyi meşru kılmıştır türkiyede
Din ve millet palavrası ile Türkiye halkını güzel silkti
Bazen diyorum sksn hak ediyorlar sonra bize de giriyor bro 😂
Bakalım İstanbul ne olacak sence kayyum gelir mi?
Seçim tekrar edilmesi sadece gündemi oyalar krizdeyiz kimse farkında değil mi?
Kılıçdaroğluna saldırı yapılmış dıyor lar
Bir kaç yumruk 🤜
Biraz ölmek güzel olur 😂
Beni siz delirttiniz.
https://youtu.be/ytbUzbTEshw
Tamamen duygusal 💴
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar