Dışlanıyorum evde. Nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım?

Ev içerisinde kendimi mutlu hissedemiyorum. İnsan evinde huzursuz hisseder mi ya? Hissediyorum. Kaçacak yer arıyorum. Nedeni ise benden 3 yaş büyük olan ablam. Bana zindan ediyor hayatı, eve 10 dakika geç kalsam başlıyor annemle babamı doldurmaya.. kim bilir hangi erkekle vs. vs. Babam bana aşırı düşkün. Çok ilgili falan yani beni bambaşka sevdiğini herkese söylüyor babam. Çünkü beni çok ezdiler evde bir de benden 3 yaş küçük kız kardeşim var ablamla ikisi bir olup nispet yapıyorlar sürekli bana. Kendilerine pasta çikolata falan alıp gözümün önünde yiyorlar bana almıyorlar falan zevk alıyorlar resmen ben üzüldükçe. Sülaledeki herkes beni çok beğeniyor sürekli anneme Hicran çok güzel oğlumuza alıcaz istese falan diyorlar ve bunları ablamlar da duyuyor. Nefretle bakıyorlar Bana, babam 10 tl verse göz (t) lerine batıyor o yüzden annem ve babam onların yanında para veremiyor bana... vahim bir durum gerçekten. Özellikle en güzel olduğum zamanlarda sürekli uğraşır ablam benimle, o.. pu deer durduk yerde. Neden bana böylr yapıyorsun dediğimde senden nefret ediyorum seni sevmiyorum diyo. Kendisi de benim onu kıskandığımı düşünüyor 😁 başı ağrıyor diye benden biliyor hep senin yüzünden kaşar beni sinir ediyosun diyo anlam veremiyorum ben ona yemin ederim hiç birşey yapmıyorum. Odada otururken bile kavgaya yer arıyor. Geçen kafama vurdu ne olduğunu anlayamadım. Ağladım sinirden oturup da cidden ne yapicam Ben? Evden kaçmak istiyorum aşırı üzüyorlar beni. Annemle babam da konuşmayı denedi ama olmadı Hicran i çok sevdiğiniz için hemen savunun bilmem ne bir ton laf yaparlar annemle babam da bıktı artık. Kendime zarar vericem ben bu gidişle 😔
Dışlanıyorum evde. Nedeni ne olabilir ve ne yapmalıyım?