Neredeyse ikisini de atacak duruma geldim, yer bulamıyorum. Acaba ütü masası ve elektrik süpürgesini dolabı n içine yerleştirsem nasıl olur? Aynı bir dolap mı bulundurmalıyım?elektrik süpürgesi
Evde ütü masası ve elektrik süpürgesi dolabı bulunduruyor musunuz?
Evdeki ütü masası ve elektrik süpürgesi dolabına yer yoksa değil yer varsa bulundurulmalı. Çünkü dolap da başlı başına yer kaplayan bir genişliktedir. Eğer ütü masasını koyacak yer bulamıyorsan tabi bir tane dolap alıp hem ütü masası hem de elektrikli süpürgeyi dolabına koyabilirsin, tabi ortalıkta durmasını istemiyorsan.
Tabi Dyson V11 varsa elektrik süpürgesi dolabına ihtiyacın kalmaz ;)
Dyson V11
Çünkü Dyson V11, içerisinden çıkan aparat sayesinde duvara zahmetsizce monte edilir, elektrikli süpürge dolabına ihtiyaç olmadan koyacak yeri kolayca bulursun.
Aynı zamanda Dyson V11: - İçerisinde çıkan başlıkların sayesinde evin her köşesini temizleyecek kadar pratiktir. - Sadece 2,97 kg olduğu için yorulmadan temizlik yapabilirsin. - 14 siklon gücü sayesinde polen ve bakteri gibi en ufak partikülleri dahi çekerek hijyenik temizliği sağlar. - Haznesine aldığı tozları %99,97 oranında hapsedebildiği için dışarıya temiz hava verir.
Duvara sabitlenen ütü masalarını tercih edebilirsin.
duvar ütü masası
Ütü masası için de dolap almana gerek kalmayacak bir öneri verecek olursam; duvara sabitlenen ütü masaları çok işine yarayacaktır. Çünkü;
- İnce yapıda olduğu için katlandığı zaman yer kaplamaz. - Kendinden dolaplı modellerde kumaş kolası veya temiz ütü suyu gibi sık kullanılan malzemeleri de saklama imkanı bulursun. - Ütü yapacağında açar, işin bitince kapatırsın ve ütü masası yokmuş gibi yer açılır.
Evde ütü masası veye elektrikli süpürge için bir dolap bulundurmuyorum. Çünkü bunları ayrı bir odada barındırıyorum. Eğer buna uygun odanız yoksa giysi dolaplarına, o da yoksa pratik ütü masası ve Dyson kablosuz elektrik süpürgesi gibi yer kaplamayan süpürgeler tercih edilebilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu tarz eşyalar görünür yerlerde olunca hoş görünmüyor çoğu zaman. Bu yüzden dolap olması güzel bir dizayn olur. Hem evde fazla yer işgal etmezler.
Ama bunlar Dyson V11 için geçerli değil. Öncelikle görüntüsü ve dizaynı o kadar hoş ki göze batmıyor, rahatsız etmiyor ve evin dekorasyonunu bozmuyor. Ayrıca içerisinde verilen aparat sayesinde duvara monte ediliyor ve yer kaplamıyor 🌺
En İyi Cevaplar