Efsaneyi duymayan yoktur sanıyorum. Galata Kulesi’nin Romalı’lara dayanan efsanesine göre ilk kiminle çıkarsan onunla evleniyormuşsun 👰🏻 🤵 Ben bahtsız bedevi🤦🏻♀️ Evli ve kocasını aldatan bir kız arkadaşımla çıkmıştım🙄 Bendeki bu gudubetin sebebi Galata’ya dayanıyor demek ki 🤔😂 Şaka bir tarafa siz ilk kiminle çıktınız? İlk çıktığı kişiyle evlenen var mı? Bu Romalılar boşuna efsane uydurmuş olmamalılar 😁 Şimdilerde bizim uyanık kızlarımız sevgili yapar yapmaz ilk randevuyu Galata’ya veriyor🤓 Karaköy’e kadar kapısında çiftler kuyruk olmuştu en son gittiğimde😂 Uyanık olun beyler, gelmeyin böyle oyunlara😜
Galata Kulesi’ne ilk kiminle çıktınız veya kimle çıkmak istersiniz?
Xd. Çıkıp çabuk inenleri gordum Çaput bağlayanları Adaklık kurban kesenleri Etrafında kabe gibi tavaf edenleriDDD Dönerci kavgalarını D Zabıtaların kovaladığı isportacilari D DD Önünde kofte ekmek satanları Pilav arabalarını Ama daha evleneni görmedim Inanma walla hurafe bu DDD
Yok ya ondan değil istanbula gezmeye gitmiştim 2017 temmuzda ablam İstanbul'da yaşıyor bir çok yer gezdim oraya da gittik manzarası çok iyi yanımızda 3 kişi daha vardı akraba sayılır yoksa öyle bahtsızlık falan değil bir gün sevgilim olursa ya da evlenince o kişiyle de çıkarım bu arada gırgır geçtiğini biliyorum 😉
En İyi Cevaplar