Seviyeli, adam akıllı doğru dürüst oynayacak olan var mı? 3. Şahıs oynuyorum harita fark etmez (sanhok olmazsa iyi olur) Eğlence vs de atabiliriz.
Güncel kademem Elmas II
Güncel kademem Elmas II
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hala çözemedim tam olarak, harita falan da yok sanırım bende, güncel kademe elmas melmas onu da bilmiyorum 🤦🏻♀️
Kademeler var rütbe gibi bir şey o kadar önemli değil o sadece rakiplerin zorlaşıyor ve bot sayısı daha az oluyor maç içinde. Haritaları indirmemişsindir oyun içinden indirebilirsin.
Ya ben şeyi çözemedim; eve giriyorum mesela bir sürü şey alıyorum. Atıyorum X silahını aldıysam Y silahını alamıyorum, ya da tam tersi. Ben nerden anlıcam o silahlardan hangisi daha iyi? Bide mesela dürbün alıyorum, bomba falan alıyorum ama onları nasıl kullanıcam bilmiyorum, çantada duruyor öyle. Ya da biliyorum sanırım emin olamadım şu an, girmiyorum da birkaç gündür. Bişey daha var çözemediğim; uçakla giderken nereye atlamak daha iyi, ve oyun sonuna kadar nereye ilerlemeye çalışıyoruz? Oyun alanı daralıyor dediğinde halkanın içinde olmam gerekiyor ve oluyorum orda bir sıkıntı yok, ama kırmızı alan falan var çözemedim bir türlü o kısmı
Baya uzun yazmışım 🙈😄
Hangi silahın daha iyi olduğu aslında biraz sana bağlı, silahlara doğru eklentileri takman gerekiyor silahları antrenman modunda deneyebilirsin. Zaten 2 tane ana silah alabiliyorsun diyelim elinde bir silah var yerdekiyle değişeceksin hangi silahı bırakmak istiyorsan onu eline al ortada altta silah simgeleri ve yerdekini al. O ortadaki silah simgesinin sağ yanında bomba sol yanında ise sağlık malzemelerin var dokunup kullanabiliyorsun. Oynadıkça öğrenebilirsin bu oyunu, lobideyken başla butonunun altında harita ve mod seçme kısmı var onun hemen altında küçük bir dart simgesi var o dart simgesi antrenmandır girip deneyimleye bilirsin silahları falan. Sakin bölgelere in binaların aşırı olmadığı yerlere haritadan bak uçak yönüne göre atla. Kırmızı alan ise bombardıman eğer kırmızı alandaysan tepeden bomba yağar kırmızı alanda isen yakınındaki bir evin veya kulübenin içine gir.
Aa antrenman olduğunu bilmiyordum, teşekkür ederim baya güzel anlatmışsın yordum kusura bakma 😌
Yok estağfurullah. Sana silah da önereyim AKM kullanamazsın yenisin çok teper onu kullanmamaya çalış M416 veya SCAR-L bulursan hemen al. :D Yarı otomatik silahlar da var UMP45 işini görür aklında bulunsun. :D
Giresim geldi şu an jdjdjfjcj Gideyim de geberteyim o sünepeleri 😎😎
Nick'ini söyle beraber gireriz istersen tabi.
Nasıl gircez
Besmele çekip sağ ayağımızla gircez :D ne demek nasıl gircez oyun içi arkadaşın yok mu senin :D
Var da girmedim hiç, girmedim sanırım 😂😂 karrdee kullanıcı adım, hadi bismillah girelim 😂
Tamam ekledim.
Heyy burda mısın
Kankam yarın atalım yeni çıktım
Arafta kaldım oynayayım dedim ne bayraktan ne otomatik eşleşmeden adam akıllı kimse gelmiyor saçma sapan oynuyorlar.
Normal kankam ya gelenlerde saygısız falan
Ya saygıyı geç o en önemlisi de kardeşim tek girdiğim için genelde takıma denk geliyorum 3 kişi oluyorlar hele bir de kız varsa içlerinde bir ezme çabası bir gör. Kızlar'da alışmışlar tutulan erkeklere, sana hep bir üst ağızdan konuşmaya çalışıyorlar.
Ben genelde üç kızla girip duruyorum ya da 2 kız bir erkekle de biz de öyle bir durum yok
Oyun çok ele ayağa düştü ya herkes oynuyor.
Cevap
3Cevap
Az önce çıktım oyundan Bu saatte kafa kaldırmıyor
Ben geceleri oynuyorum genelde. :D
En güzel harita sanhok ve vikendi bence..
Vikendi neyse de sanhok da çok fazla yılanlayan oluyor sıcak çatışma için oynuyorum bazen bootcamp paradise falan iniyorum.
Botcamp karışık oluyor
Zevkli oluyor ama :D
Yani ama hemen ölüyorum orda 😂
Paraşütün kimde olduğuna ve hangi bölgesine indiğine bağlı :D ilk inen olman gerekiyor sağlam bir yere inip takım arkadaşlarınla ifolu yan yana oynaman lazım yoksa bootcampten çıkmak çok zor. :D
Ben oraya düşersem şayet ordan silahları mühimmatları alıp kaçıyorum çoğu zaman 😂
Kargaşadan yararlanıp kaçıyorsun he. :D Zevki kalmıyor ama öylede :D
Neden yolda karşıma çıkanları öldürüyorum 😄
Yolda karşına çıkanlar botlar. :Dsdsd
Ben takım arkadaşlarımı bımbalıyorum
Sebep :D Şerefsiz çok dimi. :D
Suriyeli mq
La ben onlarla aynı maça bile girmiyorum çıkıyorum hemen. :D
Ben bombalıyorum esad buum buum diye barıyom ahmaaad ahmadd diye bağrıyolar
yarın oynayak
Yarın bugün zaten ne fark ediyor. :D
şimdi açım oynayamam yarın oynayalım
Tamam yarın da paylaşırım aynı şeyi :D