Kaşına gözüne 10 tane adam ölür!! Denecek birinde olmazsa olmaz sizce nedir?

Bu şiir yeter
hani yaşamayı sevmiyordun
düşlerin avutmuyordu artık seni
avuçlarında ufak bir el sayıklıyordun
hani ya sevda delisi çocuk
ölüyordun
Sarışın sevme çillenir, kızıl sevme kirlenir, seveceksen kumral sev, sevdikçe şekerlenir.
Kumral sevmem ben.. esmer esmere yar olmalı
2016 yılında Kpss sınavına hazırlanmak için bir dershaneye kayıt yaptırmıştım. Dershaneye gittiğim ilk hafta sınıfa kumral bir kız girdi. Kız içeri girer girmez hoca dahil bütün sınıf kıza dikkat kesildik kızın öyle bir duru öyle bir sade güzelliği vardı ki kelimeler yetmez anlatmaya... Hani şu öve öve bitiremedikleri Victoria secret'in melekleri var ya o kızın yanında şeytan kalırdı. 😂 Yan sırada oturan bir arkadaş bana diyor ki lan mesut birader biz öldükte cennetemi düştük lan diyo 😂 işte o gün bugündür kurallara ayrı bir sempatim var.
İşin en kötü yanı da ne biliyor musun. Dershane bitene kadar kızın adını öğrenmeye çalıştık ama öğrenemedik. Daha doğrusu kızın güzelliğinden dolayı konuşmaya cesaret edemedik 😂 sonra kızcağıza takma bir isim bulalım dedik. İsmi ne olsun ne olsun diye düşünürken benim ampul birden yanı verdi 💡💡 bu eşsiz güzelliğe hiç görmediğimiz bir güzelliğin adını vermemeliyiz dedim ve kızın adı peri kızı olsun dedim ve kızın adı 3 arkadaş arasında peri kızı olarak kaldı. 😂
Allah sana da bir kumral nasip etsin o zaman ne diyelim...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Amacım sadece başımdan geçen komediyi anlatmaktı
ama yiğidi öldür hakkını yeme kız harbiden çok güzeldi.
Anladim
Eig için teşekkürler.
Rica ederim..
yaşamayı seviyorum:))
Ne alaka be :)
Cevap
11Cevap
Yakışıklılık ve güzellik başka ne olucak
Karakterciler gelir birazdan
Kirpikleri ateş ediyordur herhalde
erkekler mert olmalı kadın cesur
Sivri ve sert kaş herhalde 🙄
Genel uyum içerisinde güzellik ve zerafet.
Ölür mü bilmem de skarlet yohanson ne gadın be
Öyle bişey olduğuna inanamıyorum
Victoria secret defilesine çıkmalı
Öyle biri öyle bişi yok
O benim işte 😎
Egondan optum kocaman :))
Onunla başım belada 😎😛
Biliyorummm
varoş laflar bunlar
Yapma bee
daş gibi olur
Anlamlı bakışlar