Geçmiş yaşamimda kötü biri felanmiydim?neyin cezası bu sizce?haksızlık değil mi bu durum?
Cevabın nedir?
+1 yılSen bole biri değilsin..kim seni assagiladi..neden özgüvensizsin.ben ne cirkin insanlar tanidim, özgüvenı tavan olan..bütün kizlar bana hasta.yok arkadslarimin yaninda en cok bana bakiyolar filan dio ..tarz deistir arkadasim tarz...cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardi lafı gibi cirkin erkek yoktur bakimsiz erkek vardir lafida adın kadar gercek...kendine gel şoyle silkelen biya..bak havalrda deisti..mutlu ol kolun bacagin tutuyomu, aklın yerindemi, yerinden kalkıp su icebiliyomusun, bir kap yemegin geliyomu önüne.ondan haber ver.ya bunlar mutlu olmanin nedeni anliyomsuun...intihar edipte napicaksin.sennöldün diyelim.ölüp gittiginle kalicaksin..sen o umutsuzluklarinla topraga gömülceksin.arkandan 3 5 gözyaşi..sonra herkes unutur seni.ailenden baskasi olmaz.yada seni en seven insandan baskasi..anliyomusun..oku ve düsün lütfen.
019 Yorumla- +1 yıl
dostum askm ne gerekiosa söylemiş bencede elin ayağın tutuyosa şükret derim Allah'ın yarattığı hiç bir şey çirkin değildir kardeşim üzülme bizde çirkiniz ona bakarsan benden daha güzelleride var ben isyan etmiyorum şükrediyorum kalbin güzel olsunda tip gerçekten mühim değil en fazla bu hayatta mutsuz olursun ebedi yaşam var birde şükredersen bu dünyadada mutlu olursun kendinle barışık olmalısın her zaman !
Soran+1 yılOlmuyor ama sürekli aklımda ve kendimi aşagiliyorum.hiçbirşeyi haketmiyorum.beceriksizsizin biriyim
- +1 yıl
Benim bebegimde ne diosa vallahi dogru..tecrübesine güvenirim herzaman;)
- +1 yıl
Ya bir ayrinti ver allahaskina.üstü kapali konusma
Soran+1 yılHangi konuda?
- +1 yıl
Neden hicbirseyi haketmedigini dusunuyosun..nedeninj soyle..
Soran+1 yılÇünkü çirkinim bu insan ilişkilerinde herzaman aklımda.hiçbirşey gelmez elimden.gittikçe korkak ve kirilgan oldum.Insanlarla karşılasmak ve konuşmak tam bir zulüm benim için
- +1 yıl
Ya yapma bunu iste..yaş kac
Soran+1 yıl20 ama 30 üzeri gösteriyorum.çöktüm resmen
- +1 yıl
Hay allahim.seni konusarak tedavi etmek imkansiz gibi..cok olumsuz bakiyosn herseye
Soran+1 yılPsikiyatr ve psikolokta çare olmadı zaten olacağınida düşünmedim.umut tükendi işte..
- +1 yıl
Haydaa.nie olmadi.olmiycani dusunursen eger seni hicbisey kurtarmaz.bak
Soran+1 yılOlmuyor çünkü beden aynı dünya aynı.artık bunlarla uğraşamicak kadar güçsüzüm...düşünce tarzımı değiştirmessem yakında daha kötüye gideceğimi psikiyatr söyledi.böyle düşünüyorum h?l?
- +1 yıl
Psikiyatri ye tekrar git.ve ihtiyacin olani al..bence sen ilaci ic ic uyu aylarca..bi gun kendine gelmis olarak uyanicksn
Soran+1 yılBir ilaçverdi yan etkisi kalp yetmezliği,kısa süreli hafıza kaybı.tabii içmedim.piyasaya sürülmesi hata
Çaresizim yani sadece niye böyle anlamıyorum?- +1 yıl
Bak dostumm...bu hayat evet cok acimasiz evet cok vicdansiz.insanlar nankör bencil evet ama sende nankörsünki elindekilerin kiymetini bilmiyosn..sana sorucam sen cevap ver..bi sakatlıgin engelin varmi?
Soran+1 yılOnlar için durum daha kötü tamam.şimdi neden böyleki.onların suçu neydi?Allah hepimizi aynı sevmiyor anlaşılan!ciddi bir sakatligim yok bu arada
- +1 yıl
Bak ciddi bir sakatligin yok iste..Allah onlari sevmiyor olurmu.yüce allahim herkesi sever.kul ayirmaz.sadece onlarin kaderi oyle yazilmis.madem ciddi bir rahatsizligin yok , neden kendine bu iskenceyi cektiriyosunki.kendi kiymetini neden bilmez insan.o engellilerden insan tabiki ama sen onlar gibi olmadigin icin şükret enbasta..sen boyle isyankar olmaya devam edersen Allah işlerini yolunda getircegi varsa bile getirmez..simdj sana ikinci sorum..bir isin varmi..yada neyle mesgulsun?
Soran+1 yılÜniversite öğrencisiyim.geçen yıl başka okulda başka bölümde okuyorduk.okula gidemiyorum.gittiğimde moralim çok bozuluyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellik sadece ilk izlenimde işe yarar sonrası fıss. Unutma her insanda ona özel sevilecek bir taraf vardır onu ortaya çıkar. Belki bakışın belki gülüşün sen farketmesen de vardır bişeyler. Ayrıca bir bayan olarak söylüyorum erkekte pek güzellik aranmaz, konuşması duruşu karizması daha önemlidir. Güzellik konusunda kızların üzerine çok gidiliyo yani bir kızdan hep güzel olması bekleiyo. Sen de giyimini saçını başını düzeltirsen fit olursan gayet de hoş olabilirsin. Tabi bu arada bahsettiğim iki dirhem bir çekirdek gezip süslenmek saçı başı jölelemek değil :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel insanlar heryerde avantajlı bu bir gerçek.aynı davranışlar farklı kişilerde farklı tepkiler alır.
Sadece neden böyle ki normal değilim..
Cevap sahibi+1 yılSorun senin tipinde değil senin kendine saygın yok ilk önce onu düzelt kendine güven bak neler oluyor.
Soran+1 yılKendimde neyime guveniyimki?çok kırılgan birisiyim artık.gücümde kalmıyor.nefes almayı bile haketmiyorum ..
+1 yılbiri yetim doğar. biri kör doğar. biri sakat doğar. biri sağır doğar. biri fakir doğar. biri hem kör hem sağır doğar. biri.. biri... biri.. ve biride sadece çirkin doğar. vede biride dünya güzeli biride hoş biride normal bride zengin doğar. dünya kadar çeşit var. keşke hepimiz dünya güzeli ve zengin doğsak ama böyle değil hayat bize verilen neyse tadını çıkarmaya bakalım. onu bunu düşünmeye değmez bu kısa hayat
16 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı tadı almıyor ama niye böyle?
- +1 yıl
eğer bir yaradan varsa derdi varmış insanlarla demek derim. eğer yoksa canlının evrimi böyle derim. sonuçta herkes aynı olamaz demi. tad almak zaten beyinde biter. belki bir rihanna ya da justin olamazsın ya da tarkan ama illa mutluluğun için bunlar mı olması lazım. bu dediğim sadece bir örnek. olabileceğin en güzel yaşam tarzını biçimin düşün ve öyle yaşamaya çalış ve bundan da mutluluk duy. tipine hatta karakterine bakmadan senle olabilecek insanlarda var. dost canlısı hayvanlarda var.
Soran+1 yılYaşamak istemiyorum ama intihar edecek kadar cesurda değilim.hiçbir iside başaramıyorum.lanetliyim anlaşılan
- +1 yıl
bu sisteme uygun değilsin yani yaradılışın gereği de bunu da düşünüyor olabilirsin. ama sağlığın yerindeyse bence ayakların yere basıyorsa kendini çok umutsuz duruma getirme. yapabileceğin çok şey var. stephen hawking e bak ta biraz özen. herşey beyinde biter emin ol. sen istedikten sonra olur derler ya bu deyim atasözü gibi saçma sapan değil gerçek olan brşey beyindir seni yaşatan yöneten
Soran+1 yılNapabilirimki?konuşmakta ve insanlarla yüzyüze gelmekten korkuyorum ve kaçıyorum
- +1 yıl
psikolojik bir rahatsızlık bu. sana kendimi anlatayım. 3 4 ay dır norma şekilde dışarı çıkmıyorum. evde kalıyorum sadec bşr arkadaşla. ve odamdan da çıkmıyorum. iğreniyor muyum dururmumdan hayır ççünkü bende bu sistemle pek uyumlu değil. insanlarla uyumlu değilim. burada kendimi geliştiriyorum eğelendiriyorum mutlu oluyoruym. dediğim gibi herşey beyin işi. özenilrecek çok insan var onları örnek al. ne yapacağını bilmiyorum ama yapabileceklerin emin ol çok. değmez bu kısa hayatta böyle kötümserlik
reenkarnasyona inananlar var. yok öyle bir şey. hep böyle yapıyorlar. önceki hayatımda rus caricesiydim bilmemneydim. hiç o* olan yok. hiç duyuyor musunuz, önceki hayatımda taksi söförüydüm diyen... herkes kral...
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki bu durum?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
8Cevap
kimse çirkin değildir.yaratan ilahi kudret yoktan var ederken hiçbirşeyi eksik bırakmamış.kusursuzsun aslında.herkez güzeldir.kendine nefsin değil yaradanın gözüyle bak.gözlerinin içine bak renklerine berraklığına.sonra çerçeveyi büyüt yavaşça göz şeklin kaşların yanakların saçın kendine dikkatli bakmayı öğren.
03 Yorumla
Soran+1 yılÜzgün ve umutsuz...çerçeveyi büyüttükcede durum değişmiyor
- +1 yıl
dikkatli bak.gözlerinin içinde onlarca renk tonunu görebilirsin gözlerin ışıldarsa gülerek bakarsa kendini iyi hissedersin.inan bana kendini çirkin sanan bir erkek arkadaşım vardı senin yanına yakışmıyorum derdi ama ben onun gözlerini bakışlarını güldüğü zamanki ifadesiyle bütünleşen gözlerini seviyordum.bana çok çekici geliyordu ve ben onu sevdikçe kendini iyi hissetti güvendi sonra gün geçtikçe güzelleşti.tabi sonrası hüsran oldu.beni terketti.dediğim gibi ruhun önemli.sevgi barındır içinde
Soran+1 yılSadece dış tipde değil.bununla beraber gelen özgüvensizlik bitirdi beni.dışarıya bilehaftada 15dk felan çıkıyorum.hiçbirşeyi beceremiyorum.insan çirkin olur bir yeteneği olur oda yok..
+1 yılGeçmiş yaşam diye bir şey yok, her ruh 1 yaşam hakkına sahiptir. Ben de kendimi çirkin buluyorum ve zaman zaman isyan da ediyorum ama burası bi imtihan yeri eğlenmeye gelmedik. Yorumlara teselli amaçlı yazılan yok gözün olmasaydı yok elin ayağın tutmasaydı tarzı yorumları sevmiyorum çünkü hem zengin, hem güzel, hem sağlıklı hem de iyi olan insanlar var. Ama Allah seni sınıyor hiç bir derdi olmayan birisi belki Rabb'ine kulluk etmeyecek onu tanıyamayacak, sevap kazanamayacak vs. Allah mutlaka sana da bir şeyler verir. Sen okulunu okumaya bak, şu an çok önemli bir zamanındasın mesleğini kazanman lazım. Mucizelere inan...
00 YorumlaGEÇMİŞ YAŞAMMI ? KARDŞEİM ÇİRKİN OLMAK Bİ SIKINTI DEGİLDİR NEDEN ÖYLE GÖRÜYOSUN BENDE YÜZÜM ŞEKLİ ÇİRKİN AMA TAM Bİ SAVASCI RUHU GÖRÜYORUM KENDİMDE 1 SENE SONRA ASKERDEYİM İNŞ GERİ DÖNMİYCEM BENCE İYİ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcirkin insan yoktur diyorlar ya
o zmn bu nedir link
kadınlar cevaplarsa sevinirim
kimse cirkin yok demesin yalan solemis olr
kadınlar siz bu linktekiyle evlenırmısınız ?00 Yorumla
+1 yıll arkadasim onemli olan ic guzellikdir. güzellik kalici degildir. ve rabbimin yarattigi kimse cirkin degildir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe ?l?ka aynı yasta yine o önde olacak.içinin güzel olması istismar edilmene,saf sanilmana neden oluyor
- Diğer konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılzengin olmak için çirkin yaratılmışsın... bak dostum yüzlerce fıstıkla beraber olmak için züpper yakışıklı olmana gerek yok hatta yakışıklı bile olmana gerek yok.. ne yap et zengin ol.. bkz. Ali Ağaoğlu
02 Yorumla
Soran+1 yılDışarıya bile çıkmayorum ben
- +1 yıl
dostum takma kafana yahu için temiz olsun yeter
yüz güzelliğinin hiç bişey olmadığını çevrene bakarak anlarsın.
010 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelerim çevredende kaynaklı
Soran+1 yılSende beni görmemişsin
Soran+1 yılGargamel burun,portlek göz,dökülen saç,bozulan cilt
Zaten burun bile yeter yüzün ortada
Soran+1 yılPara lazım...üniversitedeyim.ve okulla alakakam yok
- +1 yıl
Nesin sen boyle ya ! Intihar etmek icin uçurum kenarına giden insanlar gibi... Titre be kendine gel dostum.Okuluna git duzgun duzgun.İnsanlar okumak icin Doğu'da kilometrelerce yol yürürken,Cıvan koyunlarını guderken ders çalışıyorsa universite kazanmak icin senin bu yaptigin saçmalıktan baska bisey degil.Cirkin oldugumu dusunuyorum o yuzden okula gitmiyorum kadar sacma bir cumle olamaz.Ve senin bir psikologa görünmen sart.ozguvenin sıfır senin.boyle olmaz
Soran+1 yılPsikologa gidiyorum.faydalı değil ama...insanlarla karşılaşmak istemiyorum.okula gittiğimde cidden çok çok kötü oluyorum...napiyim ben şimdi?
- +1 yıl
Psikiyatriste git o zaman sana ilac versin.Bak dostum hayatta neler var göremiyor musun? Sen portlek gözünden sikayet ediyorsun ama gozu görmeyen binlerce insan var onlardan biri olabilirdin ama degilsin.Yuzunden sikayet ediyorsun ama yuzu yanmış,bi hastalıktan dolayı rengi değişmiş vs bir suru insan var onlardan biri degilsin.Bi okulun var meslek
Sahibi olacaksın senin yerinde olmak icin can atan insanlar var.bulundugun konumun kıymetini bil.iyi yanından bak dunyaya.şükür en iyi sey inan
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılgiyim tarzıı birazcık saç şeklii bakım vs.. çirkinlik falan kalmaz. sen komplekslisin bence
05 Yorumla
Soran+1 yılBiraz aşağı tarafı okur musun lütfen
- +1 yıl
hemen hemen benimle aynı fikirde çoğu. sana çirkin diyen olmamış
Soran+1 yılFiziksel özelliklerimi okuduğuna emin misin?izulikavanin üstündeki cevaba yorumlamistim
- +1 yıl
okumamıştım şimdi gördüm. bu söylediklerin tıbbi operasyonla düzelicek şeyler. o kadar kafana takıyorsan estetik olursun düzelir. ama bence sen psikologa git yardım al. ruhen kötüsün
Soran+1 yılGittim ablacim.yok çare.estetiğe para lazım ve ben o parayı kazanabilecek biri değilim
+1 yılbilmem bence çirkin olduğunu düşünmemen gerekiyor da olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kandiramiyorum ve hatırlatan durumlar oluyor
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun o zaman
Soran+1 yılOrdan umutu kestim
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle düşünmemelisin her çirkin insanın güzel en güzel insanın çirkin yönleri vardır
hem bazı yakışıklılar var çok yakışıklı ama kişiliği beş para etmez bir süre sonra sana yakışıklı değil dünyanın en çirkini görünür04 Yorumla
Soran+1 yılHerzaman öncelikliler güzeller.bu değişmez mantıklı olanda o zaten.
Doğdugumuz andan itibaren adalet olmadığını öğreniyoruz.tanrı varsa eğer niye herkese eşit değil
Cevap sahibi+1 yılöyle deme herkesin güzel tarafı var tamamen çirkin insan veya tamamen güzel insan yok ki hem önemli olan iç güzellik
Soran+1 yılHerkes öyle der ama öyle davranmaz herzaman böyle olmuştur
Cevap sahibi+1 yılgüzele ayrı çirkine ayrı davranıyorlarsa onların kişiliksizliği
+1 yılgeçmiş yaşamından çirkin olmanı arasında nasıl bir bağlantı kurabildin ?
02 Yorumla- +1 yıl
bencede baya bir ilginç olmuş asdfhgjjh
Soran+1 yılReenkarnasyon?
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAH'ın yarratığı her kul güzeldir . ayrıca güzellik sadece tip değil kalbin temizse zaten güzelsindir .
024 Yorumla
Soran+1 yılBunlar yalan galiba
Cevap sahibi+1 yılALLAH'ın adını anıyorum sen ise yalan diyorsun farkındamısın ?
Soran+1 yılEvet.çok sinirliyim ve gerçekten varsa cehennemde garanti
Cevap sahibi+1 yılsenin psikolojin bozulmuş git bir doktora .
Soran+1 yılGittim.defalarca olmuyor.anlamıyorum.bu durumu ve artık çok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yıltipinde ne var ALLAH aşkına . benimde kusurlarım var ama her insanın bir güzeliği vardır ben kıloluyum kısa boyluyum ama Allah bana göz vermiş saç vermiş şükretmek lazım hani saçım sarı gözüm renkli olmasa bile elim ayağım tutuyor buna şükretmek lazım benim gözlerim fazla görmüyor ama ben genede şükrediyorum yaa engelli olsam kolsuz bacaksız doğsaydım ya konusamasaydım kendi işimi yapamasaydım doğum sendrumu falan olsaydım onları düşün onlar napsın haksızlık ediyorsun kendine azcık akıllı ol .
Soran+1 yılGargamel burun ,portlek göz,dökülen saç,bozulan cilt,20yaşındayken 30 üzeri zannedilmek.her denediğin işi bqtirmak,
Cevap sahibi+1 yılbenimde kocaman burnum var ben napim suratımı kaplıyor fotoğrafa baksana :D
ama cılt bozuklugu sac dokulmesı burun falan doktora gitsen hal olur .
Soran+1 yılSenin burun kocaman değil ki.benim ki spiral gibi.saçlar genetik.ciltde genetik.burunda imkansız gibi çünkü alınla birleştigi nokta normal değil...
Cevap sahibi+1 yılsen bir özele gelsene . beni ekle sonra yorumu gizliye alcam .
Soran+1 yılGerek yok çünkü kurtulucam bu hayattan
Cevap sahibi+1 yılsakın tahmın ettımı yapma
Soran+1 yılSadece nasıl yapacagima karar vermedim..
Cevap sahibi+1 yılya sacma sapan konusma
Soran+1 yılNeden saçma olsunki?niçin yaşar bir insan?
Cevap sahibi+1 yılailen yok musenın
Soran+1 yılVar ne olmuş
Cevap sahibi+1 yılonların dusun o zaman salak salak konusma
Soran+1 yılNeyini düşünüyim yaa bir süre sonra unuturlar çok hatırlanacak biri değilim
Hem bensiz daha iyi olurlar
Cevap sahibi+1 yılbak bu sürecten bende gectım ama hata yaptımı farkettım boyle yapma yazık edıyorsun kendıne
Soran+1 yılLiseye geçtigimden beri böyleyim ilerde düzelir dedim ama daha kötü oldu.
Cevap sahibi+1 yılya sen bir erkeksin bosuna kız gıbı kuruntu yapma allah aşkına illaki beğenen olur seni
Soran+1 yılSadece tip değil sorun artık.
Dışarıya çıkmak,insanlarla konuşmak büyük bir sorun artık.iyice salaklasmaya başladim
Cevap sahibi+1 yılgit elini yüzünü yıka sacmaladın ıyıcene
çirkin degil bakımsız insan vardır,kimse çirkin degil:)
08 Yorumla
Soran+1 yılBen istinayım öyleyse
Soran+1 yılVerdiğim her karar zarar benim için.karamsar en kötü şekilde ve durum gittikçe güçleniyor
Soran+1 yılDenedim ama fayda yok sonumgeldi galiba
Soran+1 yılTeşekkürler ama pozitif olabilecek bir durumda değilim
her insanın kendine göre güzel bir tarafı vardır üzülme
03 Yorumla
Soran+1 yılGaliba herkesin yok
Soran+1 yılTedavide gördüm ama fayda yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılne alakası var emın ol senınde hıc bılmedıgın bı ozellıgın vardır ömer ayısıda cok cırkındı ama aylardır surrunutorumg*tömer
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar hocam hayatiniza dair bir gelisme veya tipinizde bir değişme oldumu?
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok estetik değilsin diyelim biz buna
01 Yorumla
Soran+1 yılÇizgi filmlerdeki kötü karakterler gibiyim
+1 yılçirkin? kimse çirkin değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı görüşte değilim
+1 yılYaradana isyan etme...!
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
işte :D
Bilemeyiz imtihan dünyası