Ben neden çok çirkin yaratıldım?

O kadar güzel yüzlü kızlar var ki çok üzülüyorum kendimi çok değersiz hissediyorum Allah tarafından dışlanmış hissediyorum onların gözleri burunları yüz hatları yanakları biblo gibi

beni filtre bile kurtarmıyor filtresiz zaten erkeğe benziyorum

suratıma suratıma yapıştırarak acımadan çok çirkinsin dediler çocukluğumdan beri annem ablam okulda her yerde bakan birdaha bakıyor çirkin patlıcan burunlu olduğum için

gözlerim büyük bakışlarım çok kötü korkak gibi hafif pörtlek burun zaten dünyanın en büyük burunlu kadını seçilirim estetik bile kurtarmadı hatta daha beter oldu yok böyle büyüklük büyüklüğü geçtim aşırı geniş aşırı kalın kameradan bakınca garip duruyor yüzüm ortasından çok kalın uzun bir şey varmış gibi duruyor estetik daha beter yaptı estetksiz de beterdi ama ön taraf bu kadar geniş sürmüyordu genişti ama bu kadar değil sabahları yüzüm ortasında sanki büyük uzun şiş bir şey var gibi oluyor o karar şişiyor

burnumun yüzünden yanaklarım gözlerim geride kalıyor

Benim suçum ne? Kadın olup erkek gibi yüzüm burnum gözüm var erkekler kadın olsa benden daha kadın güzel olurlar ha birde yanaklarım yamuk bi doktor bununla dalga geçmişti bakıları yazık kıza gözü burnu her yeri çirkin der gibiydi övecek bir şey arada bulamadı

Güncellemeler
1 yıl
Kameraya bakınca tek burun ve yuvarlak büyük asimetrik göz götürüyorum
Ben neden çok çirkin yaratıldım?