zayıf mı kilolu mu balık etlimi vb . kaç kilo bir kız idealdir boya göre
Zayıf
Balık etli
Kilolu
Normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kıza göre değişiyo ama erkekler genelde balık etli kızlardan hoslanır olayın cinsellik boyutunuda düşünecek olursak en çok dikkat ceken tipdir :) Ama bazı kızlarada böyle zayıf olmak yakışıyo manken gibi oluyolar :) kilolu bayan hiç düşünmedim valla ama ondada yakısan vardır mesela x factorde ferah zeydan var kızın yüzü çok tatlı duruyo :)
pazardan seçmiyoruz nasip ve kaderimiz neyse o.
en iyi cevap seçmişsiniz teşekkür ederim.
Rica ederim. Çok güzel ve doğru bir şekilde konuştunuz. Siz hakettiniz.
Rica ederim sağolun.
sana şöyle söyleyim geçen sene 73 kiloydum şişko diyorlardı dalga geçiyorlardı boyum 166 sonra çok uğraştım kilo verdim 2 ay önce 39 kiloydum ve herkes çok berbat olduğumu söyledi hemen kilo aldım ve şuan 51 kiloyum şu an beğeniyorlar çok iyiymişşş :D ama ben 39 u beğeniyrdum
166 boya 39 çok çok az. ama 51 idealdir emin ol :)
hahaha güzel o zaman :)))
peki nasıl kilo verdin. ayda kaç kg verdin yani. göbek falan varmıydı gittimi. vücudunda sarkma oldumu. ben de 4-5 kg vermek istiyorum. çok çok az göbeğim var. 2 kg versem gitcek. ama ben 4-5 kg verip incecik bel istiyorum.
ben anoreksiya hastasıyım sağlıklı kilo vermedim aç kaldım ben su bile içmedim 53 cm belim vardı ya kemikten başka birşey gözükmüyordu hareket edemiyordum hep yatıyordum birsürü hastalık çıktı onun yüzünden kendi başına diyet yapma lütfen sonu çok kötü oluyor . yemek yemeye heasret kalıyor insan herşeyin tadını unuttum ben çok kötü
göbek falan yok şu an sarkma olmuştu başta ama egzersizle biraz toparladım
ve son 1 ay içince haftada 3 kilo vermeye başladım
anladım geçmiş olsun. benim boyum kısa 156 cm . kilom 46 kg. ben 40 olmak istiyorumda
hayır saçmalama sen şu an çok iyisin zayıf bile sayılırsın sakın yapma öyle birşey
herkes iyisin diyor zaten . benim boyum kısa olduğu için psikolojik olarak çok zayıf olmak istiyorum :(
bende senin gibi başlamıştım sonra hep şöyle dua ettim allahım obez oluyum ama mutlu oluyum diye ahahaha çok ciddiyim zayıf olmak çok kötü birşey sonu çok kötü bitiyor su içmeyi bile çok özlüyor insan sakın yapma bu hastalık yüzünden ölen birsürü insan var
haklısın aslında. Boyumun 156 olması beni üzüyor bunun için saçma saçma kiloya takıyorum
boy uzatma egzersizleri var onları yap sen kilo için takılma ya boy için uğraş sonra kilo alman bile gerekebilir bu çok zevkli birşey olcak emin ol :D
boyum artık uzamıyor. ailem hep kısa. doktora gittim bundan sonra uzaman imkansız dedi. genetik yani
o zaman kal böyle ya
Zaten seçeneğim yok , kalcam :)
erkek olsam normal secerdim zaten zamanla hamılelık falan derken balık etli olacak :D balık etlıyse balınaya dogru yol alır diye dusunurdum :)
hahah bende böyle düşünüyordum hep :) zamanla hamilelikle zaten balık etli olur zayıf biri :)
bunu düşünen erkekler yok :)
evlenirken de balık etli ile evleniyorlar. tek istekleri yatakta balık etli olmaları zaten :( tek amaçları yatak ..
görülmüycek gibi değil :)
Cevap
21Cevap
Şimdi sana şöyle açıklayayım eğer kız 1.70 1.75 boyunda 50 ya da 55 kiloysa zayıf oluyor ama bu demek değil ki fiziği güzel ya da her giydiği yakışacak. Hayır öyle birşey yok zayıf kızların çoğu açık giyinir asla yargılamıyorum yanlış anlama beni. Açık giyinmek onlara çok yakışır zaten çünkü herhangi bir yerinden bir taşma olmaz onlar güzel taşır açık kıyafetleri ama dar kıyafetler konusunda tartışılır. Güzel taşıyamaz bence çünkü dar kıyafetlerin içinde bana göre balık etli kızlar yakışır çok güzel taşır dar kıyafetleri ve erkeklerin çoğu zaten balık et sever ama balık et şöyle olur 170 ya da 175 boyunda ve 60-70 kilo arasındaysa bu balık etli olur. Bence en güzeli balık ettir. Tamam zayıflarda güzeldir kilolularda güzeldir ama bi kıyafeti bana göre balık etli kızlar daha güzel taşır zayıflarda taşır ama dediğim gibi her zayıfla yakışmaz. Kilolu kızlara gelecek olursak bak aşırı kilo ve kilolu arasında çok fark var. Kilolu birey 170 175 boylarında ve 85-95 arasında bir kiloya sahipse bu kilolu olur aslında beş kilo verseler balık etli fiziği taşırlar ama bence aşırı kilolu olmadıkları için yine her türlü güzellerdir. Bu kızlarımız toplumsal alanda aşırı kilolu olarak görülür halbu ki yanına aşırı kilolu biri gelse o zaman ön yargılı davranmazlar. Eğer bu kilo içerisindeyseniz sadece kilolu oluyorsunuz ve eğer yağlı bir vücuda sahip değilseniz bence size de her kıyafet çok yakışır 🙏 gelelim aşırı kilolu birine 170 175 boylarında 100- ve üstüyseniz aşırı kilolu oluyorsunuz. Ama bu benim için sorun değil yani asla yargılamıyorum. Siz nasıl mutluysanız öyle kalın. Her kızın fiziği kendisine güzeldir. İyi günler
Herkes balık etli demiş, sonrada türk kızları niye ayı gibi xcsdf
buna katılıyorum. balık etli isterler sonrada neden türk kızları kilolu derler
kilolu ya da ayı gibi ile balık etli seksi tatlı bayanları lütfen karıştırmayalım. o ayı gibi diyenler zayıf sevenlerdir. onlar vs mankenlerinden etkilenenlerdir. hatta bunlar kuru tahtaya iyi çivi çakılır diye dandik bir laf bile uydurmuşlardır. azcık balık etli ve bakımlı gerisi yalan
normal olsun...
dengeli olsun...
insan olsun...
temiz olsun...
+ ya da - sütyen kullanmayın bide ya :/
kullanmayan kız yok ergenler bile erkenden başlıyor
siz zaten beynininzde soyar hayal edersiniz sorun değil
azcık balık etli ve bakımlı gerisi yalan (yaklaşık söylüyorum 170 68 )
arası ben gibi kemikleri sayılacak kadar zayıf olmasın lakin balık etlide olmasın normal olsun 170 ideal benim için.
THE END...
Balık etli tabi ki kim bir oklava ile uyumak ister
zayıf kız daima öndedir :)
kilolo bıngıl bıngıl olsun her yeni. a*mına soktugunda ıcınde kalsın oynasın <3 :D
Kilolu kiz
Mumkunse 300 kilo olsun
Nefes alan balina etli
ideal kız 1,70 boy 60 kg
175 boy 60 kg hatuna hayır demem
Zayıf
zayıf hafif balık etlide olabilir
Manken gibi olsun a.q :D
zayıff sefiyorum ben beybi :D
:)
ben zayıfım ve zayıf seviyorum :)
sevişmek istediğim falan yok. doğru düzgün bir soru sordum. sevişcek birileri vardır. hadi yoluna
zayıf olur mu kemiği mi sokacaz
herdaim balık etli kabulumdur
zayıf olsun, balık etli olsun benim olsun
Normal
.
Balık etli
Balık etli.
Balık etli olsun
Balık etli
Balık etli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar