Neyin nesi bu arkadaşlar haftada en az 4 kere
53 yaşında bir adam?
53 yaşında bir adam?
Bizim evde su elektrik çok fazla geliyor ben ondan hoşlanmıyorum. Ben ödemiyorum ama oraya o kadar para vermeleri benim gözüme batıyor 1 ay önce 286 lira geldi sonra 218 lira geldi sonra 182 lira geldi çok yani.
Tamam Anladım on numara anlattın helal olsun kanka sana valla🤛🤛🤛🤛👏👏👏
@KraLLL_28 286 lira gerçekten fazla ama ya babama diyorum kaçak kablo falan mı çektiler acaba nasıl bu kadar geliyor diyorum evde öyle aşırı çalışan bir elektrikli eşya da yok. Tv, buzdolabı, cattle, şofben, çamaşır makinesi, benim masa lambam odaların lambaları ki onlar da beyaz ışık faturada 50-55 lira arası dağıtım bedeli var. Gündüz daha çok elektrik tüketiliyormuş. Ama evde tv bile çalışmıyor resmen devlet skiyor hepimizi
@KraLLL_28 2 sene evvel 100 lira gelirdi ya da 80 lira, yazın mesela vantilatör çalışırdı 24 saat falan öyleyken 150-200 lira gelirdi şimdi onlar da yok ama 286 lira geliyor bir ara 500 lira ödedi babam
@KraLLL_28 diyorum babama da heç uğraşmıyor.
@KraLLL_28 işte...
mantikken sabah namazi için abdest alıyordur banyoda bunda ne var
Sabah namazı saat kaçta okunuyor biliyormusun?
Bak bu olabilir işte teşekkür ederim ama gerçekten merak ediyorum birdaha karşılaşma durumum olursa odasında bakıcam 🙏🙏
yaşında birşey yokda banyo'ya gidip napıyor bu adam? ne demek istiyorsun şimdi...
Ya abdest almaya kalkıyor ya da gusül abdesti almaya kalkıyor
Cevap
4Cevap
Yaşlı olduğu için idrar tutamama ve sık tuvalete gitme ihtiyacı oluyordur
Ya pompalıyor ya da sıkıntılı yani cinli bir durum var
53 yaşına kadar gitmemişse huy değiştirmiştir :)))
Sabah namazı için abdest alıyo
Gece 4 sabah namazı anlaşılan oki namaz ile aran hiç yok sanırım 🤔🤔
İlla babana cenabet mi diyelim neyin peşindesin?
53 yaşında ama takır takır maşallah demek ki
Annenle işi pişiritolardır
Ne bilelim knk biz?
Onu merak ediyorum hani 1 değil de en az 4 kere gider 53 yaşında bir adam kafalar soru işareti 🤔🤔🤔
Baba fişşşşeeek gibi
seni ilgilendirmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar