Yani her şeyini bilmek zorunda bir tankçı subay.. İyi bir tank şoförü olmalı, iyi bir topçu, iyi birr telsizci, iyi bir teknisyen ve iyi bir ulaştırmacı.. kendi tankını idare ederken 5 tanklı takımı veya 17 tanklı bölüğü sevk idare etme becerisine sahip olmalı..
Denizci olsam denizaltıcı , havacı olsam pilot olurdum.. Karacı olsam yibe tankçı olurum çünkü zor, meşakkatli ve çalışmak isteyen bir sınıf ama ata binen zırh kuşanmış şövalye gibi keyif verici..
woooow, bu kesinlikle harika bir resim, biliyor musunuz, hiç değişmemişsiniz, askerler kesinlikle yaşlanmıyor... arkadaki tanklarsa harika görünüyor, üstelik sanırım teğmenmişsiniz henüz, tek yıldız var omzunuzda. harika bir şey. nereden nereye.. :))
İlk görev aldığım birlik ve o tank taburunu biz kurduk.. Okuldan yeni mezun olmuş bir teğmen olarak bölük komutanı olarak başladım ve 12 yıl bölük komutanlığı yaptım.. Aranan ve elde tutulan bir tank subayı idim.
Askerden kaçmadıysan eğer gittiğinde doğum tarihin ve başladığım 4 devreden biri ile alabilirsin 1. Devre kıdemli olur 2. Devre yarı kidemli alt devreler geldikce rahatlarsin yok yanlış biliyorsun biraz bak isyersen nette ;)
Bunu kontrol edemezsin işte. Emir komuta zinciri ile yaşayan, tek gayesi asil duruşa geçmiş birine söz geçiremezsin. Devlete bile baş kaldıracak kadar büyürler
En İyi Cevaplar