marcel proust zamanında "hayalgücü zayıf olan insan güzelliğe ihtiyaç duyar" gibi bir şey demiş ..galiba.. sanırım.. yanlışta biliyor olabilirim
neyse ..siz bu düşünceye katılıyor musunuz? :)
neyse ..siz bu düşünceye katılıyor musunuz? :)
Yemeyelim bir birimizi..
Zira herkes iç güzellik kadar dış güzellik faktörünü de en öne almaktadır. Yani, göze hoş olan ve yanımıza yakışan birisini mutlaka isteriz..
ne demişler umut ekmeğin fakiri
:D
Anladığım kadarıyla hayaline güzelliklerle şekil katamayan insan, sürekli dünyada ki kişisel, maddesel güzelliklere bağımlı olur.
Gibi olmuş.
Hem evet, hem hayır :)
cut.
neden katılıyosun neden katılmıyosun
senden detaylı açıklamalara alışmışım
bu yorum pek bir yavan geldi bak :D
Hayır kısmı;
Bir insanın hayal gücü her zaman zayıf kalamaz, şahit oldugu güzellikler ile hayalleri daha da şekil alabilir :)
Yani süreğen olmaz :)
evet katılıyorum hayal gücü nazikçe söylemiş başka bir deyişle aptal insan olduğu kibi kendini kabullenmeyip hem hayatı zehir eder hemde bilmeden günah işler.
cevap verin cigerimin köşesine :*
sen cevap ver asıl sen <3
kestin mi jestimi? :p
:D
cevabı burada veremem :D
ahahah tamam :D vermiş kadar oldun :D
<3 :*
Cevap
8Cevap
o adamın karısı kesin çok çirkindi ortaçağ da mı yaşamış ? ee tabi veba salgını var herkes leş gibi kadınlar desen kıllı mıllı şimdiki gibi cillop değil napsın adam hayalgücüne vurmuş -.-
i bneymiş bu herif :D
Hayır katılmıyorum. Bunu olsa olsa Güzelliklerden yoksun veya Mahrum biri bahane niyetine telafuz etmiştir...
Hayalgücü yüksek olanların beklentileri yüksek olur diyorum çünkü hayallerini gerçekleştirmek isterler
hayalgücüm kuvvetli olsada güzelliğe ihtiyaç duyuyorum
çok saçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya çık git sorumdan sen :D
Katılıyorum rahmetliye.
doğrudur düzelübee :D
benim hayalgücüm niye zengin şimdi anladımmmm
bakış açısı persfektifi .p
alakası yok
katılmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?