Hergun buyuk tuvalete cikan biri yese bile kilo alirmi
bazilari almiyorya hani
bazilari almiyorya hani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her sağlıklı insanın büyük tuvalete çıkmak için bir biyolojik saati vardır. Kimisi sabah yapar kimisi akşam. Yani hergün tuvalete çıkmak kilo verdirmez sağlıklı olduğunu gösterir. Kilo alamayan sağlıklı bireylerin metabolizmaları hızlı çalışır ve genellikle kalıtımsaldır. Mesela ben ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum ki haftanın en az 4 günü de içerim...
Metabolizma dedigimiz olay nasil oluyor bnde heegun tuvalete cikan birisinin metabolizmasinin hizli oldugunu dusunurdum keske bnde tuvalete cikabilsem hergun benimde kabizlik sorunum var
yani hergub tuvalete ciksa bile kilo alir diyosun ama benim tanidiklarim var hergun tuvete ciktiklari icin yedikleri ise yaramiyor
gorundum hicbirsey yok dedi duphalac kullandim 4 kutu bitirdim ise yaramadj
metabolizmanin hizli calismasi icin ne yapmak gerekir
yani ben size soyle diyim metabolizmamin hizli calisip calismadigini nasil anlarim
Günde 2-3 kez yapıyorum büyüğümü ama su içsem yarıyor
ciddimisin benim tanidigimda hersey yiyiyor ama tuvaletede cikiyor hergun ondn kilo almiyor diye biliyorum ben keske bende hergun tuvalete cikabilsem bndede kabizlik sorunu var
Normalde 3 lt su içen bir insanım günde
Her gün meyve yerim mutlaka hem yaş hem kuru
İyi bakıyorum kendime yani
Cevap
3Cevap
tuvaletle kılo almanın alakası yokkı
var hergun buuuk tuvalwte cikan birinin yedigi seyler vucuda yaramaz mide sindirip bagirsaga yolluyor bagirsaktanda tuvalete buda metabolizmanin cok hizli olmasidir
senın bunyen kılo almaya musaıt değil demek kurt vardır belkı.. cok ye spor yap iştahın acılsın hareket ederken yersen bı bakmıssın kılo alıyorsun
Benim sorunum su bnde kabizlik sorunu var 5 gun tuvalete cikmadigimi bilirim ishal ilaci almadimmi 4. gun anca cikiyorum oda zorlanarak doktora gittim duphalac verdi 4 kutu kullandim ise yaramadi sirf kabizligimdan dolayi bisey yemege cekiniyorum kilo alicam diye probiotic kapsuller varmis onlar ise yariyormu acaba
hıcbılgım malesef o konuda cok gecmıs olsun ,,, lağma gıbı bıseyler duymustum sankı
lagmanda ise yariyor evet ama gecici tedavi tesekkur ederim
gecmıs olsun tekrar rıca ederım
Alir
hergun buyuk tuvalwte cikan birinin yedigi seyler vucuda yaramaz mide sindirip bagirsaga yolluyor bagirsaktanda tuvalete buda metabolizmanin cok hizli olmasidir diye biliyorum bn boyle degilmi
tanidigin biri var yiyiyor ama kilo almiyor cunku hergun tuvalete cikiyor benimde kabizlik sorunum var keske bnde hergun tuvete cikabilsem
Bu benim
keske bnde oyle olsam
benim gibi
Hergunmu cikiyosun keske bnde oyle olsam
evet hergün
Keske bnde oyle olsam bende kabizlik sorunu cekiyorum
kilolu musun
hyr ama kabizlik sorunum var heegub tuvalete cikamiyorum 4. gubde anca cikiyorum bazende ilac kullaniyorum ishal yapan bir ilac yoksa olmuyor sirf buyuzden yemege cekiniyorum kilo alicam diye
doktorada gittim kabizlikdan dolayi bisey yok dedi duphalac yaDi 4kutu bitirdim ise yaramadi
yaparken zorlanıyo musun
4. gun oldimu tabi zorlaniyorum psikolojim bozuldu bu olaydan belki inanmassin
olabilir niye inanmiyim. katı yiyecekler mi yiyosun hep
hayir degil iste alakasi yok ama nesne boyleyim bilmiyorum
*neden
başka doktora git
okadar test yaptirdim bisey olsaydi cikardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar