Bugün bu kolyeyi aldım içinde prinç tanesi var prinç tanesinin üstündede ayetel kürsi yazılı bununla lavaboya girilmez heralde dimi sonuçta dua yazılı 😊😊😊😊😊
Allahım Allaaahhııımmmm Bu güzellikleri yaradan Rabbim Kusursuzluk şerbetinden içirip öylemi dünyaya gönderdin şu kulunu. Dışına bakıyorsun kusursuzzzz içini tanıyorsun muazzam :) Kaç kuluna nasip olurki şu surenin anlamını bilmek... Birkez daha hayranlığımı belirterek uzaklaşıyorum.. Haa bu arada Resulumüze sormuşlar (sav) hangi işimiz iyi hangisi kötü nasıl anlayacagız? Cevabı şu olmuş Kalbinizde yaptıgınız işle ilgili bir burukluk bir sıkıntı hali var ise o iş yanlıştır. Yinede en doğrusunu Allah bilir. Seninde içinde bu durumla ilgili bir sıkıntı mevcut görünen o.. Banyoya girerken çıkarmaya gayret göster. Besmelesizde girme cin ve şeytanların gözü avret yerindedir. EuzuBesmelede bunu önleyecektir..
Tuvalete girince ve çıkınca da dua okunması gerekiyor dinimizce. Yani okumak günah değilse mantık olarak düşününce yazılı bir nesnenin günah olacağını sanmıyorum.
Benim boynumda da Allah yazan bir kolye var bir arkadaşım herzaman boynumda taşımanın doğru olmadığını söyledi ben pek bilmiyorum sadece seviyorum kolyemi yıllardır benimle..
En İyi Cevaplar