Diğer Sizce Bunu neden yapıyorlar? tncy_dyrk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Plastik veya kutunun üzerine bardak ve çatal işareti koyarlar bunun sebebi nedir acaba biliyor musunuz Sizce Bunu neden yapıyorlar? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bütün cevaplar yanlış. Bende bilmiyordum ama aradım buldum.Gıda maddeleri ile temas eden madde vemalzeme ambalajlanmasında kullanılan semboldür. Bu sembol, ambalaj malzemesinin gıdaya temas ettiği (değdiğini) anlatır. 0 1 Yorumla tncy_dyrk +1 yıl Çok teşekkür ederim sağ olun öğrenmiş olduk sayenizde Yorumla
metindogan146 Takip Et Xper 6 Yaş: 79 , eic 69% +1 yıl Gayet basit bardak ambalajın içinde kırılacak şey olduğunu çatal da dik tutulması gerektiğini anlatır 1 1 Yorumla tncy_dyrk +1 yıl Öyle değilmiş gerçeği Yorumla
Messerschmitt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl besin ile temas edebilir* demek 0 1 Yorumla tncy_dyrk +1 yıl Yani gibi gibi ya hemen hemen aynı Yorumla
İsisHator Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Kırılabilir demek galiba 0 1 Yorumla tncy_dyrk +1 yıl Yok sağ olsun arkadaş yazmış açıklamasını ya öyle değilmiş Yorumla
mesutgündğr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aaa belediyenin erzak kolisinde de var bunlardan 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar