Diğer Sizce ben hayalet miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimse beni görmüyor!Kimse beni duymuyor sanki!Kimse benim farkımda değil!Ama duvardan geçemiyorum 🙄Sizce ben hayalet miyim? 🤔😒😆 A- Evet, hayaletsin! 😏 B- Hayır, hayalet olsan duvardan geçebilirdin! 😉 C- Kendi düşüncemi belirteceğim! 😎 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce ben hayalet miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kayseridenbiriyim Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl ne bilim yağni ne diyceğine diyip demiğcene hiçbirşeye deyemekdim gibi kimse kimseyi ne dinleer ne anlatabilirsiiin ne dinleyen oluuur. 0 0 Yorumla
Yılansefa Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 395 cevap paylaştı. Hayatına doğru arkadaş girmemiştir insanlarla arana ördüğün duvarı yık rahat ol hata yapmaktan korkma 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bir soruyla çözmüşsün beni.. duvarlarım var ve hata yapmaktan korkuyorum😄 Yorumla Yılansefa +1 yıl Korktukça daha çok hata yapacaksın ve yaptıkça kendi daha çok kapatacaksın içine Yorumla Yılansefa +1 yıl Kendi seviyende bir arkadaş edin gezmeye çık Cafe falan içinden geldiği gibi davran insanlar sana bakmaz merak etme sanki arkadaşınla yalnızmışsın gibi Yorumla Soran +1 yıl İnsanların bakmasından rahatsız olmuyorum ama burda arkadaşım olmadığı doğrudur😄 Yorumla Yılansefa +1 yıl By sitedemi Yorumla Yılansefa +1 yıl Benxe önceden senin gibiydim doğru arkadaşı buldum şimdi istediğimi yapıyorum kendim oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Yok ya siteyi kastetmedim 😄 Yorumla Yılansefa +1 yıl Takipte kalır mısın Yorumla Yılansefa +1 yıl Muhabbetin sarıyor Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 376 cevap paylaştı. insanlara gülümse =) açık ol =) sorun cozulur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gülümsüyorum güler yüzlü biriyim zaten 😀 açık olma konusunda sıkıntı olabilir😄 Yorumla
sweet_mannn Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Yarı hayalet diyoruz. 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Oda iyiymiş 😀 Yorumla sweet_mannn +1 yıl Yarı otomatik gibi bir şey 😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi bir şey mi peki😄 Yorumla sweet_mannn +1 yıl Süper. Bazen yarı kaybolmak lazım😂 Yorumla sweet_mannn +1 yıl Ancak dilinden anlayan görür seni. Herkesle muhattap olmak zorunda kalmazsın Yorumla Soran +1 yıl Görmezden gelinmek kötü ama 😀 Yorumla sweet_mannn +1 yıl Yoo dilinden anlayan görür seni Yorumla Soran +1 yıl Anlamıyorlar demekki belkide ben konuşmuyorum 😀😀 Yorumla sweet_mannn +1 yıl ikisi de olabilir ama bence dilinden anlamıyorlardır Yorumla Soran +1 yıl Anlayanı çıkar inşallah :( Yorumla sweet_mannn +1 yıl Çıktı kız haberin yok! Senin😂 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla sweet_mannn +1 yıl Gülme doğru diyorum 😀 Yorumla
_кαğαи Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla _кαğαи +1 yıl aynen Yorumla
En İyi Cevaplar