Ben Bulgaristan göçmeniyim falan diyordu bende benim babam tarafımda öyle dedim hiç bahsetmem kimseye öyle olduğunu arkadaşımda yuh Rus deseydin bide dedi niye öyle dedi anlayamadım ortada hiç bişey yokken hiç bişeyi de ortaya süren biri değilim siz olsanız napardınız ve napmalıydım? Böyle sakin biriyim
Bir arkadaşım Bulgaristan göçmeni aramızda böyle bir olay oldu böyle bir durumda napmalıydım?
Rus’a da bulgarlara da benzemiyorsun ki hiç ondan demiştir. ama söyleme şekli kaba yani aa öylemi pek benzetemedim gibi bir ifadeyle demiş olsaydı daha iyi olurdu ve sorun cıkmazdı ki bu da kafaya takılacak birşey değil Yani salla
Gizli yazma nedenin galiba kimse bana yazmasın abazalar beni bulmasın diye herhalde bence güzel olduğun için söylemiştir bana tarzımdan dolayıda amerikalı diyorlar insanlar işte anlam verilmiyor bir de takip eder misin konuşalım ^^
Kendinizi gostermek icin aptalliginizi kusmaniza gerek yok yani. Bunu anlamayacak kadar kalin kafali olup bana laf sayana bak. Guzel olsan guzelsin derdik ne bu ofke
En İyi Cevaplar