Babaannemden nasıl kurtulabilirim?

Kadın her gece bize geliyor, Rahatsız ediyor. Yani otursa sesini çıkarmasa bir şey demeyeceğim evi de var, kocasıda var başka çocuklara da var. Bize gıcıklık olsun diye geliyor. Hadi onu bırak babamın aldığı maaştan benim sağlığımı kadar gözü var ( kan hastaligim var iyilesmemi istemiyor) her gün bahaneyle tansiyonum yuksek diye evimize geliyor. Annemle babamın arasını bozuyor. Huzur diye bir şey kalmadı evde. Daha önce o kadın yüzünden babamdan dayak yedim ve kovamıyorum bu yüzden. Daha önce onun yüzünden aile kavgası oldu amcam Annemin elini kesti ben ağladım. Babam onu zaten kovuyor her gün , yine geliyor. Ölmedi ve başımıza bela olmuş. Yapmayacağım her şeyi yaptım gitsin diye ama gitmiyor. Evi de terkettim gelmeyeceğim dedi yine geldi. Zaten seneye burada değilim ama anneme çok eziyet ediyorlar ondan nasıl kurtulacağım? Bu arada kadın deli bir sürü videolari var. Ona karışınca babam bana tepki veriyor hem onu kovmak istiyorum hemde babamla aram bozulmasını istemiyorum. Çünkü babamda paranoya bağlayıp benden cikariyor bunu
Güncellemeler
+1 yıl
Baba bana ona maaş bağladı+evi bizimkinden daha büyük daha pahalı kocasıyla beraber yaşıyor kocası ona her şeyi yapıyor mutlu olmak için ama yine de ona küfür ediyor nefret ediyormuş geçmişinden dolayı biz onu kovduğumuzdan bize musallat oldu
Babaannemden nasıl kurtulabilirim?