İğrenç olduğunu biliyorum ama lütfen asıl soruya odaklanın. Banyodaki çöpten ped alıp parçalamış, kan tadı aldığı için saldırganlaşır mı acaba?
2 aylık alman çoban köpeği
2 aylık alman çoban köpeği
Alman çoban kopekleri her ne kadar egitim alsada vs alsadan kaninda saldirganlik vardir. Her kopekte bu var ama Alman çoban kopegim vardi bir gun ansizin elimi kapti.
1 eğitimli köpekler saldırganlaşır
2 aç köpek
3 zarar verdiysen oda sana zarar verir
Peki bu olaydan bağımsız soruyorum. Aç bırakmıyoruz ve zarar vermiyoruz ama yine de çok ısırıyor. Daha küçük olduğu için sorun yaratmıyor ısırması ama büyüdükçe bize zarar verebilir diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Galiba. 1,5-2 aylık daha bize de yeni geldi
American Pitbull Terrier besliyorum.
Kanlı et yemişliği var.
Bir şey olmaz.
Cevap
3Cevap
O kadardan birsey olmaz ama et vermemeye ozellikle cig olanlari dikkat edin.
Pişmiş kemik veriyorum sorun olur mu o?
Yok kemik de olmaz ama cok fazla cig et yiyen kopek isirmaya meyilli olur. Zaten asil onemlisi yetistigi ortamdir. İnsanlara alisip surekli sevgi gosterirseniz herkezi dost gorecektir.
Sevgi gösteriyorum ama beni ısırıyor hep :/ şimdi küçük olduğu için sorun değil de büyüyünce canımı acıtabilir
Oynuyordur o isirsa kanatir dis gecirir.
Kanatamaz dişleri ufak daha 😂 oyun oynar gibi de değil sürekli ısırıyor. Normal bir şekilde sevmiyoruz resmen.
Belkide yasadigi birseyler var, bilemiyorum durumunu ama kaliteli mama ile besleyin. Sakinlesene kadar aksiyonlu oyunlardan ve hareketlerden uzak durun.
Seni bir ısırsa keşke
Isırıyor zaten
Yok yahu saçmalama ahahaa.
öyle derler evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar